SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Suç Tamamen Bana Ait (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26535)

bassguitar 29.07.2009 00:36

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

[B][/B][COLOR="Red"][/COLOR]sıvasspordakı yanlısları gormak ıcın cok ustun bı futbol zekasına gerek yok...sylla,blica.balili.mohammed ali.tum.giden topcular.gelenler belli.bunlardan bilica haric digerleri gitmek istemedigi halde gonderildiler.bilcanin yerine 5 gomlek dusuk kalitedeki yasin monte etmek??gine milli takiminda oynayan syllanin yerine onuru monte etmek??balili gibi 4 yildir sivasa alismis birinin yerine ermani monte etmek??tum gibi birinin yerine ersen martini??yanlis uzerine yanlis yanlis.bulent hoca bizim bilmedigimiz bisiylermi var???yoksa bu yanlislari gormek icin futbol profosoru olmaya gerek yok..yakismadi size hocam sorumluluk bana ait demekle isten siyrilmak??bunlarmi hocam flas transfer?mbemba,yasin,agbetu,ersen bunlarmi??geven yil besiktastan sonra en cok para kazanan klup sivasspordur ayrica bilica ve satilan 4 yabanci topcudan gelen paralarla yapilamadimi 3 kaliteli yabanci transferi??

tuzlugollu 29.07.2009 00:41

BIRAKIN BIRBIRINIZE LAF ATMAYI ELESTIRILECEK TABIKI ALKISLAMAK CARE ISE SIVASLILAR HEP ALKISLADI BULENT UYGUNU HANGI TAKIMIN HOCASINI TARAFTAR BULENT UYGUN KADAR RAHAT BIRAKTI BE KIMSE ILERI GIT DEMEDI HERSEYI ONA TESLIM ETTILER ELBETTE BUNUNDA BEDELI VAR BASARILI OLMAKTAN COK BASARIYI SURDURMEK MAHARETTIR KABILIYETTIR O KABILIYETTE ONDA YOK
YOKSA KIMSE ONUN BASARISINI INKAR ETMIYOKI AMMA BASARISIZLIGADA TAHHAMULUZ YOK HELEDE BOLE BASITCE OLANA

DOGU_BEY 29.07.2009 00:42

[B]bülent hoca Allah aşkına bazı sevdalarından vazgeç ve herşeye konuşup durma artık zaten birçok as oyuncumuz gitmiş ve iyi transfer yapamamışız neden eski oyun siistemini bozup en önemli maçımız dediğiniz bu maçta macera arıyorsun!!!!:mad::mad::mad:

böyle bütün suç benim demekle artık bir yere varılmaz sayın hocam

sayın başkanımız lütfen takıma sağlam 3 transfer(derfans-ortasaha-forvet) yapın![/B]

Metal Gear 29.07.2009 00:44

Bence Sylla,Tum ve Bilicayı geri alalım..:)

**özgür58** 29.07.2009 00:44

sen gider baliliyi tumu bilikayı gönderirsen olacagı bu. dua edelimde ligde kalalım sampiyonlar liginden vaz geçtik

aykansivas 29.07.2009 00:46

[QUOTE=SivasSpor.Com;539763][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent2800.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülen Uygun, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında Anderlecht'e 5-0 yenildikleri maç sonrası karşılaşmayı değerlendirdi.

Uygun’un açıklaması şöyle:

“Avrupa tecrübesi çok önemli. Futbolcularım futbol hayatları boyunca antrenmanda bile yapmayacakları hataları yaptılar. Sorumluluk bana aittir. Yeni yapılanmadaki sakatlıklar ve tranasferdeki bazı olumsuzluklar bizi etkiledi. Mağlup olduk, özür diliyoruz. Buradaki suç tamamen bana aittir. Kendi evimizdeki maçta gerçek futbolumuzu yansıtmaya çalışacağız.

Bu iş tecrübe işi. Rakibin tecrübesi hat sahfada!.. Yapmamamız gereken basit hatalar sonucunda böyle bir yenilgi aldık. Bir an önce formumuzu ve takım kurgumuzu oturtmak adına ikinci maça çıkacağız. UEFA Kupası’nda çıkacak rakibimizin durumuna göre hazır olmamız lazım. Transfer sanırım lazım olacak[/QUOTE]

SUC TABIKI TAMAMEN SENDE, DAHA YENI EVE GELDIM MACTAN, HAZIRLIK MACLARDA YAPILAN HATALAR BURDADA VARDA, YANI HICMI GÖRMÜYORSUN YASIN BI ISE YARAMADIGNI, ONUR DESEN BASKA HIKAYE, SEDAT DESEN HIC DEFANS ANLAYISI OLMAYAN BIR FUTBOLCU, GECEN SENE BILICA IDARE EDIYORDU ONU, MBEMA DIYE BIR OYUNCU ALDIN HOLLANDANIN 2NCI LIG FC EINDHOVEN TAKIMINDAN, MILLETE DE 1NCI LIGTE OYNAYAN PSV EINDHOVEN DIYE YUTURDUNUZ.
ERSEN MARTINMI DIYORDU BEN EN AZ 15 GOL ATARIM BU SENE TSL TE, GÖRECEGIZ. NERDE HERVE TUM? NERDE BALILI? NERDE GECEN SENENIN BÜLENT UYGUNU?

