![]() |
Cevap: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!
[B]Türk-İslam davası'nın yılmaz savunucusu,Milliyetçi,Vatansever,Vatan evladı Yiğit Adam MUHSİN YAZICIOĞLU'nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.Merhuma Allah'tan Rahmet Dilerken,Türk Milletine sabırlar niyaz ediyoruz..
RİZESPORLULAR.COM 1453 ATMACALAR [/B] |
[url]http://www.rizesporlular.com/portal/news.php?readmore=117[/url]
Muhsin Yazıcıoğlu, 19 Mart günü partisinin Karaman Seçim Bürosu’nda şunları söylemişti: “Şimdi bakın yoldan geldik, yola gideceğiz. Hiç birimizin garantisi yok. Şurada ayakta duranın da, oturanın da garantisi yok. Yani, ruh bir saniyeliktir. Küf dedi mi gitti. Bunun da nerede geleceği, nasıl geleceği, ne şekilde yakalayacağı belli değil. Bir saniyenize bile hakim değilsiniz. Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz. Dik duracağız, doğru gideceğiz. Allah’ın izniyle hayatım boyunca hep böyle gittim. Allah’ın izniyle, olsak da milletle olacağız. Olmasak da, milletle olacağız. Yarın ahirette Allah, bize ‘Niye iktidar olmadın’ diye sormayacak. Sorsa da ‘Vermediniz’ diyeceğiz |
[QUOTE=sofularlı34;496944]TEK AŞKIM PILATONİK AŞKI SİVAS İDİ.BAKIN SİVAS MİTİNGİNDE NE SÖYLEMİŞ..
Önce Sivas sonra iktidar İlk önce Sivas Belediyesi'ni almayı, sonra da iktidara gelmeyi istediğini vurgulayan Yazıcıoğlu, "Sizinle bir şey ispat etmek istiyorum. 55 yaşına geldim. Hayatımın yarısı çile yumağı ile geçti. Sizleri tanıdık, kardeş olduk. Birbirimizi kırıp incitmedik. Şimdi hep birlikte Türkiye'ye vereceğimiz bir mesaj var. Tek evlat gibi koruduğum kara sevdam, platonik aşkım Sivas var. Gelin burasını bize verin. Görün bakın ne olacak. Birlikte mutlu olmak için Sivas'ta değişim diyoruz. Belediyeyi alınca önce Sivas'ın, sonra da iktidara gelerek ülkenin birliğini koruyacağız" açıklamasını yaptı[/QUOTE] BIRSEYIN DEGERI KAYIP EDILINCE ANLASILIYOR DEGILMI ADAM GIBI ADAMIN KIYMETI BILINMEDI MEMLEKETI SIVAS BILE ONA GÜVENMEDI BIR BELEDIYEYI COK GÖRDÜLER HAKKINI SEN BIZE HELAL ET KOCA REIS BIZIM SANA YÜZÜMÜZ YOK |
HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR ZAMANI GELİNCE HERKES HESABINI VERECEK İNŞALLAH
|
[B]kayibimiz cok büyük, diyecek söz yok, herkes onu biliyordu ve herkes onun icin üzülüyor
buda onun insanligini kisiligini cok degerli biri oldugunu gösteriyor Basimiz sagolsun, Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun rabbim kimseye aci ölüm vermesin, geride kalanlarada sabir, uzun ve hayirli ömürler nasip etsin Bilinmeyen bir yolun yolcusuyuz hepimiz, Görünmeyen bir son, bizi bekliyor... Zaman dedikleri sey, aslinda bizim ebede olan yolculugumuzdaki adimlarimiz. Ebede ugurlanan her yolcunun ardinda... Gözler puslu, nemli kaliyor... Hüzün ebed yolcusunun ocagina düsüyor. Her dilde, her gönülde ayni hece tekrarlaniyor... Inna lillahi ve inna ileyhi raciun.... "Allah'tan geldik ve yine O'na dönecegiz!"[/B] |
EFSANE LİDER BÜYÜK ADAM KOCA REİS SENİ UMUTMAYACAGIZ SENİN YOLUNDAN İLERLİYORUZ YARIM BIRAKTIGIN YERDEN BİZ DEVAM EDECEGİZ SEN RAHAT UYU
|
[IMG]http://www.hurdogan.com/images/abdullahyigit.jpg[/IMG]
