SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Takım kapılarını kapattı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28815)

Thai 18.03.2010 21:59

Cevap: Takım kapılarını kapattı

[QUOTE=ahbey;618036]Bu takımın bu kadar kötü oynamasında acaba Hocalardan başka sebepler mi aramalı acaba! Kamuoyuna açıklanamayan sebepler..

Acaba Bülent UYGUN ve Muhsin ERTUĞRAL gerçekten bu kadar beceriksiz hocalar mı?

Futbolcular gerçekten bu kadar kabiliyetsiz mi?

Acaba Bülent hoca, bir takım istekleri kabul etmediği için mi istifa etmek zorunda bırakıldı, Muhsin Hoca takımın yarısından fazlasını değiştirdiği halde neden hala yeniliyoruz?

Neden Mecnun başkan bu kadar sessiz kalıyor?

Hakemler neden normalden fazla olarak Sivasspor aleyhine kararlar vermeye başladı?

Diyarbakır ligden düşürülmesi gerekirken neden ısrarla korunuyor?

Alın size kurtlar vadisi senaryosu gibi konu.. Yakında "kurtlar vadisi Sivasspor" filmi çekebilirler..[/QUOTE

Yurt dışındaki Şike Skandalında Sivasspor' un adı geçiyor deniyordu? Doğru mu değil mi bilmiyoruz, yoksa sessizce gidin mi dediler de bizim yöneticler de tamam susacağız bank asya ligine gidiyoruz mu dediler. Bu filme bu senaryo uyar....Kimbilir belki bu puslu vadi tamamen hayal ürünü de değildir (!!!!!!!!)

sevda58 18.03.2010 22:21

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Kapilari niye kapatiyorlar ki, acin ve taraftarin isyanini ve tepkilerini duyun ki belki ozaman akliniz basiniza gelir, ve bazi seylerin farkina varirsiniz..[/B][/FONT][/COLOR]

metin_yilmaz 18.03.2010 23:05

[QUOTE=SivasSpor.Com;617859][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg[/IMG]

Turkcell Süper Lig'de kötü günler geçiren Sivasspor'da, tepkiler nedeniyle idmanlar basına ve taraftara kapatıldı.

Sivas ekibi, şampiyonluk mücadelesi verdiği önceki 2 sezonun aksine, bu sezon alt sıralardan kurtulmak için çaba harcıyor.

Takımın son haftalarda ortaya koyduğu futbol ve alınan kötü sonuçlar, taraftarın tepkisine neden oldu. Takımın iyi yönetilmediğini iddia eden taraftarlar, son iki haftadır da teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın istifa etmesi yönünde slogan atıyor.

Antalyaspor yengilsi ise bardağı taşıran son damla oldu. Yerel ve ulusal medyada çıkan olumsuz haberler üzerine Sivasspor yönetimi, idmanları basına ve taraftara kapatma kararı aldı.

Kırmızı beyazlı ekibin bugün başlayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına basın mensubu ve taraftarın alınmayacağı açıklandı. İdmanların, yarın ve diğer günlerde basına açılıp açılmayacağına yönetim karar verecek.[/QUOTE]

TAKIM BU SATTEN SONRA SEZONU KAPATSIN ALLAH VERE DE KÜME DÜSMEYELIM BIR SONRAKI SENENIN HAZIRLIKLARINA BASLAYALIM KOCA BI SENE PARA HAVAYA UCTUUU YAZIK SADECE KLUBÜMÜZE DEGIL SEHRIMIZEDE YAZIK

ercan58.a 18.03.2010 23:24

[B][COLOR="Blue"]bu takımın çivisi çıkmış beyler daha ne hallere düşecekler görecegiz
yönetim yönetim diye gözümüzmü degdi adamlara ne oldu
sesleri solukları kesildi vatandaşların sonu hayrola inşallah[/COLOR][/B]

