![]() |
gidebilen yiğide gardaşalrım var mı ki acaba
???? neyse bizim takım bastırdı ama FENERbahçe de hane iyiydi yane...neyseyine de güsel güsel topumuzu oynaıdk...meşin yuvarlak şans güldü onlara... |
yav he ya nede küsel öne geçtik ama adamlar hakemi satın almış caaaaanım
|
[QUOTE=münferitgirl]gidebilen yiğide gardaşalrım var mı ki acaba
???? neyse bizim takım bastırdı ama FENERbahçe de hane iyiydi yane...neyseyine de güsel güsel topumuzu oynaıdk...meşin yuvarlak şans güldü onlara...[/QUOTE] Vallah ben akrabalardayım istanbuldaydım maselef gidemedim sivasa bu bayram... Amma gönlümün yarısı oradaydı özellikle muhammed de :D Nese işte ismet yaktı bizi, lider fener güldü devam dedi hayırlısı olsun... |
[QUOTE=devvil]yav he ya nede küsel öne geçtik ama adamlar hakemi satın almış caaaaanım[/QUOTE]
eveeeetttttt devvil gardaş her ne kadar diğer topicete sana kızmış bağırmış hatta sert çıkışlarda bulunmuş olsam daaaa... bu konuda hak veriorum... |
[QUOTE=münferitgirl]eveeeetttttt devvil gardaş her ne kadar diğer topicete sana kızmış bağırmış hatta sert çıkışlarda bulunmuş olsam daaaa...
bu konuda hak veriorum...[/QUOTE] Adamlarda para var huzur var... Kıskanıyorum valla bir akrep yiğidesi olarak aziz gibi bir başkan bende isterdim hep hakemleri köpek gibi satın alıyorlar... Ne demişler para şike işte şampiyon fener işteeeeeeeee... |
yiğido valla öle diyon da harbiden ben de çok kıskanıorum...
oradaki de futbolcu!!!!!!!! bizdeki de..... hani anelka mı var bizde alex mi? |
[COLOR=BLUE]BU GÜNKİ MAÇTA TRİBÜNLERDE YİĞİDELER DE VARDI...İNŞALLAH HER MAÇ BU ARTARAK DEVAM EDECEK...[/COLOR]
|
[QUOTE=devvil]yav he ya nede küsel öne geçtik ama adamlar hakemi satın almış caaaaanım[/QUOTE]
Para para paraaaaaaa... |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]BU GÜNKİ MAÇTA TRİBÜNLERDE YİĞİDELER DE VARDI...İNŞALLAH HER MAÇ BU ARTARAK DEVAM EDECEK...[/COLOR][/QUOTE]
İnşallah ya bizde karar verdik memlekete gelicez münferitimle o gün maça denk gelecek ve tribünde olucaz... Hata ayarlayalım siteden cümleten gidelim daha güzel olur... |
bence yeni bir kampanya başlatmalıyız..her hafta maça giderken(bu sözüm baylara)yanlarında anneleri olur,kız kardeşleri olur,kız arkadaşları olur,yeğenleri olur ama yanlarında bir bayanla maça gitmeliler...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:49. |