SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Rakiplerimizin Maçları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24970)

GuVeN 03.05.2009 19:57

Cevap: Rakiplerimizin Maçları

kendı ısını kendın yapmazsan boyle ızlersın onu bunu fener gol atıncada sevınırsın.. ahh ahh su mac bıtse bız kazansaydık sımdı sampıyonluk nagraları atıyorduk.. ahh bulent hoca,ahh ahh..

Besyo_cu 03.05.2009 20:15

[B]Kaybettiğimiz bişey yok haydi Fb senelerce senin kulaklarını cınlattım şimdi senın golune sevınmek ne garip...[/B]

Besyo_cu 03.05.2009 20:24

[B]Fb attı durum 2 - 0 oldu. Kayıp yok Liderlik devam edıyor....[/B]

Metal Gear 03.05.2009 20:31

[B]Feneve bak hele..:)[/B].....................

GuVeN 03.05.2009 21:18

teşekkür ederim fener,özür dilerim aziz başkan..

fenerkoc 03.05.2009 21:28

Dedik Fenerbahçe tektir, ittifak yapmaz diye..

Bu kulübü diğer ezik kardeşlerle karıştırmayacaksınız..

Ha aranızda Fener'i günahı kadar sevmeyenler varmış, sağlık olsun, Fenerbahçe'yi seveni yeteri kadar seviyor zaten :)

Herşeye rağmen Sivasspor'a sempatiyle bakıyor ve şampiyon olmasını istiyorum..

Artık top oynayın ve puan kaybetmeyin siz de hadi bakiyim :D

bugokturk 03.05.2009 21:36

Büyükler Anadolu'dan bir şampiyon çıkmasın diye birbirine maç bile satarlar sanıyorduk. Artık Fenerbahçe'yi diğer iki "büyükten" ayrı tutmamız gerekiyor. Adamlar bize karşı nasıl mücadele ettiyse Beşiktaş'a da öyle mücadele etti...

Sivas olarak, yüreğiniz ve karakteriniz için hepinize teşekkür ederiz. Türkiye'de futbolu sizin gibi temiz oynayan büyükler olduğu sürece bu ülke bir yere gidecek. Allah'ın izniyle de ŞAMPİYON SİVAS olacak!

GuVeN 03.05.2009 21:37

[QUOTE=58güven58;512173]yarın bence cok zorlu bı mac oynanacak,kesınlıkle kazanmalıyız beraberlık bıle tehlıkeye sokar,eskıden besıktasın derbılerıne guvenıyoduk sımdı ole dolaplar donuyokı derbıler ceplerınde gıbı gelıyo bana. bız kendı gobegımızı kendımız kesecez. bu fener yarın yatar..aramızdakı fenerle aramız ıyı dıyenlerde gorurler ne kadar ıyı aramız.. ınsallah bu yazılarım yarın kı ters skorlarla anlamsız kalırda kendı kendımı ılk elestıren ben olurum. ama ısın aslı yarın kı derbıyle ılgılı buyuk sıkıntılarım var.hadı hayırlısı yarın ola hayır ola..[/QUOTE]

yanıldıgım ıcın sevındım. azız yıldırımdan ozur dılerım..

ezogelincorbasi 03.05.2009 21:42

Fenerbahçe maçı satacak diyenlere sahada gereken cevabı vermiştir. Helal olsun sana Fenerbahçe...

3 büyüklerden en çok sempati duyguğum takım oldun artık...

Bakalım BJK ile kan kardeş olan GS ne yapacak. Hem bizle hem Bjk ile maçı var. Her sene yaptığı gibi satacak mı acaba Gs görecez hep birlikte.

Şampiyon Sivasım

SaRouMaNe 03.05.2009 22:59

Fenerbahçe maçı satacak diyenler mi olmus

Fenerbahce ittifak yapmaz tektir

siz asil BJK-GS macina bakin asil satis orda olabilir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:16.