SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Maç Fotoları//Trabzonspor-Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28366)

V1CT0RY 26.01.2010 22:11

Cevap: Maç Fotoları//Trabzonspor-Sivasspor

[QUOTE=yasin__0658;602410]arkadşalar keşke o kırmızımı desem bordo mu desem neyse işte o yağmurlulukları giymeseydiniz keşke farkındaysanız trabzonlu seyirciler yan taraftakilermavi giymiş haliye trabzonsporun rengi olmuş[/QUOTE]

[B]Valla Ben Giymedim Montum Kapşonluyduda Giyen Arkadaşlar Giymeseydi Şuan 40 Derece Ateşle Yatıyor oLURLARDI...Felaket Yağmur Vardı...[/B]

GuVeN 26.01.2010 23:26

maçı izlemk ıcın mekan ararken bi arkadasım aradı ve bızımkıler bıze ayrılan yerı doldurmuslar,kırmızı yagmurluk vermısler bunlara dıye haber verdı. bende maca bakarken kale arkasının köşeyi bi gördüm kıpkırmızı:)dedım Bısmıllahırahmanırahim ne oluyorrrr:) sonradan anladımkı onlar trabzonlularmıs:)
yagmurluk konusuna gelınce sıcacık evınden nıye gıydınız verdıklerı yagmurlukları dıye soran arkadas bı daha kı sefere kendıde gıder de deplasmana verılen yagmurlukları gıymez umarım:)

oNuR 26.01.2010 23:30

[B]Bi Eskişehir maçında çok üşümüştüm.. :) Diyebilirim ki Trabzonda daha çok üşüdüm :) Felaket bi yagmur vardı.Koltuk aralarında yosun tutan taşların üzerinde yagmur suyu neredeyse bileklerimize geliyodu :)[/B]

yener_sahin 26.01.2010 23:36

Ramazanda eskişehir deplasmanında bir ıslandım yağmurluk yokdu.Bir ay hastalığı atamadım...Çekmeyen bilmez...;)

V1CT0RY 26.01.2010 23:59

[B][QUOTE=yener_sahin;602444]Haklısın sonrasında kar kış kıyametde soğuk arabada ıslak elbiselerle gelseydik.;)[/QUOTE]

Giydikleri Halde Zaten Öle Gedi Çocuklar....Bazıları Atlet Paçalı Donluydu :D :D Üstlerini Çıkarmışlar Islak Oturmak Yerine Öle Duruyordu Elemanlar :D[/B]

badger5858 27.01.2010 00:12

[QUOTE=alemdargokhan;602240]1. si çömlekçide yabancı uyruklu kadınlar var.

2. si genelde oranın müşteri potansiyelini il dışından gelen kişiler oluşturuyor.

maçtan önceki akşam burdaki arkadaşlara 58 plakalı araba gördüğümü dostane şekilde yanlarına yaklaştığımı fakat korktuklarını anlatmıştım.bu arkadaşları çömlekçi mahallesinde görmüştüm.yani çömlekçinin müşteri potansiyelini görmüş olduk biraz!

ayrıca şunu da belirtmek isterim, ben sivasta şehrin en işlek caddesinde bordo mavi formam ve beremle tur attım.hem de maç günü.

ben şehir içinde sivas kaşkollu foto koyabilen birisini göremedim henüz.bunu da sorgulamak lazım.trabzon sahil kentidir ama tabela resminin arkasında dağ var, bilmem anlatabildim mi?

sivas maçına özel forma yapılması işi yalan haber.taraftarlardan bitanesi böle bi çalışma yapıp foruma koymuş, yoksa gerçekte böle bir ürün satışı yoktur.

bmn de hoş olmayan bir foto eklendi, daha sonra kaldırıldı.şimdi burda da yapılmış aynısı.bence bunlar gittikçe zedeliyor iki takım taraftarının arasını.

[B]bizden birisi yaparsa da yanlış, sizden birisi yaparsa da yanlış.edep sınırlarını bilmek lazım her zaman...[/B][/QUOTE]

1---ya ne kadar saçma sapan konuşuyorsun..
Çömlekçinin müşteri potansiyelini görmüşmüş..şehir dışından gelenler oranın müşterisiymiş...bu söylediklerine inanıyor musun??? ekonomide ihtiyaç neredeyse mal veya hizmet oraya gider... müşteri hizmet satın almak için yüzlerce km gitmez...bu durumda anla artık ihtiyacın nerede olduğunu..

2---sivasın en işlek caddesinde tur atmışmış...senin Sivas caddelerinde rahatça gezebilmen, rakip takım taraftarlarının Trabzon caddelerinde gezememesi biraz medeniyetle ilgili sanırım...ama senin bunu anlayabilmen imkansız... forumlarınızda biz Sivaslılar için sıksık kullandığınız h. ile başlayan bi hakaret var... bence bu kelimeyi hakedenlerin kim olduğu belli... Sakın yanlış anlaşılmasın ben sizler gibi genelleme yaparak bütün bi şehre hakaret etmiyorum...sadece hakedenlere o kelimeyi iade ediyorum....

3---trabzon sahil kentiymiş neden arkada dağ varmış??? tabi trabzon 4 tarafı denizlerle çevrili ya sanki..doğru gümüşhaneden trabzona gitmek isteyenler ziganayı vapurla geçiyor dimi...bari yorum yapacan biraz düşün tart mantıklı cümleler kurr...
yok ben en fazla bu kadar diyorsan senin yerin burası değil....

Harbi Selim 27.01.2010 00:54

Çoluk çocuk sivas otobüsüne işemis. Ben diyorum bunlar sıcak temas kuramaz. Her giden diyor uzaktan delikanlılık yapmakta bir numaralar. Karlı yollardan yağmurlu havaya giden yiğidoları kutlarım. Biraz etkilesede sayıyı ben trabzonlulara sesleniyorum. Bir kişi bin kişi ne fark eder ki... Delikanlılık bekliyoruz.

Bize Her Yer Rahat:)

EEEE Sivastada artık YENİÇERİLER karşılar. Özel güvenlik tutun Trabzonlular. Bunlar YENİÇERİLERİ duymamıs sanırım. Neyse ara son buldu. Duyarlar artık.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:42.