![]() |
Cevap: Hayrettin Ankaragücü'ne gitti!
[B]yok daha neler Ceyhun ve 500 bin inanmam.Bi Hayrettin'e karsılık xD [/B]
|
Ceyhun değilde galatasaray maçında 2 gol atan emre aygün de gönderilecekler listesindeydi onu alsak bence iyi transfer olur
|
HAYRETTIN IYI YAPMISSIN GITMEKLE KARDESIM BIZIM MILLET IYILIKTEN ANLAMIYOR INSALLAH SENI COK IYI YERLERDE GORURUZ ANKARAGUCUNDE MILLI TAKIMDADA GORMEK EN BUYUK ARZUMDUR INSALLAH HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
|
[QUOTE=SEVDAMSIN58;603542]HAYRETTIN IYI YAPMISSIN GITMEKLE KARDESIM BIZIM MILLET IYILIKTEN ANLAMIYOR INSALLAH SENI COK IYI YERLERDE GORURUZ ANKARAGUCUNDE MILLI TAKIMDADA GORMEK EN BUYUK ARZUMDUR INSALLAH HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN[/QUOTE]
HABERİN DOĞRULUĞU YOK ARKADAŞLAR ASPERAGAS HAYRO BİYERE GİTMEDİ GÖNÜL VERDİĞİ GURUR DUYDUĞU TAKIMININ SİVASSPORUNUN YANINDA YİNE. FOTOMAÇIN VE ABDULLAH YİĞİTİN UYDURMASI Bİ HABER BU |
[QUOTE=özsivasli1903;603342]hayrettin affdilemez miydi???
kim oynayacak simdi sol defansda? zaten defans cok kötü bide hayro gitti... trabzon macinda otobana döndü sol taraf... A.Dereli-L.Aubey-S.Bayrak-??? 4 lü defans bu? neyse sivasli hayrettine ankaragücünde basarilar... ceyhun gelirse 30 tane orta saha olacak kim oynayacak???[/QUOTE] Arkadaslar lucien aubeyi ben hic begenmedim muhsin hocanin yerinde olsaydim murat sözgelmezi oynatirtim sonucda bence daha iyi ama belki daha iyi olur Murat.S.................Sedat.............Aubey.............Abdurrahamn |
[QUOTE=58^SiVaS^58;603335]tabiki hayrettin 2.500 euro sen dalga mi geciyon burada hayrettinle yada futboldan heberin mi yok affedersin ama böyle bak su sayfaya görürsün
[url]http://transfermarkt.de/de/spieler/33569/hayrettin-yerlikaya/profil.html[/url] hayrettin 1 defa hata yapti sizde öyle yok su yok bu diyorsunuz yillardir sivasta oynuyor ve ilk kez hata yapti biraz anlayisli olun sizde:mad::mad::mad:[/QUOTE] bu cevabi bana veren bir cocuk kardes ne bilsin piyasayi ne bilsin futbolcunun kiymetini:( |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:39. |