SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğido Gençlik (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=97)
-   -   GAZİANTEP`E GİDİYORUZ. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25157)

okan27ank 28.04.2009 13:17

Cevap: GAZİANTEP`E GİDİYORUZ.

[QUOTE=sivaslim58;510100]bizde şanlıurfadan inşallah antepe geleceğiz.urfada olupta maça gelmek isteyen varsa bana email atabilirler. [email]alituranpolat@hotmail.com[/email][/QUOTE]

bizde urfadayız cumartesi bizde antebe gidiyoruz...

azgeç 28.04.2009 13:33

[QUOTE=bgürsoy;510126]urfadaki arkadaşlarımla temas kurabiliriz..üyelerimiz arasında azgeç nickli abimiz de Urfa'dan gelecek, onunla da görüşmenizi istiyorum..Gaziantep'ten sevgiler..[/QUOTE]

kardeş yanlış anlamışsın ben sivastayım ama erken gelecegim şu an gezecegim yerleri ve kalacagım oteli belirlemekle ugrasıyorum :D

YigidoFrkn 28.04.2009 13:36

ahmet abi yolunuz acık oLsun ins iyi gecer mac

mhmtmt 28.04.2009 13:54

cumartesi geleceklerle goruselim ve bi yerlerde cay,corba icelim, muhabbet edelim.. takimi da karsilamaya gideriz.. cumartesi gelecek yigidolar boyle bir muhabbete katilmak istiyorlarsa [email]marleybob_@hotmail.com[/email] a mail atsinlar lutfen. bir bulusma noktasi ayarlayalim...bgursoy kardesimle birlikte yurutebiliriz boyle birseyi..

GLoBe-Y-Gençlik 28.04.2009 14:07

[QUOTE=YigidoFrkn;510173]ahmet abi yolunuz acık oLsun ins iyi gecer mac[/QUOTE]

YİGENIM SAGOL
[QUOTE=mhmtmt;510182]cumartesi geleceklerle goruselim ve bi yerlerde cay,corba icelim, muhabbet edelim.. takimi da karsilamaya gideriz.. cumartesi gelecek yigidolar boyle bir muhabbete katilmak istiyorlarsa [email]marleybob_@hotmail.com[/email] a mail atsinlar lutfen. bir bulusma noktasi ayarlayalim...bgursoy kardesimle birlikte yurutebiliriz boyle birseyi..[/QUOTE]

[B]GELDİĞİMİZDE SİZİ ORDA GÖRMEK İSTİYORUZ.....[/B]

YigidoFrkn 28.04.2009 14:17

[QUOTE=GLoBe-Y-Gençlik;510202]YİGENIM SAGOL

[B]GELDİĞİMİZDE SİZİ ORDA GÖRMEK İSTİYORUZ.....[/B][/QUOTE]

ßaßam izin Vermior aßi verse vaLLA ßilion da :) size iyi egLenceLer 3 puan aLmadan qeLmeyin :P

vedat58 28.04.2009 15:04

tesekkürler yigido genclik sizler sivassporun gercek taraftarisiniz Allah calismalarinizda yardim etsin her zaman calismalarinizda basarilarinizin devamini diliyorum sizlerle gurur duyuyorum hepiniz Allaha emanet golun yolunuz bahtiniz acik olsun canim kardeslerim:)

kangallı58 28.04.2009 15:11

Gelmeyi çok isterdim ama çok uzak çok taa bursadayız...Kısmetse hacettepe ve gs maçına gidicez...

GLoBe-Y-Gençlik 28.04.2009 15:43

[B]KALDI 4 GÜN DERBYE...............[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 28.04.2009 16:24

[B]HAYDİ SİVASLILAR DESTEK ZAMANI DESTEK[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:59.