SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Fenerbahçe'den Özür (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24203)

GuVeN 06.03.2009 01:29

Cevap: Fenerbahçe'den Özür

[QUOTE=ready;487429][B]bugün çarşıda bir kaç kişinin üstünde gfb poları gördüm içimden dedim lanet olsun sizin gibi sivaslıya [/B][/QUOTE]

sivaslılarsa sana katılıyorum.ama universitede okuyan öğrencılerse zorla sıvas formasıda gıydıremeyız.. ama sıvaslı olupda bu takımları tutmaya devam edenlere yuh olsun yazıklar olsun.. hele hele ordakı maclarda memleketine yapılan hakaretlerı duya duya onları tutan sıvaslılara solenecek hiçbişey yok..çünki değmezler..

candayanmaz58 06.03.2009 01:49

bu istanbul takımlarının her zaman yaptığı dalga geçme sonrada özür dileyerek dalgalarını pekiştirme i.neliklerinden biri... unutmayalım ki biz fenere değil 90 dakika susmayan taraftara yenildik
22 nisanda burayı cehennem yerine çevirirsek, onları istanbuldan kızmı alınır yada kız sen istanbulun neresindensin gibi şarkılarla yollayacağımız kesindir

okkan 06.03.2009 01:59

Sevgili Bülent hocam bu takıma futbolcu olarak geldin ve sonunda da takımın teknik patronu oldun...Sivasspor size çok şey borçlu,Sizde aynı zamanda Sivassporumuza çok şey borçlusunuz.Bugün, hergün medyada ön planda oluyorsanız bu Sivasspor sayesindedir.Tabi başarılarınıznda etkisi büyük ..Hocam sizden tek isteğim...Fenerbahçeyi burdan eli boş gönderin...Nasıl GS yı kupada burdan ağlatarak gönderdiysek aynı tarifeyi Fenere karşıda uygulayın....Hocam gönlünüzde bir Fb hocalığı yattığını tahmin etmek hiçde zor değil..Ama lütfen samimi olarak kupa maçında Feneri elerseniz tüm yiğidolar sizi burda bağrına basacak ve ilerde birgün gönlünüzdeki takıma gittiğinizdede sizi bir kahraman olarak anacaktır...Saygılarımla..

adilakbulut 06.03.2009 04:10

[QUOTE=bugokturk;487354]Bize bir gönderme yaptıkları ortada, sonuçta biz yensek o şarkı çalmıcaktı. Ama gene de büyük bir olay degil bir hakaret, bir terbiyesizlik yok. Her gittigimiz yerde tribünlerden ana avrat küfürler yiyecegimize, keşke herkes Sivas'ın Yollarına'yı söylense...

Bizim kültürümüze ait bir türküyü istedikleri kadar söyleyebilirler bana koymaz.[/QUOTE]

hele sükür.gercegi görebilenlerde var senin gibi.

yener_sahin 06.03.2009 04:13

Eğer sivasdaki maçı aldıkdan sonra KIZ SEN İSTANBULUN NERESİNDENSİN çalmazsa artık deriz bu kadarını sineye çekenlere pes...

Alişan 06.03.2009 09:18

[QUOTE=SivasSpor.Com;487332][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/fb_ablem.jpg[/IMG]

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, maçın bitiminde stat hoparlörlerinden yayınlanan türkünün, futbolun ve sporun dostluk, kardeşlik; her maçın da aslında bir festival ve eğlence olması gerektiği durumu göz önünde bulundurularak çalındığı kaydedildi.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Fortis Türkiye Kupası'nda dün gece Sivasspor ile yapılan maçtan sonra, stat hoparlörlerinden ''Sivas'ın yollarına...'' türküsünün çalınmasında bir art niyet aranmaması gerektiğini belirterek, ''Üzülenler varsa da onlardan özür dileriz'' denildi.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, maçın bitiminde stat hoparlörlerinden yayınlanan türkünün, futbolun ve sporun dostluk, kardeşlik; her maçın da aslında bir festival ve eğlence olması gerektiği durumu göz önünde bulundurularak çalındığı kaydedildi.

