SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kamanan Kesik Yedi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27370)

üçyıldız58 30.09.2009 12:11

Cevap: Kamanan Kesik Yedi

kamanan geldi geleli 2 tane galatasaray maçı oynadı sonra adamı sudan ucuz aldık bedavaya aldık diye diye adamdaki hırsı bitirdik
şimdide mehmet yıldızın yanında oynayacak kişi olarak ersen martine yer açmak için kamananı aynı buazizi gibi kaçırma politikaları yap
yeter artık yaptığın yanlış transferleri oynatmakdan vazgeç formayı hak edene ver

hiko58 30.09.2009 15:00

HOCANIN AS FUTBOLCUSU ERSEN MARTİN VARYA KAMANANI NE YAPSIN. KAMANAN KİMKİ. KÜME DÜŞMEMİZ İÇİN KAMANANA İHTİYAÇ YOK. KAMANAN OYNAMASINKİ DAHA RAHAT KÜME DÜŞELİM. HOCADA RAHATLASIN.

kızılova 30.09.2009 16:16

koşan olmadığı için sivasspor liğin dibinde azıçık koşun hızlanın bak nasıl yükselişe geçeceğiz.

ertugrulss 30.09.2009 17:02

istifaaa istifaaa bülent uygun istifaa artık yeter bülent uygun düş yakamızdan birazcık gururun varsa bırakırsın sen ezikbahçene git orda uşaklık yap :mad: "Herşey SİVASSPOR için";)

giants 30.09.2009 18:35

Kamanan gibi seyircinin cok iyi bildigi biri oynatilmiyorsa taraftarin gözünden düsürmek icin koymuyor bahaneleri uyduruluyorsa ya Kamanani Bu hoca,devre arasinda ucuz yollu malüm külübe kapatmaya calisiyor (FB) yada kapatacak..baska aciklamasi yok bu isin......

subasi29 30.09.2009 19:42

Bu Kamananin Sucu Nedir?? Hadi Antremanda Kosmadi Diyorlar Peki Gecen Haftalarda Neden Oynamadi?

sivastatlıbelam 30.09.2009 21:32

kamananın koşmasına gerek yok füzelerini göndersin yeter.
girmese bile tehdit oluşturur bu da güze bi şey

hiko58 01.10.2009 10:38

ALLAH AŞKINA BİR ARAŞTIRIN BAKIN KAMANIN SİVASSPORDAN ÖNCEKİ OYNADIĞI TAKIMLARDAKİ GOLLARİNE BAKIN. NEDEN BUTAYA GELİNCE VERİMSİZ OLUYORLAR. BİR NEDENİ OLMALI. HOCADAN KAYNAKLANIYOR ALABİLİRMİ. OLİVİERA PAŞEKOYU ALDIKLARINDA BİLE DEDİLERDİKİ ALEXİN KOŞANINI ALDIK. BÖYLE BİR FUTBOLCU DAHA GELMEDİ DİYE GÖKLERE ÇIKARDILAR. NOLDU??? HİÇ OYNATMADAN REZİL ETTİLER ÇOCUĞU. KARDEŞİM BU İŞİN İŞİNDE BİR İŞ VARRRRRRRRR. BU KADAR..

altuntas58 01.10.2009 11:12

[QUOTE=hiko58;568029]EĞER BUNCA OLANLARDAN SONRA HALA HOCA HAKLI DİYEBİLİYORSAN SENİN SİVASLILIĞINDAN VE SİVASSPORLULUĞUNDAN ŞÜPHE EDİLİR. TRANSFERLERE BAK. SATILAN FUTBOLCULARA BAK. EĞER HOCADA BİR HATA GÖRMÜYOR VE HALA HOCADAN YANA OLUYORSAN SEN FUTBOLDANDA ANLAMIYORSUN DEMEKTİR. BÜTÜN SPOR KAMUOYU HOCANIN HATA YAPTIĞINI SİVASSPORUN KADERİYLE OYNADIĞINI SÖYLÜYOR SİZLER BÜLENT UYGUN TARAFTARI OLARAK HALA HOCAYI ŞİŞİRİYORSUNUZ. SİVASA YAZIK SİVASSPORA YAZIK EDİYORSUNUZ.[/QUOTE]

[QUOTE=altuntas58;567804][B]Hiç bir futbolcu sivasspor için vaz gecilmez değil eğer hoca koşmuyor diyorsa koşmuyordur idmanlarda isteksiz davranıyor istenileni vermiyorsa hocanın kamananı kızağa cekmekten daha doğal ne olabilirki sizler klavye başından atıp tutmakla bir yere varamazsınız kiminiz hoca beğenmezsiniz kiminiz futbolcu beğenmezsiniz burdan konuşmak çok kolay bizim üzerimize düşen vazife hocamızın ve futbolcularımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutacak cümleler kurmak atıp tutmak zayıf taraftarın yapacağı acizlikten başka bir şey değildir

BAŞKA SİVAS'DA BAŞKA SİVASSPOR'DA YOK [/B][/QUOTE]

[B]Sen kim oluyorsunda benim sivaslılığımı ve sivassporluluğumu sorgulamaya kalkışıyorsun ben ne hocadan yanayım nede senin düşündüğün art niyetli karanlık fikirlerinden yanayım benim hayatım futbol içinde gecmiştir sizin gibi kulak dolgusuyla ordan burdan aldığım derme catma bilgilerle konuşmam benim bildiğim furbol bilgisi bana yeterde artar kimsenin adına fikir yürütmemeni tavsiye ederim senin bildiğin sana benim bildiğim bana sakın kimseyi yargılama cünki bu senin haddin değil[/B]

hiko58 01.10.2009 13:51

[QUOTE=altuntas58;568365][B]Sen kim oluyorsunda benim sivaslılığımı ve sivassporluluğumu sorgulamaya kalkışıyorsun ben ne hocadan yanayım nede senin düşündüğün art niyetli karanlık fikirlerinden yanayım benim hayatım futbol içinde gecmiştir sizin gibi kulak dolgusuyla ordan burdan aldığım derme catma bilgilerle konuşmam benim bildiğim furbol bilgisi bana yeterde artar kimsenin adına fikir yürütmemeni tavsiye ederim senin bildiğin sana benim bildiğim bana sakın kimseyi yargılama cünki bu senin haddin değil[/B][/QUOTE]

siz bülent uygunun taraftarısınız bunu kabul edin. başka söze hacet yok. senin yazdıklarından anlaşılanları söyledik biz. başka bişey söylemedik. sivasın bu durumunda hala hocadan yana konuşabiliyorsanız tabiki sizleri eleştirebilirim. ligin dibine demir atmış bir sivasspor yanlış transfer politikası izleyen bir hoca göz yuman bir yönetim. ve canım sivasımın sizin gibi bunlara ses çıkarmayan evlatları. ne diyeyim ki.canınız sağolsun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:00.