SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ümit Gidiyor, Hasan`ı İsteriz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25839)

hercaii_58 04.06.2009 18:40

Cevap: Ümit Gidiyor, Hasan`ı İsteriz

baktımda burda herkes futboldan cok anladıgını sanıyor. arkadas sivas niye sampiyonlugu son haftalarda kaybediyo hiç düsündünüz mü? kadroda sampiyon olmus, bu stresi yasamıs futbolcu yok çünkü. hasan bu takımda oynamasa bile futbolculara abilik yapıp zor zamanlarda ortaya cıkabilir. ayrıca yaslı futbolcu olarak mohamed ali iile hasan saşı nasıl karsılastırıyosunuz anlamadım. biri uefa sampiyonu kadroda oynarken diğeri 2. liglerde sakaryalar da vasat bi futbolcuydu. bırakın da isini bülent uygun yapsın. ha para varsa cok kaliteli tecrübeli adamlar getirsinler ama para nerde

Kasim58 04.06.2009 19:56

Arkadaslar sivasa gelipte istisnalar haric kötü oynayan futbolcu gördünüzmü?Hasan sas birzamanlar hakikatan büyük futbolcuidi iyi seyler yapti gs ve militakim adina.Ama bence hasan sivasa faydali olacagini düsünmüyorum sünkü bütün gs takiminin oldugu gibi hasanda cok ama cok (agrasif) kilosunu bilmiyorum ama adam sismis kardesim hadi siki antiramanla zayiflatin kilo gitti sahada birsey yapamadikca diyer arkadaslarina catacak.insallah ben yanilirim.

yusuf_yusuf 04.06.2009 22:53

HASAN ŞAŞ GELİR SE ÇOK İİ OLUR NEDE OLSA ÇOK BUYUK AVRUPA BASARISI VAR 1999-2000 YILINDA GALATASARYLA.. ARSENAL IN UEFA FINAL MAÇINDA OYNAMIS PENMALTILARA GDILMIS VE O PENALTILARDA 1 GOOOOL KAYDETMISTIR.........:d

nazimgulturk 04.06.2009 22:58

Hasan gibi tecrübeli biri takıma lazım ...inşallah gelir

subasi29 04.06.2009 23:53

hasan sas kendıne bakamıyor sınırlı seyırcılerle oynuyan gobekli bıradam

onur_sivas 05.06.2009 08:15

Cevap: Ümit Gidiyor, Hasan`ı İstemeyiz..

hocam bu yıl yaşattıklarınız için sonsuz teşekkürler..şampiyonlar ligine katılmanın şampiyon olmaktan farkı yok..inşallah başarılı oluruz ama kadroyu yaparken genç yetenekli oyunculardan yaparsak daha başarılı oluruz diye düşünüyorum..Alınacaksa efe gürhan aydın gibi kendini ispatlamış oyuncular var..hasan şaş bitmiş burdaki maçlarda koro halinde küfür edilen oyuncu sivasa gelirse bir çok taraftar maçlara gitmeyecek haberiniz olsun..

talhamehmet58 05.06.2009 09:05

HASAN GELMESİN

hasan şaşı kesinlikle istemiyoruz çünki o sivasspora yakışacak biri değil ne futboluyla ne de karekteriyle.bu güne kadar oluşturduğumuz anadolu beyefendiğili bozulmasın LÜTFEN

canimfeda58 06.06.2009 02:11

bülent hoca hasani isterizde bazi seyleri düsünmüyorsunuz,, hasan kac kilo nasil top kosdurcak o dev takimlara karsii off off.. APPIAH gibi bir futbolcu bosda sizin ugrasdiginiz seylere bakin

Borte Tarkan 06.06.2009 16:56

hasan sas sivasspora yakismayan bir oyuncu.
hasan sas olmaz.
bize galatasaraydan o satilik isimlerden olsa olsa;nonda uyar.
mehmet yildiz yerine oynar nonda.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:26.