SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başkan Duruma El Koydu ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27208)

GurbetciYigidom 15.09.2009 01:15

Cevap: Başkan Duruma El Koydu !

Yazima dikkat edersen onu sahis olarak kastetmedim,sadece taraftardan bahsettim,yani genel olarak yazdim lütfen yazimi dogru oku.

vexol58 15.09.2009 01:16

[QUOTE=GurbetciYigidom;561556]taraftar diye bisey varmiydi be Siz anca cekirdek citlersiniz.Siz Taraftar görmemissiniz be,Bazi Anadolu takimlari 50 TL bilete yok satiyor siz daha 5 TL veripte stadi dolduramiyorsunuz, baskan napsin.
Baskanin alacagi futbolcular gelmezse bunu Birazda sivasli kendisinde hatayi arasin .Baskan napsin Takim Sampiyonluga oynarken bile Takimi atesleme diye bisey yoktu Sonrada yönetime yükleniyorsunuz.Siz Ilk once taraftar olarak kendinizi düzeltin be ondan sonra baskani yönetimi elestirin.[/QUOTE]

Yahu arkadaşlar bir şeyi anlamıyorum,futbolcular Sivasa gelmek istemezse nedemek Allah aşkına biri bana bunu açıklayabilirmi???Sivas şehri afganistanda bir vilayetmidir?orta afrikada medeniyet girmemiş bir yermidir???parayı vermezsen kimse gelmez yapmayın artıkk..!!!

Metal Gear 15.09.2009 01:18

[QUOTE=vexol58;561560]parayı vermezsen kimse gelmez yapmayın artıkk..!!![/QUOTE]

Ya da menejerliğini vermezsen...:rolleyes:

GurbetciYigidom 15.09.2009 01:21

[QUOTE=KAOS;561558]Yeter ama yav yeter............!!!
Hay eleştirdiğiniz seyirci kafanıza düşsün emi..
Bu memleketin adamını, şartlarını, olanı biteni bilmeden ahkam kesin...........
Kaç bölümdür yazıp çiziyoruz seyirci portföyünü, nedir ne deyildirini...
Hele sen Sivas'da değilsen hiç konuşma.....[/QUOTE]

Benim sivasta olmamam.bana konusma hakki vermeme anlamina gelmez,Bizimde bagrimiz yaniyor,gecen sene o bos tribünleri gördügümüzde baskan yönetim degil taraftara sitem ediyordu avrupada yasayanlar.

KAOS 15.09.2009 01:25

[QUOTE=GurbetciYigidom;561563]Benim sivasta olmamam.bana konusma hakki vermeme anlamina gelmez,Bizimde bagrimiz yaniyor,gecen sene o bos tribünleri gördügümüzde baskan yönetim degil taraftara sitem ediyordu avrupada yasayanlar.[/QUOTE]

Asla, sana konuşman konusunda ben bişey demedim..
Aksine diyeceklerin varsa bunları demen konusunda en büyük desteğini ben veririm..
Sadece yazdıklarını eleştirdim ben o kadar....
Yazdıkların temelsiz diyorum o kadar..
Burda en çok kızdığım şey her olumsuzluğu bir tarafa bırakıpta tüm yükü taraftara atma güdüsü.
Asla Sivaslı ve Sivasspor seyircisine laf söyletmem....

GurbetciYigidom 15.09.2009 01:32

Hayir bütün yükü taraftara atamama gibi bir lüksümüz yok .Ama daha lig yeni basladi Sivassporu marka yapan bu yönetimdi onun icin hemen yönetime püskürmeyelim, simdi destek zamani bir olma zamani Yönetim taraftari futbolculari ile birlesirse bu takim ozaman düzelir.sBiraz yönetimimize destek cikalim Iyi gün dostu herzaman vardir önemli olan kötü gündede yanlarinda olmak

KAOS 15.09.2009 01:42

[QUOTE=GurbetciYigidom;561566]Hayir bütün yükü taraftara atamama gibi bir lüksümüz yok .Ama daha lig yeni basladi Sivassporu marka yapan bu yönetimdi onun icin hemen yönetime püskürmeyelim, simdi destek zamani bir olma zamani Yönetim taraftari futbolculari ile birlesirse bu takim ozaman düzelir.sBiraz yönetimimize destek cikalim Iyi gün dostu herzaman vardir önemli olan kötü gündede yanlarinda olmak[/QUOTE]

Ben yanındayım..
Şunlar, şunlar , şunlar yanlış diyorum...
Bu taraftar her zaman bu takımın yanında diyorum...
Bu takım da sorunlar büyük diyorum,
Basit şanssızlık vs vs olsa tamam ama sorunlar derin diyorum...
Pis kokular geliyor diyorum, kimse eleştiremiyor diyorum...
Kimse adam gibi açıklama yapmıyor diyorum...
Uydurma haberlerle inşallahlarla geçiştiriliyor diyorum...
Üzülüyorum, bu saatte sabah bir sürü işim varken kafa patlatıyorum..
Sivaslıyı Sivasspor taraftarını savunuyorum.....

hoLiGan Enes 15.09.2009 01:48

[B]Sana güveniyoruz başkanım.....[/B]

efsane5858 15.09.2009 02:35

ya baskan durdun durdun bu macimi bekledin neyse hic birsey icin gec kalinmislik yoktur her zaman takiminla ilgilen desdegini hissettir

gül5858 15.09.2009 02:47

[B]Sivasspor büyük bir travma geçiriyor...
İçerde anlaşılmayan şeyler dönüyor buda oyuncularla alakalı diyorum..
Ya yönetime tepki yada Bülent beye tepki..
Başka ne olabilirki geçen yıl şampiyonluğu kıl payı kaçırıp ligi 2. bitiren bir Sivasspor bu sezon hayale bile sığmayan düşüşte..
Başkan Mecnun bey yönetim kurulu kim varsa işte halledsinler artık bu böyle olamaz yenilgiler bizi çok üzüyor. [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:30.