SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Shakhtar Biletleri Satışta! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26836)

yigidoilyas 18.08.2009 18:46

Cevap: Shakhtar Biletleri Satışta!

ben maca falan gidemiyorum başka şehirde yaşıyorum. fanatik bir sivas spor taraftarıydım, fakat oynadıkları hazırlık maçları dahil olmak üzere resmi maçlarda üç beş gölyemesinden o kadar bıktımki, artık takım tutmamayı düşünüyorum. egerki shakhtar elenirse o oyunculara yazıkalr olsun diyorum. aDAMLAR İÇİMİZDE MAÇ SEVGİSİ FALAN BIRAKMADI ÜÇÜNÇÜ LİG TAKIMINI GETEİRSEK İNANIN ANÇAK BUKADAR KÖTÜ OYNAR. BİZ OYUNCULARA GÜVENİYORUZ FAKAT ADAMLAR BİZİ YERİN DİBİNE SOKUYORLAR.:confused:

giants 18.08.2009 19:37

[QUOTE=karen;549314]slm arkadaslar shaktar doneks biletleri satisa sunulmus,insallah bu maci kazaniriz,ayrica bilet fiyatlarida cok uygun,ben almanyada olmasaidim hemen alirdim bugün gazetenin birinde,shaktar macina sivaslilarin ilgi göstermedini yaziyordu okudum ve cok üzüldüm bu bizim takimimiz arkadaslar,ben almanyadan desteyimi sürdürüyosam sizde sivassporu sivasta engüzel sekilde desteklemeniz lazim,unumyinki bu takim hepimizin büyük basarilara imza atti.saygilar[/QUOTE]

O gazetenin baskiya girdigi gün biletler satisa cikti. o gazete daha satisa cikmamis biletler icin neden böyle bir haber yapar orasini sen düsün. akillarinca alinan sonuclar üzerinden piskolojik yipratma yapiyorlar..Bu yöntemlede Taraftari takimdan sogutmayi hedefliyorlar. Ama bizdeki taraftarlik ne sonuclarin nede kisilerin taraftarligidir. bizdeki taraftarlik Sadece SivasSpor ismine ve onun formasini giyene taraftarliktir. gerisi gelip gecici olan hizmet ve emek veren kesimdir.. Bu kesim görevini layiki ile yaparsa sahip cikilir yapmazsa sahip SivasSpor ve Formasini giyene sahip cikilir.

Akillarinca Taraftarin destek gücünü azalmaya calisiyorlar. § sisirilmislerin saha disi cirkinliklerinden baska bir sey degil....

bykara5835 18.08.2009 19:41

300 adet bilet satılmış şimdiye kadar çok kötü hadi arkadaşlar takıma destek

tuffi5819 18.08.2009 19:49

ben bu millete neyi anlamiyon biliyomusunuz eufa oynuyoz bilet sudan ucuz ama bizim millet cok diyo kardesim iyi transfer istiyosunuz ozmn destek verin biletleri alin lisansli forma alin ozmn parada olur yildiz futbolcuda olur oyle bakmakla bsy olunmiyo neyse bunu GEC SIMDI MILLET BIZLE ALAY EDIYO KURBAN OLIYIM STADI DOLDURUN FUL DESTEK OLSUN SOYLE KONFETI FELAN OLSUN STADIN HERYERINDE BAGIRIN CAGRIN SOV YAPIN MILLET BIZI GORSUN YANLIZ OLMADIGINI BU TAKIM BU KOTU GUNUMUZDE BEN TELEFOONUMU SATAR MACA GENE GIDERDIM TRABZONLULAR BIZLE ALAY ETIRMEYIN STADI DOLDURUN SOV YAPIN OZMN SAHADAKILER MOREL ALIR YANLIZ DEGILIZ DIYE HADI KURBAN OLDUKLARIM ALLAH RIZASI ICIN NOLUUURRR

okyay58 18.08.2009 19:56

[QUOTE=yigidoilyas;549337]ben maca falan gidemiyorum başka şehirde yaşıyorum. fanatik bir sivas spor taraftarıydım, fakat oynadıkları hazırlık maçları dahil olmak üzere resmi maçlarda üç beş gölyemesinden o kadar bıktımki, artık takım tutmamayı düşünüyorum. egerki shakhtar elenirse o oyunculara yazıkalr olsun diyorum. aDAMLAR İÇİMİZDE MAÇ SEVGİSİ FALAN BIRAKMADI ÜÇÜNÇÜ LİG TAKIMINI GETEİRSEK İNANIN ANÇAK BUKADAR KÖTÜ OYNAR. BİZ OYUNCULARA GÜVENİYORUZ FAKAT ADAMLAR BİZİ YERİN DİBİNE SOKUYORLAR.:confused:[/QUOTE]

Sen önceden fanatik Sivasspor taraftarı değilmişsin sadece öyle olduğunu sanıyormuşsun. Gerçekten Sivassporlu olsaydın 3-5 yenilgi aldı diye takımı tutup tutmamakta tereddüt etmezdin!

