SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Peru'dan Yıldız Geliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28097)

karagöz58 04.01.2010 17:27

Cevap: Peru'dan Yıldız Geliyor

süper olacak inşallah harikasın hoca

rsimsek 04.01.2010 18:54

İNŞALLAH GELEN OYUNCULAR TAKIMA OLUMLU KATKIDA BULUNUR VE ESKİ GÜZEL GÜNLERİMİZE KAVUŞURUZ

ahbey 04.01.2010 19:05

Peru ile Türkiye arası kaç saat.. Adam kaç gündür gelemedi bir türlü..:D

mustafa5758 04.01.2010 20:09

[QUOTE=sabanoh;594503]Orlando imzayi atsin sonra sevinelim.Imza atmadan hiç bir habere inanmiyorum artik.
Ha birde Harun toprak Freiburg da degil Pfullendorf da oynuyor,hemde 20 degil 22 yasinda.
Saçma haber oldugu burdan belli.[/QUOTE]

evet haklisin freiburg yok oyle bir isim yok, ama freiburg da Ömer Toprak diye biri var oda 20 yasinda acaba isim karisikliyimi oldu cunku bu oyuncu 20 yasinda hemde 2 Bundesliga yilin defans oyuncusu secilmisti bir ara ondan sonra bir trafik kazasi gecirdi Ömer Toprak ben oyle biliyorum

subasi29 04.01.2010 20:41

dortgozle transfer haberlerini bekliyoruz,memleketimizin takimi yucelsin..en iyisini yapsin ki biz memleket hastalari ovunsun

bassguitar 04.01.2010 22:04

haberde gelişme varmı.bilgilendirmenizi rica ederim...

PirO58 04.01.2010 22:08

[B]Yahu ben sizi anlayamiyorum...

Bülent hoca'ya da bir sey dedirtmiyordunuz (çünkü o bir dahi idi) ama isler kötü gidince yerden yere vurdunuz. Benim (hakli) elestirilerimi sallamayanlar dahi bana sonradan hak verdi...

Simdi yine diyorum...

Biraz temkinli olun, her seye öyle `süper` ya da `muhtesem oyuncu` falan demeyin. Kimdir bu Orlando, kimdir bu Tunuslu? Adlari sanlari duyulmamis oyuncular. Kimdir bu Keita? Arabistan'dan gelen bir oyuncu...Sivasspor bunlara mahkum edilecek kadar aciz mi? Hayir degil, o halde ona göre davranalim.

Sivasspor'a transferlerde basarilar, ama bu tür oyuncularla hiç ama hiç olacagini sanmiyorum. Mbemba hikayesine dönecektir.

[/B]

FANATIK YIGIDO 04.01.2010 23:32

pugan siralamasinda cok tehlikeli yerdeyiz ikinciyarinin basinda cok zorlu iki mac yapacagiz ts ve fb bu baclarida dusunecek olursak cok zor bir ikinci yari bizi bekliyor onun icin transferde hatanin telafisi olmaz bunu iyi deyerlendirmeliyiz.

YigidoSoyudogru 05.01.2010 01:07

[QUOTE=SivasSpor.Com;594475][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.perulugeliyor.jpg[/IMG]

İkinci yarı kadrosunu daha güçlendirmek için aralıksız çalışan Sivasspor'un Peru’nun Alianza Lima takımında forma giyen önemli bir isimle her konuda anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Erutğral'da Perulu futbolcuyla yapılan görüşmeyi doğrulurken,transferin gerçekleşmesi için şimdilik isim açıklamak istemediklerini söyledi. Ancak edinilen bilgilere göre ismi sır gibi saklanan bu oyuncunun Alianza Lima takımının defansında forma giyen Orlando Contreras Collantes olduğu ifade edildi.
[B]
GURBETÇİ HARUN SİVASSPOR'DA[/B]

Sivasspor Almanya'nın SC Freiburg takımında forma giyen gurbetçi Harun Toprak'la anlaştı. 20 yaşındaki genç yeteneğin, Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın tavsiyesiyle alındığıda öğrenildi.

Öte yandan Sivasspor Tunus Milli takımdan önemli bir futbolcuyuda renklerine katmak için yoğun çaba sarfediyor.

Sivas Hurdogan[/QUOTE]

Ikiside Has Yigidodur ve Süper Yetenekler Harun Toprak Sag ve Sol Kanatta oynaya bilen cok süratli bir oyuncu. Rahman Soyudogru da 2007/2008 sezonunda kaptanlik yaptigi sc freiburg´un genc A takimi ile Sampion olup o sene toplam 25 gol`le gol KRALi olmustur.

nejmi58 05.01.2010 01:23

[QUOTE=YigidoSoyudogru;594885]Ikiside Has Yigidodur ve Süper Yetenekler Harun Toprak Sag ve Sol Kanatta oynaya bilen cok süratli bir oyuncu. Rahman Soyudogru da 2007/2008 sezonunda kaptanlik yaptigi sc freiburg´un genc A takimi ile Sampion olup o sene toplam 25 gol`le gol KRALi olmustur.[/QUOTE]

sen o soyudogrunun nesi oluyorsun???

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:43.