TekSivas 29.07.2009 00:48

Insallah düselir yeterki yasinin yerine birini alalim mebembala da olacak diyl!!! yeni transferlerden bir E. Kilic futbolu biliyor gibi kendini yirtan ondan baskasi yok! Hoca Hoca sözgelmez var erdogan var yildiz var sezer var kamanan var,aydin var, sen oynunu bunlara göre yap transferini ona göre yap!!! Cakmak-mebemba kavuk- yok tuncer olmadi c yilmaz bos ver bunlari! kim giti ??? Bilika-Diyalo-Kanfory Sylla-Hervé Tum- 4tane Futbolcu bunlari gönderiyorsan onlarin yerini dolduracaksin!!! Bizim aldigimiz oyuncular 1tane Bilica etmez!!! Benim düsüncem hepisinin yeri dolar Bilika haric!

ESES Mavis 29.07.2009 00:53

sizin gibi taraftara lanet olsun
Yendinmi cicim Hocam kaybetinmi bas git Hocam
Karsinda Anderlecht gibi oturmus bir takim ´ve 8 tane oyuncu Arjantinden,
biz hazirlik Maclarinda belli etik bu kadro ile bir yere gidilmez , ama ne yapalim bu hamurdan boyle ekmek cikar olsun Takim bizim Takim isterse küme düssün anliyim sanliyim ama gine de Sivasliyim ya sen Memleketinimi degissecen.

ayip be bu kadar elestiri Merzifon Tokat Amasya bizi yendi günleri unuttunuz Herhalde ;);););)

toplayin aranizda 94 milion Ronaldoyu getirelim:D:D:D

bassguitar 29.07.2009 00:56

[QUOTE=stutgart58;539826][B]YAZIKLAR OLSUN burda sivassporu eleştiren herkese..siz nasıl insanlarsınız ya!..sanki sivas gitmiş mahalle takımına elemiş gibi gelmişsiniz acımasızca eleştriyorsunu...anderelcht klübü bir defa sıf bütçe açısından sivasın 10 katı değerinde...her sene bu kupaya katılan tecrübeli bir takım..biz ise daha beşinci maçımızı yaptık avrupada...
Ayrıca bu takım değilmiydi mucize üstüne mucize yapan...kendisinin 10 katı bütçesinde ki takımları geride bırakıp 2 senedir zirveyi zorlayan..fortis de gs yi eleyen..trabzona sivasta köksöktüren...eeeee ozaman destekliyordunuz..sizin taraftarlığnız sadece maç kazanınca mı..her takım bazı zamanlar inişli grafik gösterebilir..yarın bu takım UEFA da gruplara kalınca ve orda bir kaç maç kazandığı zaman nasıl bakıcaksınız peki bu takımın yüzüne? o küfr ettiğiniz erman denen adam belki bir iki sene sonra çok büyük paralar kazanadırarak sivastan ayrılacak,ozaman da mı böyle düşüneceksiniz??...
Böyle sizin yaptığınız gibi taraftarlığa lanet olsun diyorummm...Bu taraftarlık biçimi 3 eziklerin taraftarlık biçimidir.Sivaslıya yakışan ise vakur bir duruş sergileyp takımını her duruma karşı korumaktır.
Şuanda sivassporlu futbolcuların ve bülent hocanın yerine koyun kendinizi..onlar sahaya çıkarken yenilmeyimi istediler sanıysunuz..şu anda siz mışıl mışıl uyurken belki yasin belki sedat bsabahlara kadar uyuyamıycak.biz bu hataları nasıl yaptık diye..ama onlar bunu isteyerek yapmadı..tecrübe denen bişiy var..soruyorum size gs avrupaya ilk katıldığında mı UEFA kupasını aldı ya da fener ilk katıldığı yılda mı .eyrek final oynadı...?? yoksa gs önce chelseaden kendi evinde 5 yiyip sonra mı başarıyı yakaladı yada fener gruplarda 0 çektiği zaman bu tecrübelerle dahasonraki yılda bşarayı yakaladı..
Sözün özü şu ki ;arkadaşlar başkaları gibi olmuyalım ve bizi taa buralara kadar getiren bülent hocamıza başkanımıza ve futbolculara herşeyerağmen DESTEĞİMİZİ sonuna kadar verelim..inanın kaybeden taraf olmayız..
Uunutmayın...YIKMAK KOLAYDIR,YAPMAK ZORDUR [/B][/QUOTE]

bizlerde gurur duyuyoruz ama yanlislari konusmak gerekli ve simdi yanlis varsa konusulur sorun yok burda tabiki elestirilecek herkes ve yanlis olan hersey!!anderlect takiminin butcesi 10 kat buyukmus sivastan!!!eee yani istanbul takimlarininda 10 kat buyuk??galibiyet beklemeyelimmi??yanlis transfer politikasini elestirmeyelimmi??mac 3-0 iken oyuna mudehale etmeyen hocayi tartismayalimmi??90 dk boyunca tek bir pozisyon bulamamanin sebebini sormayalimmi??neden variz o halde taraftar olarak??basarida payi olan herkesten allah razi olsun ama bu taraftarin hakkidir basarinin kalici olmasini istemesi??endisemiz sampiyonlar liginden beklentimizin olusu degil!!onumuzde lig var!!!hazirlik maclarinda hersey acikti ya kimse sezemedi tehlikeyi yada sezdi hayal kurdu!!persembenim gelisi carsambadan belliydi.ve bulent hoca demis:transfer sart:)))hocam transferin sart oldugunu,yasinden bu takima stoper olmayacagini 10 numara gerekli oldugunu,ibrahimin orta sahada yanliz kaldigini,gonderdiginiz topcularin yanlis oldugunu butun sivassporlular biliyodu zaten!!!biraz erken oldu ama dogruyu bulmusunuz!!transfer sart hocam:))saygilarimla...

ucebeci 29.07.2009 00:57

bunları söylemek için çok geç değilmi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:38.