Sevdanın skoru ,ligi olmaz! Amatörde de oynasan Şampiyonlar liginde de oynasan tek aşkımızsın [B]SİVASSPOR![/B]

azzozdemr 18.08.2009 20:00

gönderdiğimiz futbolcular çok iyiydi herşeyi anladım da tum ve sylla neden bedava gitti bari biraz karlı olsaydı sadece erman kılıca 2 futbolcu hiç mantıklı değil. biletler bedavada olsa o stad dolmaz seyirciyi stada çekecek kalitede futbolcularımız yok

sevda58 18.08.2009 20:10

[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]malesef ben Hollanda'da oldugum icin maclara gelemiyorum, ama Sivassporum seni tv karsisinda gonulden destekliyecegim, ister yen ister yenil, Sivasspor'a olan sevgim hic bitmeyecek. imkani olan arkadaslar, imkaniniz varsa gidin bu maca, tiklim tiklim doldurun stadi, bide benim icinde ekstradan sessiniz ciksin[/B][/FONT][/COLOR]:D:D

giants 18.08.2009 20:26

[QUOTE=bykara5835;549349]300 adet bilet satılmış şimdiye kadar çok kötü hadi arkadaşlar takıma destek[/QUOTE]

bence bu tip yazilari buraya yazmayin öyle bir sey olmus olsa bile yazmamak lazim simdi bu yaziyi okuyan yarin maca gitmek isteyen birinin kafasinda soru isareti olusur. bakin daha biletler satisa cikmadan satilmis basin Taraftarin ilgisinin az oldugunu yazmis. Bu bir pikolojik savastir. Taraftar olmak sadece kuru kuru desteklerim demek degildir oturup aglamak hic degildir. Aksine bizi cekmek istedikleri noktayi görüp tersine biskolojik savas yürütmek daha faydalidir....

[B]SIvasda Bilet giselerinde bugün yogun bir kuyruk vardi. Bilet almak istiyen hemsehrilerimiz yüzlerce metre kuyruk olusturdu.Yarinda ayni sekilde yogun ilginin olacagi düsünüldügü söyleniyor.... Seyirci bilet bulmak icin erkenden kuyruklara gider sanirsam.[/B]

giants 18.08.2009 20:27

[QUOTE=giants;549364]bence bu tip yazilari buraya yazmayin öyle bir sey olmus olsa bile yazmamak lazim simdi bu yaziyi okuyan yarin maca gitmek isteyen birinin kafasinda soru isareti olusur. bakin daha biletler satisa cikmadan satilmis basin Taraftarin ilgisinin az oldugunu yazmis. Bu bir pikolojik savastir. Taraftar olmak sadece kuru kuru desteklerim demek degildir oturup aglamak hic degildir. Aksine bizi cekmek istedikleri noktayi görüp tersine biskolojik savas yürütmek daha faydalidir....

[B]SIvasda Bilet giselerinde bugün yogun bir kuyruk vardi. Bilet almak istiyen hemsehrilerimiz yüzlerce metre kuyruk olusturdu.Yarinda ayni sekilde yogun ilginin olacagi düsünüldügü söyleniyor.... Seyirci bilet bulmak icin erkenden kuyruklara gider sanirsam.[/B][/QUOTE]

Piskoloji olacakti özür dilerim

giants 18.08.2009 20:28

[QUOTE=giants;549364]bence bu tip yazilari buraya yazmayin öyle bir sey olmus olsa bile yazmamak lazim simdi bu yaziyi okuyan yarin maca gitmek isteyen birinin kafasinda soru isareti olusur. bakin daha biletler satisa cikmadan satilmis basin Taraftarin ilgisinin az oldugunu yazmis. Bu bir pikolojik savastir. Taraftar olmak sadece kuru kuru desteklerim demek degildir oturup aglamak hic degildir. Aksine bizi cekmek istedikleri noktayi görüp tersine piskolojik savas yürütmek daha faydalidir....

[B]SIvasda Bilet giselerinde bugün yogun bir kuyruk vardi. Bilet almak istiyen hemsehrilerimiz yüzlerce metre kuyruk olusturdu.Yarinda ayni sekilde yogun ilginin olacagi düsünüldügü söyleniyor.... Seyirci bilet bulmak icin erkenden kuyruklara gider sanirsam.[/B][/QUOTE]

Piskolojik olacakti özür dilerim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:56.