![]() |
Cevap: Ünsal: Yeni Hocamız Belli Oldu
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]takimimiza hayirli ugurlu olsun, insallah Sivassporumuzda basarilar yakalar..[/B][/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=bnl;570965]bence sadece yeteneklı ucuz futbolcu dagarcıgı fazla bır adamdır.
onun dısında basarılı olması benım ıcın suprız olur. Bulent durmalıydı. Insallah besıktasdakı ertugrul saglam olayı olmaz. o gıttı denızlı sampıyon ettı denıldı. sımdıde muhsın toparladı demesınler. seneye bellı olur muhsının basarılı olup olmadıgı. bu sene cok yorum yapmadan ızlemek lazım.[/QUOTE] malesef arkadasım sende duygusal davranıyorsun bu ısın altın kuralı once is sonra duygular gelır burada bulent hocayı seven sayan her ne kadar son donemde yaptıklarını etık bulmasamda adamın sıvasa kattıkları tartısılmaz lakin gitmesi bence sivas icin iyi oldu futbolun o acımasız tarafıı malesef bulent hocaya istifa ettirdi oda sivassporun daha iyi olması ıcın calısıyordu ama istedikleri olmadı gelen gideni aratmaz umarım hayırlı olsun ve afrikalı iyi futbolcuları ızlemek ısterım sivasta |
[QUOTE=skep06;570996]Fal değil Wikipedia transferi yapmış bile link
[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/Muhsin_Ertu%C4%9Fral[/url][/QUOTE] yaaa size helal olsun yaaa valla harikasiniz hea konuyu hemen cozmusun |
*** CAMİAMIZA BU AŞAMADAN SONRA ÖYLE BİR HOCA LAZIMKİ;
HEM TÜRK FOTBOLUNU BİLEN ,HEM FUTBOLUN İÇİNDEN GELMİŞ, HEMDE MEMLEKETİMİZİN EVLADI OLAN; HATTIZATINDA ÖPÖZ HEMŞERİMİZ OLAN, SOLUDUĞUMUZ HAVAYI, YEDİĞİMİZ MADIMAĞI,VS.VS. HERŞEYİ BİLEN KISACA BİZDEN BİRİ OLAN YERLİ BİR HOCAYI TAKIMIN BAŞINA GETİRMELİYİZ; ARADIĞIMIZ KAN ŞU ANDA İZMİRSPORDA KALECİ ANTRÖNÖRÜ OLAN VE CAMİAMIZINDA YAKINDAN TANIDIĞI HEMDE ÇOK SEVDİĞİ BİR İSİM ; M*E*N*D*E*R*E*S *** Ş*U*N*K*A*R SAYIN YÖNETİMİMİZİN BU İSİM ÜZERİNDE HİÇ UZAKLARA GİTMEDEN DÜŞÜNMESİ NACİZANE TAVSİYEM OLUR.. ALTERNATİF İSİMLER İSE ANCAK SİVASA TURİST GİBİ GELİR TURİST GİBİ GİDER DİYE DÜŞÜNÜYORUM |
Arkadaşlar türk futbolunu bilen olayına kafayı takmışsınız.
Forumda bir arkadaş, Güvenç Kurtar, Samet Aybaba, Erdoğan Arıca gibi adamlar Türk futbolunu iyi biliyorlar ama ne başarıları var diye sormuş. Doğru söylemiş bu adamların kariyerinde ne başarısı var. Yabancı takımlar gelip bizim büyük takımları rahatça yenip gidiyorlar. Türkiyeye maç yapmaya gelmeden önce Türk futbolunumu öğreniyorlar. Ispanya bizi yendi, Belçika Bosna puan aldı. bunlar türk futbolunumu biliyorlardı. Thomas Doll Türk futbolunumu biliyor yada buraya gelip başarılı olan hocalar. Adamın iyi bir futbol sitili var vede ucuz ve kaliteli oyuncular bulabiliyorsa başarılı olur. Afrikadan ucuz ve Kaliteli defans ve orta saha oyuncuları transfer ederse yardımcı antrenörle bile maç kazanırsınız. FB'nin başına güvenç Kurtar'ı, Samet aybaba'yı, Erdoğan Arıcayı koy en kötü ilk 5'e girer. Türk futbolunu bilmesinden ziyade kaliteli oyuncular bulup iyi bir kadro oluşturması daha önemli. |
ya ben anlamadim madem gelecek bülentin adinin yerine onun kadar kaliteli ve basarili olmali... mesela senol günes,ersun yanal gibi...
muhsin ertugral tanimiyorum... altyapiya önem veren birine benziyor... degisik bir ortamdan gelen adam... bisey söyleyemiyecem... hayirli olur büllent gibi oda bir numara olur... |
Bülent Hoca'da türk futbolunu çok iyi biliyordu ama Kaliteli kadro oluşturamayınca bilgisi hiç bir işe yaramadı.
Demekki türk futbolunu bilmek kadar kaliteli bir kadroda oluşturmak çok önemli. En büyük umudum Afikadan ucuza oyuncu bulup burda hem başarılı olması hemde iyi fiyata satarak kulübe para kazandırması. Bugün Avrupadaki üst düzey oyuncuların çoğunun Afrika kökenli olduğunu unutmayalım. |
[B]Ben bu Hocadan cok ümitliyim hayirli ugurlu olsun.
Nedenini bilmiyom ama cok sempatik geldi bana.[/B] |
inşallah hayırlısı olur...........
|
sivassporumuzun her kim olursa olsun yeni bir takim ruhuna ihtiyaci vardi ismi ne oldugu okadar onemli deyil, ama ben sahsen ERSUN YANALIN gelecegini dusunuyordum kafamdan, bence yeni hocayla beraber butun takim yeni bir heyecanla ve yep yeni bir azim ve kararlilikla mucadeleci hirsli ve kararli bir oyun tarzi benimseyeceginden suphem yok helede KAMANAN VE AGBETU PATLAMA yapar diye dusunuyorum selamlar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:01. |