![]() |
Cevap: Kolombiyalı Geliyor
süper bi adam bu adam gelirse süpriz olur bu addamın sivasa gelceni zannetmiyom inş. yanılırımm :) herkese yii günler
|
iyi ozaman gardaş hayırlı olsun ne diyim
|
benim en büyük beklentim kaliteli bi stoper bu dakikadan sonra..
|
Bu adamı GS'de istiyor... Hagi'den bilgi almışlar... Biz birisi ile ilgileniyoruz hemen FB GS atlıyor Bülent'in bir bildiği vardır diye... ABD'li stopere fb atladı buna da gs.... :(
|
sımdı fanatıkde okudum,uzun zamandır ılk kez gusel bı haberdı bu arada:)
moreno ve ersen martınle anlasmısız :)umarım dogrudur.. |
Hakkında bilgilere ulaşmak için
[url]http://en.wikipedia.org/wiki/Dayro_Moreno[/url] Full name Dayro Mauricio Moreno Galindo Date of birth September 16, 1985 (1985-09-16) (age 23) Place of birth Chicoral, Tolima, Colombia Height 1.78 m (5 ft 10 in) Playing position Second striker, Attacking midfielder Current club Steaua Bucureşti Number 10 Years Club App (Gls)* 2003–2007 Once Caldas 136 maç (57 gol ) 2006 Atlético Paranaense (loan) 2 maç 1 gol 2008– Steaua Bucureşti 38 maç 10 gol Colombia U-21 milli takım 26 maç 16 gol Colombia A Milli takım 5 maç 1 gol ( bu gol geçen yıl Arjantin' e attı) |
[QUOTE=Kibrisli;531818]Bu adamı GS'de istiyor... Hagi'den bilgi almışlar... Biz birisi ile ilgileniyoruz hemen FB GS atlıyor Bülent'in bir bildiği vardır diye... ABD'li stopere fb atladı buna da gs.... :([/QUOTE]
İnşallah Onyewuda Fenerin atladığı gibi Morenoyada Gs atlamaz. Kabak tadı vermeye başladı bunlar:mad: Magdem futbolcu istiyorsunuz söleyin hocamıza bizim futbolcular dışında bulsunlar size :) |
Ewt bnde okudum kolombiyalı süper olr ama ersen martin in pek yararı olmaz inş kolombiyalı gelir
|
biz dopru bilgi vermesek 51 bine yakın üye olmaz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:06. |