![]() |
Cevap: !!!!işte yeni hocanın ismi ??
valla bu ruhla kim gelse fark etmez ruh bitmiş
|
bence hemen gelmeli hikmet karaman sert mizacıyla bizim futbolcuları o hizaya getirir...
|
bence ziya dogan olmali hirsi disipliniyle bizim takimi ancak ziya dogan adam eder
|
YILLARDIR F.B G.S BJK YA NE BÜYÜK HOCALAR GELDİ GİTTİ BÜLENT UYGUN SIVASSPORUN BASINDAYKEN TABI ONCEKI YILLAR ICIN SOYLÜYORUM ÇOKMU BÜYÜK BIR HOCAYDI SIVAS SAYESINDE YAKALADI BASARIYI TAAAAA BASKANDAN TUTTA MALZEMECIYE KADAR TAKIMDA BIRLIK BERABERLIK RUHU KAYBOLMUS DUNYADAKI TUM HOCALAR GELSE BU TAKIM DUZELMEZ SİHİRLİ Bİ DEGNEK LAZIMMM
|
ZİYA HOCA İDAEL BENCE İYİ HOCA BU KADROYLA ÇOK İŞYAPAR TA Bİ FITBOLCULAR İSTERSE MALESEF BEN CE GURUP VAR TAKIMDA SAYADA BİLİRİM BİR KAPTAN ENAZ ALTI YEDİ TANE DAHA VAR
|
hikmet hoca büyük adam hayırlısı
|
işallah hayırlı ve ugurlu olur sivasspor için
|
Hikmet Karaman oldu gibi, ama o ya da şu olması önemli değil, futbolculara maddi ağır ceza verecek karar alınması lazım yoksa bunların top oynadığı yok... Ya da yapılacak geriye tek şey kalıyor o da sezon sonun da duruma göre...
|
önce yönetim zihniyeti değişmeli. hoca değişmiş ne ki. yönetim sadece cebinin derdinde. mafyacılık oynamayı seviyorlar. yoksa geçen yıl kazanılan parayla bu takım mı kurulur be. yönetim müdahale etmezse bu takımdan bişi olmaz. futbolcular burayı tatil köyü gibi kullanıyolar haftalık halı saha maçına çıkar gibi maça çıkıyorlar.
|
bülent uygun........
tek çare ... bu takımı burakardan kurtaracak tek isim bülent uygundur |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:35. |