![]() |
Cevap: Suçlu Kim
Bülent Hocanın transfer fantazilerine ses çıkarmayan YÖNETİM.Takımın iskeletiyle oynayarak ayarını bozan ve öylece bırakıp kaçan BÜLENT UYGUN.Takımın önemli oyuncularının gönderilip yerine daha kötü oyuncular alınması YANLIŞ TRANSFER POLİTİKASI.Sahada ruh gibi dolaşıp mücadele etmeyen,koşmayan vurdumduymaz FUTBOLCULAR.Takım şampiyonluğa oynadığında bile yeterli desteği vermeyen stadı bir maç bile tam dolduramayan TARAFTAR
|
Yanlis Transfer Politikasi..........
|
[QUOTE=Yildizelili58;619553]arkadaslar yigidolar
BIZ HALA BIRINCI LIGDEYIZ DOSTLARIM BU TAKIM NE HADISELER ATLATTI SIKILMAYIN DARALMAYIN BIZ DÖRDÜNCÜ LIGE DE DÜSSEK SIVASSPORLUYUZ BIZANS BU ELBET BIR GÜN TOPARLANIP YIKACAGIZ!!![/QUOTE] BİZ YAVAŞ YAVAŞ TRABZONSPORLULARA BENZİYORUZ. SÜPERLİGDEYİZ GARDAŞŞŞ... |
suç tamamen futbolcularda ruhsuz ve isteksik performansları takımımızı bu hale getrdi özelliklede bi kaç futbolcu bunlardan en etkisiz eleman olan faruk bayar biranönce 2. lige gönderlmesi yernde bi davranış olur
|
Yöneticiler Muhsin hocayı internetten bulduğu için eleştirildi sanırım.
|
suclullar anketde ılk ıkı sırayı almıslar,zaten sucu bırıne baglamak sacma yonetım+bulent uygun takımı bu yıl bu hale getırmıstır..
|
Bu konunun kapatılması lazım. Şu anda bu konuyu tartışmak değil, neler yaparak desteğimizi daha fazla sürdürürüz olmalıdır.
|
bencede bu konu kapatilmistir.elimizdeki takim sene baslamadan ligi silme götürrür denen galatasarayi sahadan silebilyorsa suclu aramak yerine sadece destek vermek yeterli.
|
bence arkadaşlar en fazla yonetim suçlu
|
Bülent Uygun Suçlu Başka Suçlu yok
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:12. |