![]() |
Cevap: SİVASSPORA HAİN SALDIRI
[QUOTE=LosTie58;551888]Mahkemeye verelim derim ben.
Ya da yok yok vazgeçtim değmez bu hamsi beyinlere :D[/QUOTE] [B]Sitemize Zihinsel engelliler Rehabilitasyon açalım. Tek tek taraftar dersi verelim. Terbiye dersi verelim, delikanlılık dersi verelim, ''Yazık ya bu kadar küçükler ve çok ağır engelliler.:D:D:D [/B] |
son derece komik, basit, hasta bir ruh ve arızalı bir beyinden çıktığı açık olan bir davranış...
|
site güncellenmiş.
barı adam akıollı yönetseler. |
hamsilerin site adreslerini bilen varsa bana pm ile göndersin, neticeyi burada bildiririm.
|
[QUOTE=SS'li;551923]hamsilerin site adreslerini bilen varsa bana pm ile göndersin, neticeyi burada bildiririm.[/QUOTE]
Bence hiç uğraşmaya değmez,bırakın kendi hallerine,zaten tüm herkes tarafından dışlanmışlar,artık kimse takmıyor onları,şimdi biz onları ciddiye almayalım derim.Bırakın kendi hallerine ne halleri varsa görsünler.Şimdi biz onlara sonra onlar bize derken zaten Anadolu birbirine düşmüş gibi görünüyor,bari dahada ilerlemesin. Biraz daha aklı selim düşünelim ve ciddiye almayalılm!!! Biz kendi işimize bakalım. |
[B]ne kadar ezik olduklarını gösteriyolar ve bizim ne kadar büyük oldugumuzu gösteriyolar bu daranışlarıylla...[/B]
|
failller bir an önce yakalanasın ve adaletin huzuruna çıkarılsın ve de kamu oyu vicdanı rahatlasın :D:Dla o nasıl başlık
|
[B]ŞU AN SALDIRI YAPAN ŞAHIS ARaMAZDA DOLAŞIYOO!!!!!!![/B]
|
ya bu tür provakötörlere gelmeyelim tuzağa düşmeyin arkadaşlar anlayın artık
|
Yazıklar olsun ne biçim insanlar bunlar alttan aldıkca bunların biryerleri kalkıyor ....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:12. |