![]() |
Cevap: FLAŞ FLAŞ Erzurumspor Lig'den Düşürüldü
hacı benim birikmişim var onu kusuyorum hoşgörün. ama arkadaşlar nedense karşıma geçip bundan nasibini almaya çalışıyo ne diyim
|
Ben 4 yıl Erzurum'da kaldım..Bu 4 yılın 2 yılında biz şampiyonluğa oynadık.Ben Erzurum'da Sivasspor formamla dolaşırken ,herkes beni tebrik etti,herkes bana iyi niyetli düşüncelerini söyledi.Erzurumlular kendilerini Sivas'tan ayrı hayrı görmez,gardaşı bilir.Bir iki kişiye takılmayalım.Erzurumspor'a üzüldüm.
|
[QUOTE=yıldız beldesi;610866]hacı benim birikmişim var onu kusuyorum hoşgörün. ama arkadaşlar nedense karşıma geçip bundan nasibini almaya çalışıyo ne diyim[/QUOTE]
tamam abi lütfen sakin olalım tartışmalara girmeyelim görüş farklılığı tabii ki olabilir ancak takdir edersin ki bugün bunları tartışmanın zamanı değil.. şimdi birlik zamanı, günden güne eriyen bir sivas var hiç mi farketmiyorsunuz? nolur Sivassporun erimesine de göz yummayalım... destek zamanı beyler destek.. |
ben de dost sanırdım ama böyle alçakları da varmış bunu belirttim. tabi bu bende iz bıraktı bundan sonra da bu şehre ısınamam takımı zaten gitti de kafamda şehre karşı da antipatim oluştu napıyım elimde olan bişey değil
|
arkadaşlar gaza gelmeye çok müsait bi yapımız var bi kaç sevıyesız adam yok bı grup aşmış yok bıze hakaret etmiş diye koca erzurum camıasına hemen tavır almayın lutfen,bu neyın öfkesı anlamadım gitti.
|
Başkalarının üzüntüsü bizim seninçimiz olmamalı adamlar yol parası yüzünden gidemedigi yetmemiş birde küme düşürlmüşler tamamen haksızlık kendimize yapılmasın hoşlanmadımız şeyleri başkalarına yapmayın bizlerin yigidolugu nerde kaldı bukadar acımasızlık niye bir kaç kişi yüzünden erzurumluların hepsini suçlamayın hiç olmazsa bu ruhsuz oluşunuzu bizimle paylaşmayın
|
BIZLER GERCEK YIGIDOYUZ ONLAR 1. LIGE CIKACAKLARI ZAMAN KONVOYLARINA DAHI DESTEK VERDIK ONLAR NE YAPTI TRABZONU DESTEKLEDILER HANGI ANADOLU TAKIMI 2 SENEDIR DESTEK VERDI HICBIRI BANA DEGMESINLERDE NE OLURSA OLSUN SIVASIN SIVASTAN BASKA DOSTU YOKTUR
|
[QUOTE=edebiyatisyen;610728]adamlar parasızlıktan maça çıkamadığı için alt kümeye düştü.Kürtlerin takımı olsa herkes seferber olur elinden geleni yapardı(başımızdaki devlet adamlrını kasdediyorum).[/QUOTE]
Nickinize Bakilirsa Murekkep Yalamis Birisine Benziyorsunuz,Lakin Aciklamaniz Bir Edebiyatciya Yakismayacak Kadar Densiz ve Duzensiz....Bir Sehrin Takimi Kume Dusuruluyor Neden??Parasizliktan, Peki Devletten Once Sorumluluk Kimde O Sehrin is Adamlarinda ....Kendiliginde Olusan Herkucuk Problemde Sucu Devlete Atmak Moda Oldu..Niye Devlet Yardim Etsin Erzurumspor Birdaha Kural Ihlali Yapsin Diyemi,Sonra Adalet Mekanizmasi Nasil isleyecek?? Lutfen Biraz Ciddi Olalim, |
diyarbakırı ligde tuttmak için uğraşanlar para akıtanlar.erzurumspor'a niye sahip çıkmadılar.vatana millete bağlı bir şehrimiz.yazık
|
[QUOTE=yıldız beldesi;610844]herkes haddini bilsin hakkatten, herifler bilmem kaçıncı ligde bizim hakkımızda ileri geri konuşuyo tamam takımlara saygımız var ama böyle kişiliksizler de haddini bilsin üstelik bu kişiler küçük kişiler bir. ben yorum yaparken sinirlendim ve herife hakaret ettim sonra o da benim ölmüş babama laf edince ben özür diledim ve yazımı sildim tabi aynı davranışı ondan da bekledim. ama bu insanlar KÜÇÜK ve KİŞİLİKSİZ oldukları için aynı büyüklüğü gösteremediler. ben de lanet ettim ve çıktım böyle kişilere karşı antipatim oluşacak tabi.....[/QUOTE]
3 - 5 kişiye bakıp tüm şehri aynı kefeye koymak hiç doğru olmaz. Geçen sene şampiyonluğa oynarken erzurumlu arkadaşlarımız bize büyük destek verdiler. Özellikle büyüklerle oynadığımız maçlarda bizim takımımızı desteklediler. GS'yi tutan erzurumlu arkadaş, GS maçında Sivas'ın kazanmasını istiyordu. Trabzon hariç her anadolu takımı birbirine destek olur. Bugün hangi sivas taraftarı Bursa'ya karşı GS, FB yada BJK'yı destekler. Her şehirde üç beş tane kendini bilmez kanı bozuk çıkar ama sen onlara bakıp tüm şehri aynı kefeye koyarsan hem önyargılı davranmış olur hemde haksızlık yapmış olursun. Bugün Sivas'ta bile FB, GS ve BJK'yı destekleyip Sivas şampiyon olmasın diyen Sivas'lılar varsa diğer illerdede böyle kişilerin olmasını gayet normaldir. Kaldıki bu sadece sivas değil her ilde vardır. Bursa'ya giderseniz ordada GS ve FB'yi tutan bursalılar vardır. Kayseridede vardır diğer illerdede. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:59. |