![]() |
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
[QUOTE=zafer61;504740]eftalya ben bu siteye katilali bir hafta oldu.ve bir haftadir ayni seyleri duyuyom ordakiler oyle yapiyo diyelim.burdakilerin ne farki var o zaman burdakilerde ayni seyi yapiyo ermeni diyolar saat 12 gecmis gibi salakca yazilar yaziyolar.laz diyolar kaz diyolar asgiliyorlar.soyle bakalim burdakilerin farki ne ordakilerden[/QUOTE]
farkımız bunu yapanların sayıları.. ben şimdiye kadar bu sitede bahsettiğin hakaretleri okumadım, yazmamıslar demiyorum ama okumadım ya sayısı cok az bunun yada yönetici arkadaslar hemen siliyorlar, ama o sitede sayfalar boyu o kadar cok hakaret varki.. ben onlar kadar alçalıp aynı hakaretle cevap vermem ama bunu yapanda var her insan bir değil.. |
Bu sitede az çok beni tanıyan vardır herhalde.Trabzonspor fotoğrafı koyuyorum diye celallenmeyin lütfen.Fotoğrafı inceleyin.
[IMG]http://img24.imageshack.us/img24/7636/pppppn21.jpg[/IMG] |
[QUOTE=Trabzonsporum61;504758]Olsun sizin dediğiniz. 1 kere girmekle çok iyi tanımışsınız. valla helal :)[/QUOTE]
yazımın hiç bi satırında bi kere girdim demedim, tekrar okuyun isterseniz.. |
siz adam gibi oynarsaniz hic birsey olmaz, saha olaylari olmuyacak, sivasli yigidolar okadar gurursuz degiller.
dua etki saha olaylari olmassin;) |
[QUOTE=çelenk;504765]Bu sitede az çok beni tanıyan vardır herhalde.Trabzonspor fotoğrafı koyuyorum diye celallenmeyin lütfen.Fotoğrafı inceleyin.
[IMG]http://img24.imageshack.us/img24/7636/pppppn21.jpg[/IMG][/QUOTE] olması gereken bu işte.. anadolunun iki guzel sehri, şampiyonluk için mucadele veriyor üç istanbulluya karsı..birbirlerine yapılan hakaretler yerine, yan yana izleyebilmeli idi bu maçı dostca ve dostca ayrılmalı idi maç sonu.. yapamadık bunu, biri les gibi kokan hamsispor diğeri çirkefspor... istedikleri buydu istanbulun basardılar.. soylenecek tek soz var galiba; YAZIK |
Şu ortamı geren mesajları silermisiniz?
Kimse rakip takım taraftarının sitesine meydan okumak için gelmesin. |
nefretinizi zaten her platformda kusuyorsunuz her fırsatta...
buraya gelmenize gerek yok ki, sivaslı biliyor bunu.. bu yazılarla gelmezseniz buraya, en azından sizin yuzunuzden Trabzonlu denince insanların zihninde hos olmayan duygular olusmamıs olur.. |
Hiç yazı yazmayıp,birisi küfür yazınca hemen küfürle cevap vermek için koşa koşa gelen üyeleri anlamakta güçlük çekiyorum..
|
bu macla trabzonu saf disi birakacagiz
|
eftelya
nazdorowya Zafer Bloodmurder kusura bakmayın ama sizler yüzünden bu tartışma hep böyle devam eder gider. bitmezde. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:02. |