Değişik duygularla çok yazı yazdım ama göz yaşlarıyla ilk defa yazıyorum. Muhsin Başkanımdan ve beraberindekilerden iki gündür haber alamanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Aslında şu andaki duygularımı bütün Sivaslı’ların hatta ” Türk Milletinin” yaşadığınıda biliyorum. Cenabı-Allah Muhsin Başkanı ve beraberidekileri bizlere bağışlasın. Muhsin Yazıcıoğlu ve Sivasspor dendiği zaman ilk aklıma gelen onun anlattığı gençlik yıllarındaki anıları oluyor. Cebinde parasının olmadığını söyleyen Sayın Başkan ”Bilet alıp içeri giremezdik,ya kuyruktaki birine ”Ağbi benide yanına al” derdik, ya da kaştan atlar öyle içeri girerdik ama sonuçta Sivasspor’u desteklerdik” diyerek Sivasspor’a olan düşkünlüğünün eskilere dayandığını anlatırdı. De çık gel Muhsin Başkan!.. Sana Sivas’ın,Yiğidoların ve Türk Dünyasının ihtiyacı var. 12 Eylül öncesinde kurşunlara hedef oldun, yıkılmadın. 12 Eylül sonrasında Mamak zindanlarında yattın yine yıkılmadın. Çık gel ne olur sevgili başkanım, büyük Yiğido! Biz Ankara’ya gidince kime güvenip,dik yürüyüp ”arkamız sağlam” diyeceğiz? Sivaslı’dan söz açıldığı zaman kimin için ”Muhsin Yazıcoğlu gibi bir liderimiz var” diyeceğiz? Çık gel artık başkanım. Bu kadar insanı üzmeye hakkın yok! Sivas’ta yaptığın son mitingde boynuna attığın Kırmızı-beyaz Sivasspor kaşkolü nede güzel yakışmıştı sana. O kaşkolü senden öncede parti Başkanları takmıştı senin üzerindeki gibi durmamıştı. Dualarımız, kalbimiz seninle Dön büyük lider, dön büyük başkan, dön Yiğido!... [COLOR="Red"]çok duygulandım çok agladım ama kaybettik artık değerini bilmedik başkanımızın.[/COLOR] |
[COLOR="black"][B]Türk milletinin bağrından kopmuş Anadolu'nun gözüpek mert dürüst adam gibi adam lider siyasetçi milletinin hizmeti yolunda ölümü göze alacak kadar yürekliliğe sahip büyük ülkü adamı lider reis milletvekilimiz olan sayın Musin Yazıcıoğlu'na Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır ve metanet diliyorum.Helikopterde yaşamlarını yitiren diğer kardeşlerimize allahtan sonsuz rahmet ailelerine sabır ihsan eylemesini diliyorum.Mekanın cennet olsun liderim.Bu dünyada gönülleri fethetten hiçbir insanı incitmedin yoksulun mazlumun ezilenin yanında olsun.İnşallah ahirette bunun mükafatını fazlasıyla alırsın.Üşüyoruz reis senin yokluğunda üşüyoruz reis davamız öndersiz kaldı.Bu millet senin gibi yürekli insanları asla unutmayacaktır.Nur içinde yat!!!! [/B][/COLOR]
|
[B]Kara haberin geldi yer maraş göksun
48 saat sonra duydum ki yoksun İhmal edenlerin elleri kopsun Biri cevap versin nedir bu zillet Yiğidin ardından ağlıyor Millet .. Büyük Birlik dedin savaştın durdun seni sevenleri bağrından vurdun gönüle sarsılmaz koca taht kurdun Bırakmadı seni kaza ve illet Yiğidin ardından ağlıyor Millet .. AHH REİSİM AHH..BEN ŞİMDİ KİMİN PAK ELİNİ ÖPECEĞİM,İSTANBULA BİR DAHA GELMEYECEKMİSİN,HAVALİMANI VIP SALONUNA KARSILAMAYA GELDIGIMIZDE YİĞİTLERİM DISARDA ÜŞÜMESİN DİYE BİZİ VIP SALONUNA ALDIRMISTIN,EYÜP SULTANA CUMA NAMAZI KILMAYA GİTMİŞTİK,YAN YANA SAF TUTMUŞTUK,NAMAZ SONRASI BİZE ÇAY ISMARLAMIŞTIN,BİR DAHA ISMARLAMAYACAKMISIN REİS.. ASKERE GİDERKEN TELEFON AÇMIŞTIN AMAN ERZURUM SOGUKTUR ÜŞÜME SIKI GİYİN ORALARDA DEMİŞTİN,ŞİMDİ ÜŞÜYORUM REİS SEN 48 SAAT MARAŞ DAĞLARINDA MAHSUR KALDIN BİZ SICAK EVLERIMIZDEYKEN,YÜREĞİM DAYANMIYOR REİS,SENSİZLİĞİ KABULLENEMİYORUM,TELEFON AÇTIĞIMDA SEN ÇIKMAYACAKMISIN ŞİMDİ,HAYIRLI CUMALAR REİSİM DİYEMİYECEKMIYIM SANA.. BIR GECE AKLIMA DUSMUSTUN MESAJ ATMISTIM SANA,,,HEMEN ARAMIŞTIN REİS ÖZÜR DİLERİM RAHATSIZ ETTİMSE DEMİŞTİM NE ÖZRÜ YİĞİDİM DEMİŞTİN,,UZUN UZUN SOHBET ETMİŞTİK..SEN BAŞKAYDIN BE REİS BAMBAŞKAYDIN.. AHH REİSİM AHH BU YUREGIM NASIL DAYANIR BU ACIYA[/B] |
Mekanın cennet olsun Muhsin başkan...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:20. |