![]() |
Cevap: Yiğidoya Polis Baskısı
Polislerin bu kuralı uygulaması doğrudur.Hatta bizler maç içerisinde ok kişiyi uyardık sigara içmeyin diye.Maç esnasında gelip abimizi aldılar cezasını kestiler.Yapılan muameleye kimin tepkiyi verdiği ortada.Orda olanlar yanımızda yakınımızda olanlar biliyorlar.
|
[QUOTE=ready;574558][B]gecekondu dan adam almak biraz sıkar maç sonrası alabilirler artık.. sivas stadında ise maç önü maç anı farketmez polis istedigi adamı hemen alır nedine gelince trübünlerde birlik beraberlik yok[/B][/QUOTE]
Fark emniyet md türübüne kadar gelip rica etti aşağıya inmesini rica etti içtiği sigara kamaralara yakalanmış. Ama bizim sigara içen çekirdek çitleyenler ortalığı böyle geriyor. |
Bu yapilanlarin,hükümetin Sivas Belediyesini kaybetmesiyle ilgili buluyorum.Emniyetin nereye bagli oldugunu düsününce!
|
[QUOTE=1264;574573]Bu yapilanlarin,hükümetin Sivas Belediyesini kaybetmesiyle ilgili buluyorum.Emniyetin nereye bagli oldugunu düsününce![/QUOTE]
[B]ne güzel bi düşünce bak bunu hiç düşünemedik biz ne alakası var şimdi olayı farklı yönlere çekmenin:)[/B] |
[QUOTE=GLoBe-Y-Gençlik;574470][B]Birde Lütfen Site Kaynagını Gordum Soluyorum .. Haberdekı Resım Nerden Geldı Orda Olan istiyoruz anlıyananladı[/B][/QUOTE]
aslanım sen once kac senedır trıbun kovaladıgını soyle ondan sonra resımdekılere laf at...resımdekılerin hepsı olmasada 20 tanesı ordaydı zaten yani sizle hemen hemen aynı sayılır..o yuzden bılmedıgın konularda laf atma once kımın ne oldugunu ankaraya gıdenlerın kım oldugunu ıyıce arastır sonra laf at...ha bide o resımdekı kadar trıbununu yap sonra laf at.. |
gerçekten ankara emniyetini anlamak çok zor sanki olay çıksın diye ugraşıyorlar ya insan çoçukların elindeki pilastik bayrakları toplar mı düşünün artık
önce ank daki hayvanlara sahip çıkın gecen kızılayda üzerimde es es poları var diye 3 kişi ank.güclü saldırdı yanımda kız arkadaşım oldugu için olay büyümedi |
Bende maçtaydım tribünde en az 50 kişi sigara içiyordu.Tam yanımda oturan arkadaşa patladı olay.O arkadaşın önünde kimse yoktu üstelik koltuğun üst kısmına oturmuş sigara içiyordu.Kameranın tam karşısında kabak gibi ortadaydı yakalanmasa şaşardım zaten.Emniyetten bir müdür ve 2 polis gayet kibar bir tavırla aşağıya davet ettiler ve kamera görüntülerini gösterdiler.Aslında o kadar büyütülecek birşey yoktu.
|
[QUOTE=skep06;574607]Bende maçtaydım tribünde en az 50 kişi sigara içiyordu.Tam yanımda oturan arkadaşa patladı olay.O arkadaşın önünde kimse yoktu üstelik koltuğun üst kısmına oturmuş sigara içiyordu.Kameranın tam karşısında kabak gibi ortadaydı yakalanmasa şaşardım zaten.Emniyetten bir müdür ve 2 polis gayet kibar bir tavırla aşağıya davet ettiler ve kamera görüntülerini gösterdiler.Aslında o kadar büyütülecek birşey yoktu.[/QUOTE]
[B]bende ordaydım ama demekki polis görevini tam yapmıyor demektir özel güvenlik yanımızdaydı hiç uyarı oldumu yok neden oda işini yapmıyor çünkü baştan bu tür bi kaç ikaz olsaydı bu duruma gelinmezdi dikkatinizi çektimi bilmem sadece bu bölüm kamara kontrolü altındaydı burda bi ilginçlik yokmu ..[/B] |
[QUOTE=Salim58;574610][B]bende ordaydım ama demekki polis görevini tam yapmıyor demektir
özel güvenlik yanımızdaydı hiç uyarı oldumu yok neden oda işini yapmıyor çünkü baştan bu tür bi kaç ikaz olsaydı bu duruma gelinmezdi dikkatinizi çektimi bilmem sadece bu bölüm kamara kontrolü altındaydı burda bi ilginçlik yokmu ..[/B][/QUOTE] Polisin taraflı davrandığı aşikar zaten tepkinin nedenide niye sadece bizi çekiyorsunuz ve bize işlem yapıyorsunuz şeklindeydi.Bildiğim kadarıyla sigara olayında uyarı zorunluluğu yok direkt ceza yazılabilir.Aslında o arkadaş biraz tedbirli sigara içseydi tespit edilemezdi.Dolayısıyla işlemde yapılamazdı. |
Yorumlara baktımda %95 i saçma ve sadece buraya yazı yazmak için yazıyorlar. Görmedikleri olay hakkında yorum yapıyorlar. Orda sigara içen çoktu ve stadda sigara içmek yasaktı. Polis buna duyarsız kalmaması gerekti hepsine ceza yazamazdı içlerinden birini taraftarın önünde alacaktı ki diğerleri görsün ve sigara içmesin. Sigara içende biraz tedbirli içseydi bişey olmayacaktı. O alınan arkadaşa belki ceza bile yazmayacaklardı sadece uyaracaklardı. Sen sigara içilmesi yasak yerde uluorta sigara iç sonra polis şöyle yaptı böyle yaptı de ayıp ayıp ayıp
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:39. |