![]() |
Cevap: Uğur Kavuk
[QUOTE=fatih585858;744590]Söylenecek tek şey var o da ,takımımıza geldiği günden beri ,en iyi futbolunu oynadı. İnşallah istikrarlı bir şekilde bu futbola devam eder.[/QUOTE]
Bunun disinda Grosicki ve Rasmussen'in üstün performanslarina ragmen dün aksam sahanin kuskusuz en iyi oyuncusuydu. Elinden gelen herseyi yapti. 90 dakkika boyunca sag kanatta rakibe gecis saglamadi ve cok sayida ataklarimizi kurmaktan da cekinmedi. Ankaragücü karsisindaki güzel performansi dün aksam cok üstün bir oyunla süsledi, ne Abdurrahman'i nede Kerim'i aratti. Bunun disinda karakteri yerinde, agzini acabilen, medyayla oynamayan, sorunlari takim icinde cözebilen, takim arkadaslarina abilik yapabilen bir kisisel yapisi olmasiyla birlikte, yüksek performansini devam ettirebilirse, Sivasspor'a bugün düsünebilecegimizdende fazla faydali olacak. |
takımın genel performansı düzelince uğur da bundan nasibini alıyor. nitekim bursa maçında zirve yaptı futbol kalitesi. tebrik ediyor ve hep böyle devam et uğurcum diyorum.
|
ugur kavugun icine maicon kacmis :D
|
uğur çok gayretli bir oyuncu. kapasitesi o kadar. o yüzden her zaman iyi olamıyor.
|
Tvde macin tamamini izledim, bir sagbekte son yillarda gordugum en muthis performansti. ardarda kanat bindirmelerinde, kademeye girmesinde kondisyonunu 90 dakikaya yaydi.Kusursuz oynadi, bence macin yildiziydi.Bir zamanlarin Capone sini hatirlatti.Bravo Ugur, sen boyle oynamaya devam ettikce, yigidolar seni her zaman bagrina basacaktir.
|
bu senenin en iyisi sensin kaptan süper adamsın
|
Uğura helal olsun denir.İlk geldiği sezonkiyle şuandaki arasında baya fark var 32 yaşında olmasa Türk futbolu yeni bir sağ bek kazanıyor derdim adam o kadar geliştirdi kendini özellikle mental olarak sakatlık falan olmazsa 2 sene daha oynar bu performansıyla
|
[B][QUOTE=noname87;781070]Uğura helal olsun denir.İlk geldiği sezonkiyle şuandaki arasında baya fark var 32 yaşında olmasa Türk futbolu yeni bir sağ bek kazanıyor derdim adam o kadar geliştirdi kendini özellikle mental olarak sakatlık falan olmazsa 2 sene daha oynar bu performansıyla[/QUOTE]
futbolunun son döneminde altın çağını yaşıyor...bu sezonki süper performansın için teşekkürler uğur kavuk...[/B] |
Hiç beklemediğim kadar iyi oynuyor bu sezon helal olsun 1 sene daha uzattık.Seneye de ilk 11 i zorlar ama biz işi şansa bırakmayıp 1 oyuncu daha almalıyız bu bölgeye..
|
Dün gece aktarmasiz YHT Sivas-Bursa ekspres hattini kendi basina isletti. Bütün seferler tekyöndü. Masallah.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:58. |