![]() |
Cevap: Bu Kadarını Hak Etmedim
[QUOTE=Cley;491691][B]elleshar sen halen burda mısın. gs yi dağıttığımızda sizleri de dağıtmıştık sanıyordum. Ama sen kalmışsın :)[/B][/QUOTE]
açıkçası ben sivasa teşekkür ediyorum :) o lig maçını kaybetmesek takım moralle belki bu kadar kötüye gitmeyecekti skibbe gibi korkak bir adamla halen devam ediyo olacaktık belki uefada bu noktada olamıycaktık kupadan iyiki elediniz uefa maçımızdan önce bir hafta dinlenme şanısımız oldu diğer türlü aray hiç yoktan derbi girecekti belkide sizin sayenizde uzun süre sonra ilk kez bir türk takımı avrupada nisanı görecek :) lige gelincede sezon sonunda görüşelim bence kazanan kaybeden her şey ozman gözükcek şimdiden dağıttık sildik süpürdük diye konuşmak kolay geliyor :) |
sen dua ette sezon sonuna kadar vermediler artist.fener maçındaki hakeme niye niye böyle tepki gösteremedin,çünkü o fener maçı dimi.seni hiç sevemedim nedense bülent hoca,demekki bu dsöz tavırların yüzündenmiş
|
Bülent hocamızın yaptıgı davranışlar dogru degil inş kendine ceki düzen verir.
Dipnot:Bu foruma Sivaslıyım diye gecinen 3 büyük yalakalarını almamak lazım ... |
hocam o hareketleri size hiç yakıstıramadım siz her zaman dogruları soyluyen hata sende olsa bile hatanı cıkıp soyluyen biriydin ama sana ders olmustur bir daha yapmazsın insallah cunku lider takımın antranorleri her zaman saygın ve agır baslı aynı zamanda hakemlere taviz vermeyen kişilige sahiptrler.
|
YETER YAV BIRDE HOCAYI SIZ SUCLAMAYIN 4 MAC CEZA GELIYOR NE YAPTI KLÜBEYE HER TEKME ATAN 4 MACMI CEZA ALIYOR HAKEMIMI DÖVDÜ LANET OLSUN PFDK BIZANS OYUNLARI BASLADI. HOCAM ARKANDAYIZ BIZE BU GÜNLERI YASATAN SENSIN SENI SEVIYORUZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23. |