SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Milli Takım Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   TÜRKİYE-İSPANYA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24626)

SenSetik 02.04.2009 13:38

Cevap: TÜRKİYE-İSPANYA

[QUOTE=sensetik;498142]ilk maç yenileceğimizi söylemiştim...ama bu maçta en kötü beraberlik diyorum..haydi hayırlısı...[/QUOTE]

terim sana güvenen bundan sonra senin gibi olsun emi !!!

hoLiGan Enes 02.04.2009 13:42

Bu Nasıl Teknik Tirektör Anlamıyorum Defans Berbat Süperr Oynadık....Oyuncu Değişiklikleri Çok Saçmaydı...Fatih Terim İstifaa...:mad::mad::mad::mad::mad:

07reis58 02.04.2009 15:24

[B]bu maçdan sonra bosnahersekle aramızda 4 puan fark oldu :SS[/B]

selimdelen 02.04.2009 18:03

milliyetci biri cıkıp terim icin kardes kusura kalma tamam gecmisdeki donem guzel organize ediyor guzel bir futbol oynatiyordum ama gorunen oki bir suru sorunlar arka arkaya geliyor kimse kendini dusunmesin ulkesini dusunerek gorevi formunda olan bir teknik adama versin yetkililer bu konuda bisi yapmadıkca kaybeden bir kac kisi deil ulus olarak kaybederiz o yuzden onlemleri alinsin duygusallik işin icine sokulmasin ve kimsenin kahrini cekmek zorunda deil bu ulke emre emre emre formda oldugu zaman alınsın kadroya bir halt edemedigi donemde niye kadroda

selimdelen 02.04.2009 18:10

sakın kımse yahu emre burada ıyı oynadıı deplesmanda kotu ıdı ama buraa fena deıldı demesın onun gorev aldıgı yerde baskası olsa onun yaptıgından daha cok iş yapacaktı ama o orada ıken ve hıc bır organızeyı baslatamazken yanındakınınde ona uyması ve onunda etkısız kalmasıı kacınılmaz oluyo artı i uzulmez hey ALLAH ım yaa ve emre asık ya yeter be yeter eskiyi bırakın tanıyorsun edıyorsun ıyı cocuk dıyorsun koskoca mıllı takımın puanları ıle oynuyorsun oncekı yaptıklarından dolayı kesınlıkle lafım olmaz ve ınkar edemem buyuk ısler yapılmıs ve basarılar alınmıstı tessekurler lakın sonrasına bunun devamı gelmelıı getıremıyorsan bırak bır baskası getırsın sadece senın takımın deıl bu kardes olaya kendı sorunun olarak bakmayacaksın t gullerı eger kocaelınde gol krallıgında oynuyorsa memet yıldı sıvassporu sırtlıyorsa sedat sıvasda def az hata ıle oynuyorsa bunları alıcaksın haa bırde i toroman nasıl almaz nasıl nasıl yuhh

muco5806 02.04.2009 18:10

[B]Elinde Gökhan Ünal gibi acayip bi santrafor var,Uğur Boral gibi süper bi sol kanat var git tüyü bitmemiş Batuhanı al İbrahim Üzülmezi koy yazıklar olsun...[/B]

nL58 02.04.2009 19:34

ibrahim uzulmez milli takimda nasil oynar ya ?? boyle bi oyuncuyu niye koymuski.. Ayrica nihat kadar bencil herif gormedim ben.. Biraksa 2 macdada yenecez belki.

ÇAĞLAR GİYİM 02.04.2009 20:21

FATİH HOCA KENDİ ETTİGİNİ KENDİ BULDU MESULIYET KENDİSİNİN

AYDIN1985 02.04.2009 20:57

Pirince giderken evdeki bulgurdan olduk. Nihat harcadigi pozisyonlar yakti bizi.

Yiğiter 02.04.2009 21:08

[B]"Sergio Ramos Üzülür ama İbrahim Üzülmez " [/B]pankartı vardı,öldüm gülmekten..:D

Bu takıma kurtarıcı olarak Sabri giriyor,gerisini siz düşünün..:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12.