SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   ***YİĞİDOLAR İZMİR***Halı Saha Organizasyonu-1 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26007)

izmirligardaş58 17.06.2009 20:13

Cevap: ***YİĞİDOLAR İZMİR***Halı Saha Organizasyon

abi başka saat yokmuydu ya mesela 9-10 ben zaten 8de işten çıkıyorum nasıl olacak bilmiyorum dün 9-10 veya 10-11 deyince bende okey dedim valla faka bastık hatta 9-10 a bile zar zor yetişecektim

izmirligardaş58 17.06.2009 20:23

abi inşallah gelirim valla bucadan ne kadar sürer ki acaba 1 saati bulur yine sanırım

myway 17.06.2009 20:29

[B]ya keske haftaya olsaydi bu mac bende gelirdim :([/B]

izmirliyigido 17.06.2009 21:20

[QUOTE=Kibrisli;528929]İzmirli Yiğidolar yazan mı?? Yalçın abi şehir dışında yetişemeyebilir yetişirse tabii küçüğü getirelim...[/QUOTE]

Evet, ben İzmir dışındayım maça da yetişemeyeceğim üzgünüm. Bora, farketmez büyük olsun, herkes görsün... :D Asın onu, asaletimiz olsun.

AYK

GuVeN 18.06.2009 01:58

gelenebılen herkes gelsın arkadaslar,bu seferlık bole oldu bundan sonrakıler ısden cıkacak arkadaslarda dusunulerek daha gec bı saate alınmaya calısılır.
14 u bulalım kı daha az kosalım:)

basayev58 18.06.2009 09:00

[QUOTE=izmirligardaş58;528976]abi inşallah gelirim valla bucadan ne kadar sürer ki acaba 1 saati bulur yine sanırım[/QUOTE]

Fatih,bende araba var.Sen işten çıkar çıkmaz Buca Belediye'nin önüne gelirsin.Ordan gideriz.Buca'dan gelecek başka arkadaşlar varsa onlarıda alabilirim.Ama ben orayı bilmiyorum,en geç 7 de Buca'dan çıkmamız lazım.Bide Osman'a sormadıysanız ben bugün ulaşır sorarım kendisine.

izmirliyiğido35 18.06.2009 09:42

BENDE GELİYORUM İNŞALLAH....ZOR DA OLSA...
BARİ BU ETKİNLİĞİ KAÇIRMAYALIM...

GÜRSEL AKSEL İN YANINDAKİ SAHA DEMİ....

basayev58 18.06.2009 11:30

Kuzenim Yaşar ve arkadaşı aslen Hatay'lı,fahri Sivas'lı :)olan ve organizasyonlarımıza sık sık katılan Meto'yu da dahil edelim listeye.Son şekliyle biz 4 kişi geliyoruz.Yine adam lazımsa haberdar ederseniz,ben bulabilirim.

basayev58 18.06.2009 14:17

ya arkadaşlar bi haber verin 6 ya kadar.ona göre adam ayarlıyacağım.haber bekliyorlar.ayrıca biriside şu sahayı iyice bi tarif etsin.Burak,Güven,Gökhan...nerde bu Yiğidolar....???

Kibrisli 18.06.2009 14:23

Arkadaşlar son liste:

Kıbrıslı 2 kişi
58Güven58
Anıl
GökhanTurna
Sivasligardaş58
Basayev 4 kişi
Erdi
İzmirliyiğido35
Aykut

Bir de benim arkadaşım var Mehmet Yıldız hastası bir Altay'lı, Sivasspor forması ile gelecek:) Herkes Forması ile gelsin arkadaşlar unutmayalım... Şu anda 13 kişi Osman'da gelirse 14 oluyor...

Fatih'im 10-11 demedim ki ben hiç 8-9 ya da 9-10 dedim gibi hatırlıyorum çünkü Urla'ya Karşıyakaya, Buca'ya gidecekler o yüzden elden geldiği kadar erken yapalım dedik otobüs sorunu olmasın diye...

Bu maçlık böyle olsun okullar tatil oldu millet Sivas'a gitmeden böyle yapalım dedik, zaten daha sonra hem gün hem saat bakımından bir düzenleme ve rutine oturturuz...

Yalçın abiiiii... Ya sensiz nasıl olacak ki bu iş anlamadım... Neyse sonrakilere artık bekliyoruz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:56.