hiko58 19.03.2010 06:42

peki yönetimin hiç sesi çıkmıyor. bu işin içinde bir iş var. yönetim sivası gözden çıkardımı. yönetim kurulunun ne gibi önlemlei var.bu sene sivası küme düşürüp kendi işlerinemi bakacaklar. sivasın harcamalarıyla ilgili basına bir bilgi verilecekmi. geçen yılki sivas gelir gideri envanteri açıklanabilecekmi. neden iyi futbolcular satıldı da vasatın altındaki futbolcular alınarak sivas bu hale getirildi. bu yıl ara transferde neden takımı ateşleyecek takımı bir yerlere götürecek futbolcular alınmadı da koşmayan takıma zarar verecek futbolcular alındı alınmasına göz yumuldu.sivassporda neler oluyor. bir yönetici dürüstçe çıkıp bunun açıklamasını yapacakmı.sivaslılar ve sivasspora gönül verenler bazı şeylerin açıklanmasını çok istiyor.suskunluğun bir patlaması mutlaka olacaktır.

35gürün58 19.03.2010 07:58

Arkadaşlar,
Bu gece rüyamda Sivasspor Gençlerbirliğini 2-1 yeniyor, evde televizyondan izliyordum önce 1-0 öne geçiyoruz, sonra bakmışım 1-1 olmuş, yalnız attıkları
golleri göremiyorum, tüh diye sıkıntımı dile getirirken televizyonun skor köşesine birde bakıyorumki maç 2-1 galibiyetimizle bitmiş. sevinçten havalara uçuyorum.

Bu rüya nasıl yorumlanır bilmiyorum, bazen rüyanın tersi çıkar diyorlar ama inşallah gerçeği çıkar. Haydi hayırlısı bakalım.

Aslında böyle forumlarda rüya anlatacak bir insan değilim ama gündemimizdeki bir konu olduğu için anlatma ihtiyacı doğdu.

Sevgilerimle,

MTS 19.03.2010 11:49

Takımın durumu vahim bu gidişle kümeye doğru gidiyoruz oynadığımız futbol değil mahalle maçı.

yoLLcu_ 19.03.2010 12:04

bu takım antreman yapmıyo yada futbolcular hocayı istemiyo bu oyunun başka bi izahı açıklaması yok mahalle takımlarını çıkarın inanın bundan daha hırslı daha organize olucaklardır.Hayatımda gördügüm en kötü futbol ve buna ragmen ne başkan nede digerleri görünen şeyden rahatsız olmuyolarki bu gidişten memnunlarki bi açıklama yapma ihtiyacı bile duymuyorlar.

NamıDeğer SiVaS 19.03.2010 20:45

BU ÇÖZÜM DEĞİL EEEEEEEY YÖNETİM ÖNCE ŞU FUTBOLCULARA YÜREKLİ OYNAMALARINI ÖĞRETİN KAPI KAPATMAK NE DEMEK:mad::mad::mad:

adres58 20.03.2010 10:04

[B]Arkadaşlar gidişat hiç iyi değil.. Bu saatten sonra şu karar verildi bu karar verildi diye tartışmaya gerek yok.. Ben buradan Diyarbakırsporun bu olaylarından öncede söylediğim gibi şimdide söylüyorum. Bizim rakibimiz Manisadır. Ama yapılanlara ve emsal teşkil ettiği halde Diyarbakıra verilen bu kurtarma Cezasına !!! neden sessiz kaldığımız aşikardır. Bunun sebeblerini Kurtlar Vadisi Sivasspor senaryosu yazan arkadaş gayet açıkca belirtmiş. Şimdi biz ne yaptık futbolmu oynadık.. Hayır. Manisa bizden iyimi EVET... Diyarbakır bizden iyimi EVET... Denizli bizden iyimi EVET.. Arkadaşlar bunu kabullenmek çok zor ama biz hem futbol olarak hemde şu aşamada hem yöneticilerimiz hemde teknik heyetin sessizliğinden dolayı kümü düştük.. Belki ahval ve gidişat değişebilir ama durum budur. [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:31.