![]() |
Cevap: "Sivasspor Ölmüş, Ağlayanı Yok''
[B]Evet bence çok doğru konuşmuşlar. Ölmüş ağlayanları çok.. Maalesef küme düşmemek için çırpınacağız. Maalesef diyorum. Çünkü görünen köy kılavuz istemez.[/B]
|
kim ölmüş ya hemen sizde onaylıyorsunuz.sivassporun öldüğü falan yok.aslanlar gibi dimdik ayakta.sivasspor 4 resmi maç yaptı 2 anderlecht trabzon 1 fener.hepside büyük kulüpler.sivasspora bu yıl gelenler gidenlerden iyi,emin olun.gidenlerden sadece bilicayı arıyoruz.bi de kulübede balili gibi bi futbolcumuz yok.ama gelenler çok iyi.daha dün gelen kadir fener maçında aslanlar gibi mücadele etti.dünki maça aldanmayın beyler fener olağanüstü mükemmel top oynadı ve fener bu futbolla kesinlikle şampiyon
|
takımın uyum sürecini aşması için biraz sabır lazım.zaten bu yıl takımdan şampiyonluk beklemek hayal.bakmayın 2 senedir yaptıklarımıza.hızlı giden at durumuna düştük.bu yıl hedef 4. lük olmalı ve türkiye kupasında başarı...
sivasspora güveniyoruz ve hep arkasındayız |
bende diyorumki SİVASSPORUN TARAFTARI ÖLMÜŞ DE AĞLAYANIMIZ YOK.başarı da sokaklara dökülmek değil taraftarlık.sivasspor taraftarı emin olun hiçbirşeye layık değil.
|
hoca verilen olmayan ofsaytı kalecimize verilen sarı kartı ofsayttan sayılan gölü konuş ondan sonra lay lay lom de seni kınıyorum sivas için lay lay lom denmez konusu ne olursa olsun. bu sivası tümden ilgilendiren sivassporsa hiç denmez laflarını tartarak konuş bence.
|
evet sivaslı kardeşlerim ist hayranlığınızın sonunda takımıda bu hallere düşürdünüz sizde saolun
|
[B]Ağlayan bizleri gören ve duyan yokmu? :confused:
Biz taraftarlar dün geceden sonra yıkıldık. Evet güzel oynadı diyoruz ama sırf yiğidolara olan sevgiden ve sahiplenmeden ama doğrusu bu'ki yenildik ve iyi değildi Yiğidolar geçen yıl herkezin korkulu rüyası olan Sivas spor şimdi düşüşte ve tedirginiz ne olucak diye [/B] |
SİVASSPOR bu sene çok daha iyi.Sadece PETKOVİÇ degaj yapmasın.Ersen MARTİN fiyasko, o kadar. SEYİRCİSİ zaten yoktu.Bu sene futbol oynuyor.
|
Sivasspor bu zorlu maratonda sendelemiş olabilir ama öldüğü falan yok kimse kusura bakmasın kolay değil öyle Sivasspor'un ölmesi.Saçma saçma konuşmayın.Arkadaşın dediği gibi 3 takımla oynamışız Anderlecht,Fenerbahçe.Trabzonspor.Bu 3 takımla arka arkaya değilde belli zamanlarda oynasak ve yenilsek böyle problem yaratmazdıda arka arkaya olunca mı problem yaratıyor.Bu Sivas toparlanacak kardeşim başka yolu yok.Ama bunu anlamayan insanlar çokmuş maalesef.
|
[QUOTE=mucahitbaba58;548508]haklisin hocam umitlerimiz tukendi artik ben eski takimim gsye destegi verecegim yenilgi onemli degil oyun beni hic tatmin etmiyor
benim yegen var bi lafi var su sivasspordaki bazi oyunculari alip pazarda domates sattiracaksin baska ise yaramaz aynen katiliyorum[/QUOTE] Sana gs ile ömür boyu mutluluk dilerim.Bir yastıkta kocayın inşallah. Aslında bu ve bunun gibileri gördükçe ben sivassporuma bir kat daha ısınıyorum.Bizler ne kadar farklıyız ki kendi özümüzün kendi bağrımızın kendi memleketimizin kendimizin olduğu yerdeyiz ve daima orada kalacağız.Bize bu aşkı kimse vermedi ve bizden kimse alamaz da.Çünkü biz sadece ve sadece SİVASSPORLUYUZ... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:06. |