SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bouazza'da Şok Gelişme (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26925)

Can Ustunel 23.08.2009 20:47

Gidiceklerden Yeni Haber Var

Buazza beyefendi bizim dünyaya değişmeyeceğimiz ŞEhrimizi beğenmediği için takımdan gideceğini söylemiş onun yanında Agbetau Diyarbakırla anlaştı bilmeyenler öğrensin diye yazdım herzaman yazmam bunları.Ama Buazza ya harbi gıcık oldum böyle bi sebepten takımdan gidilmez adı birde futbolcu yazıklar olsun sana...

Shan58 23.08.2009 20:47

Cevap: Bouazza'da Şok Gelişme

Yeni transferler garanti olmadan eskileri gönderirlerse işte böyle ortada kalırlar.

Herkes "güle güle" "giden gider" gibi duygusal yorumlar yapmış.

Tamam herkes bu adama kızmışta, bu adam düşmanımız değil, bizimle bi sorunu olan biriside değil.
İşin içyüzünü bilmiyoruz ama yıllarca ingilterede yaşayıpta Sivas'a alışamasınıda anlayışla karşılamak lazım.

Afrikadan gelenler daha kolay uyum sağlıyor aa Avrupadan oyuncu getirmek gerçekten zor.

Her gün demeç veren Bülent Hoca'da ses soluk kesildi. bir de şu Fikret Ünsal sustuya en çok ona seviniyorum.

Ama bir gerçek varkı bu sene hedef ilk 8'e girmek olur ancak. bu moral bozukluğuyla toparlanmak bağayı zaman alır.

TS58 23.08.2009 20:50

Gle güle Bouza TEŞEKKÜRLER

SİVAS KENDİNE YETER DE ARTAR BİLE.

HeLLRaNKeR 23.08.2009 20:53

Cevap: Gidiceklerden Yeni Haber Var

bülen hoca takim da oynatcak oyuncu bulamıcak bırak yerini doldurmasını Gülüyorum SİZE ŞUANDA GERCEK TEDE REZİLLİZ OKADAR BAŞARIDAN SONRA REZİLLİK DAHA ÇOK ŞEY VAR DA SÖLÜCEK NESE

TS58 23.08.2009 20:54

Adam alemci ise zaten gitmesi iyi oldu.Pavyon-mavyon filan falan. aradı bulamadı .

YALLAAAAAHHHH

yigidogurbettee 23.08.2009 21:01

şehir bahane adam avrupada kendını gostermek ıcın gelmişti. zaten o yuzden transfer etmıştık. kendi sahamızda 3-0 yenılıp avrupa macerasına son verınce adamda dogal olarak ayrıldı takımdan

barikat58 23.08.2009 21:08

oyuncular degil sivasspor baki kalan olacaktır.kim olursa olsun kapı girerken oldugu gibi çıkarkende açıktır.biz takımımızla her zaman gurur duyuyoruz yensede yenilsede seviyoruz,sevgimiz kişilerden dolayı degil topragın mertliginden...

giants 23.08.2009 21:09

Dün Agbetu Faruk bayar Murat erdogan nin revizyona ugradini ögrendik [B]Bugün birinci resmi site haklanmasiyla [/B]Bouazza nin karsilikli anlasilip gönderilmesi ( Kacti?gönderildi?sehri begenmedi?) Ibrahim Ülüm ün diyarbakira gittigini.... [B]Ikinci Site haklanmasinda kimler gidecek merak ediyorum.[/B] gidenlerin yararli olup olmadigindan ziyade bu isimler icinde Bu yil transef yaptik diye bize yutturulmaya calisilan 3 isim var. yarin kimler var.. [B]Oldu ki oldu su senin messin Ermani,Ugur Kavugunu ve Ersanida gönder..[/B] zaten dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olduki olduk hic degilse onlari görüp daha iyice cildirmayalim...

giants 23.08.2009 21:14

Dün Agbetu Faruk bayar Murat erdogan nin revizyona ugradini ögrendik [B]Bugün birinci resmi site haklanmasiyla birlikde[/B] Bouazza nin karsilikli anlasilip gönderilmesi ( Kacti?gönderildi?sehri begenmedi?) Ibrahim Ülüm ün diyarbakira gittigini Ögrendik .... [B]Ikinci Site haklanmasinda kimler gidecek merak ediyorum....[/B] gidenlerin yararli olup olmadigindan ziyade bu isimler icinde Bu yil transef yaptik diye bize yutturulmaya calisilan 3 isim var vahim olan bu yarin kimler var merak ediyoruz.... [B]Oldu ki oldu su senin messin Ermani,Ugur Kavugunu ve Ersanida gönder.[/B]. [B]zaten dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olduki olduk [/B]hic degilse onlari görüp daha iyice cildirmayalim...

barikat58 23.08.2009 21:15

geldiginin 3. günü ilk on birde sahaya cıktı böyle takımı daha nerde bulacak bouazza :rolleyes: çünkü koyunun olmadıgı yerde keçiyer abdurrahman çelebi derlermiş o sözü tam dogruladı.agbetau yu almak içinde boşuna ugraştılar.iyi bir oyuncu degil ,balili ve tumu çok arıyacagız daha

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:21.