Açıklama şöyle:

''Maç sonunda bu şarkının çalınmasının altında, kesinlikle rakip takım yönetici, oyuncu ve taraftarlarına herhangi bir hakaret ya da alay etme gibi bir durum söz konusu değildir ve olması beklenemez. Tüm ülke tarafından çok sevilen bu şarkının maçın sonunda çalınmasından dolayı alınan ya da bunu hakaret gibi görenler olduysa, bu, tüm camiamızı son derece üzer. Bu noktada üzülenler varsa da onlardan Fenerbahçe Kulübü olarak özür dileriz.''[/QUOTE]

Fenerrumpatrikanesi tarafından kurulan fener bizler senin hangi zihniyetle bu türküyü çaldığınızı biliyoruz. Ağaca çiviyi çakarsın ama çektikten sonra izi kalır bunu bil senin zihniyetinide amacınıda biliyoruz bu saatten sonra özür bile faydası yoktur

kakikli 06.03.2009 09:19

uyanın artık yavvv, adamlar sövsede aynısıydı sövmedilerde ne yaptılar...
bu halk ne zaman uyanacak ne zaman tepkisini ortaya koyacak, yazık bize ve bu takıma..
ama artık şunun zamanı geldi, sivasta İSTANBUL takımlarının kaşkol atkı forması ile gezmelerine artık son vermeliyiz.
şahsen ben artık rahatsız oluyorum, geçen maçtan sonra dua ettim çıksın biri karşıma ama çıkmadı!!!
ama burada kalmayacak, bir dahaki istanbul maçları böyle olmayacak.
çıksınlar bakalım formalarıyla karşıma, kesinlikle dalacağım sonu ne olursa olsun!!!

Holigan Sivaslı 06.03.2009 09:57

Elbet sivasa geleceksiniz 4 eylülde görüşmek dileğiyle...

Sizi kupadan eledikten sonra buyuk bir zevkle

KIZ SEN İSTANBULUN NERESİNDENSİN şarkısını dinlemek bizim için en buyuk zevk olacaktır !!!!

dekonline 06.03.2009 10:00

Değerli Sivassporlu dostlarım,

Forumunuzu çok yazı yazmasamda sürekli takip ediyorum. Bunun birinci nedeni 3.liglerden gelip, Süper Lig de şampiyonluk kovalayan bir takım oluşunuz, ikinci nedeni eşimin Sivaslı oluşu, üçüncü nedeni ise bir Fenerbahçeli olarak başkanınıza ve Teknik direktörünüze duyduğum saygı ve sevgi. Öncelikle bunların bilinmesini istiyorum.

Şu meşhur türkü olayına gelirsek, tamamen size katılıyorum (haraketler hariç tabi ki). Yapılan bir terbiyesizlikti ve FB yönetimi bunu anladı ve hemen özrünü diledi. Bugüne kadar başka hiçbir takımdan özür dilemeyen yönetim dost kulüp Sivasspor'dan hemen özrünü diledi. İçinde hiçbir hakaret barındırmayan ve Sivas'a ait bir türkünün çalınması bir galibiyet sonrası ne kadar olağan sayılsa da kardeş kulübümüze yapılmasını ben de hoş karşılamadım.

Fenerbahçe taraftarlarının sitesi antu.com'da da bu olayla ilgili bir konu açıldı ve benim gibi gerçek Fenerbahçe taraftarları da yapılan olaydan dolayı utandı ve saygısızlığı eleştirdi. Tıpkı bu forumda olduğu gibi o forumda da kendini bilmez bir kaç kişinin saçmalıklarını saymıyorum zaten.

Sizlerden ricam sadece şudur. Gerçek Fenerbahçe taraftarının Sivasspor'u takdir ettiğini, saygı duyduğunu ve sempati beslediğini bilin. Kardeş ve dost kulüp olarak da başarılarınızdan gurur duyduğumuzu ve eğer Fenerbahçe şampiyon olamayacaksa gönlümüzden geçen tek takımın da Sivasspor olduğunu iyi bilin.

Sevgiler ve saygılar....

effenberg 06.03.2009 10:19

Özür dilemeleri daha büyük kabahat!!!!!!!!!

Sen kalk 2 mac da 7 gol yiyen takim ile degil de 9 Milyon Sivaslilar ile alay et.

Madem art niyet yoktu niye O zaman mac dan önce calinmadi.......

Birakin bunu özür olayini Muz Cumhruyeti....

Insallah Futbolcularimiz Sivas da kiz sen istanbulun neresindesin parcasini caldirirlar 4 Eylül Stadin da.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:32.