SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Anderlecht: 5 - SİVASSPOR: 0 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26527)

emre41 28.07.2009 21:46

Cevap: Anderlecht: 3 - SİVASSPOR: 0

Ömer Ündül diyor ki: Yasin'i hiç bu kadar kötü görmedim. Yahu biz de hiç iyi görmedik ki. Kadroyu duyuca eyvah dedim. Eyvah Yasin oynuyor. Allah yardımcımız olsun. 3 top yapamadık üst üste. Berbat kelimesi dahi hafif gelir sahadaki davranışlarımız için. Onur kim ya? Hayrettin sen hiç mi top oynamadın hemşerim? Petkoviç trabzonu rum maçında yakmıştı, bizi de bu maçta yaktı. İnşallah daha fazla yemeyiz. Adamların durmaya niyetleri yok, bizim de bırakın top oynamaya, mücadele etmeye dahi niyetimiz, takaatimiz yok.
Acı bir fiyasko oldu. Bülent beyin pilavını yemedi papaz.

constantine3458 28.07.2009 21:47

geçmiş olsun bu maç 6 yada 7 - 0 biter hayırlı uğurlu olsun bülent uygun sen böyle konuşmaya devam et dur...

tolga2 28.07.2009 21:47

takımm felaketttt!!hiçbir olumlu sinyal yokkk sıfır adeta!!geçen seneler kasaya birmiktar para girdi neden karşılığında kaliteli futbolcu alınmamış nasıl maç bu böyleee pas yapamıyor takımm!!!

Harput0658 28.07.2009 21:48

Geçen seneki takımdan eser kalmamış. Fantazi yapmaya ne gerek var takımı niye bozuyosun. Yıllardır emeklerle adım adım buralara gelen takım malesef çöküşe geçmiştir.
Bari küme düşmesek.

stutgart58 28.07.2009 21:48

[B]inşallah 7 falan olmaz yoksa sokağa çıkamam artık[/B]

bassguitar 28.07.2009 21:48

takimin basarisindan ve basarisizligindan BULENT UYGUN sorumludur.

serhatcan 28.07.2009 21:48

yav benim sizden tek ricaa yazdığım bütün yorumları okumanız.yazdıklarımdan dolayı beni onursuz ilan ettiler.YASİN in bırak şampiyonlar ligi 2 lig topcusu bile olamayacağını söyledim,maçtaki oynadığı futbol ortada,Bülent UYGUN sivaslıları uyutuyor dedim sonu. ortada,Sivassporun ortasahasında ibrahim dağaşan gibi neidüğü belli olmayan bir adam var gidip amatör ligde oynasın dedim sonuç ortada,ermanla ersen martinin bu ligde kurtarıcı olamayacağını söyledim sonuç ortada,sivassporun geçen yıl güzel top oynayarak aldığı bir tek maç söyleyenin futbol bilgisinden şüphe duyarım dedim topa tutuldum ben hep dedim kötü oynayarak kazanmaktansa iyi oynayarak kaybetmeye razıyım dedim ve bu günkü hezimet geçmişteki kötü futbolun eseri.oynamadan kazan şakşakla ve bu gün hezimet. bu çok doğal. bizim sivas iyi bir pazar. hangi ürün için. bu ürün ün adı : HAYAL... ve bu ürünün en büyük alıcısıda sivasllılar. satıcısı bülent uygun. aslında iyi bi satıcı değil ama bizim sivaslılar gözleri kapalı ne aldıklarını bilmiyorlar yinede hayal ürünüyle mutlu oluyorlar.

emre41 28.07.2009 21:49

Yasin ne olur ilk uçakla evine git. Gene ne ise paranı versinler; ama ne olur git. Yasin go homeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

babooooo 28.07.2009 21:50

Eger Sivasspor farki bire indiremezse Sampiyonlar Ligine tanismadan elveda diyebilir anadolu takimimiz.

58_SEMİH_58 28.07.2009 21:51

[B]Bu kadarda olmaz bee..
Defans nerde yaa...
Bu yasin kimki bee.!!
Hayrettin ortalıkta dolanıyor öylee...!
Petkoviç bu kadarda olunmaz be kardeşimm..[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:21.