![]() |
Cevap: KINIYORUZ...
gardaslar uefa dan izin lazim boyle bir jest yapak icin (siyah bant icin) saygi durusu turkiye'de yapilir bence ama yapilmazsa o zaman kiniyalim.
biz SIVASspor olarak lig macinda siyah forma ile çikmamiz lazim. lutfen mumkunse bunu yapsinlar |
Dik durun yigidolarim baskanimiz kalbimizde yasiyor...Bi saygi durusu yapariz milli takim yapmasa, sivasim yapar milli takim yapmasada, biz bize yeteriz!
Baskanimiz bizi izliyor yukardan ve onu unutmadimiz kalbimizde yasatimiz gösterilim yigidolarim! Sivasspor artin Sampionluk icin ölümüne savasicak, Yigit baskanimiz cok yardim etti sivasspora, ve sivasspor Cupayi alicak baskanimiz icin! Türkiye saygi durusu yapmasada biz yapariz yigidolarim dik durun, baskanimiz bize böyle görmek istemezdi hic...Mekanin cennet olsun Baskanim:( |
[QUOTE=must-y;498059]gardaslar uefa dan izin lazim boyle bir jest yapak icin (siyah bant icin) saygi durusu turkiye'de yapilir bence ama yapilmazsa o zaman kiniyalim.
biz SIVASspor olarak lig macinda siyah forma ile çikmamiz lazim. lutfen mumkunse bunu yapsinlar[/QUOTE] Yapicaklar yigidom, sivassporum yapicak! Bülent hocam yaptircak.... |
burda kınamak yerine tff ye birer mail atsak nasıl olur????
|
[QUOTE=cywasli;498062]burda kınamak yerine tff ye birer mail atsak nasıl olur????[/QUOTE]
onu da yapiyoruz merak etme istersen sen de mail at gardas. [email]tff@tff.org[/email] |
Helalll aslanim Türkiyem haydi simdi yenmeyi hakk ediyoruz! Görim sizi TÜRKIYEM!!!
|
yazıklar olsun 2 maçtır bir bant takmadılar suan tepki olarak macı izlemiyorum ve ispanyanın yenmesini bekliyorum
|
[QUOTE=abdulhadiocakci;498271]yazıklar olsun 2 maçtır bir bant takmadılar suan tepki olarak macı izlemiyorum ve ispanyanın yenmesini bekliyorum[/QUOTE]
usta saygi durusu yaptilar ya :confused: |
beyler şunu iyi bilelim sivaslınnı sivaslıdan başka dostu yok partimize de futbol takımımzada sahip çıkalım
|
[QUOTE=street king58;498272]usta saygi durusu yaptilar ya :confused:[/QUOTE]
Fildişi sahillerinde ölen 22 kişi iin duruldu.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:50. |