SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   FB'ye ilk tebrik Selami Uzun'dan (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29099)

H_Turan 22.04.2010 11:51

Cevap: FB'ye ilk tebrik Selami Uzun'dan

[QUOTE=bozcelik;626445]ne alakası var şimdi sporu siyasete bulaştırmayalım, akparti iktidarda olmasa bu millet krizde dükkanları yapmalardı, gördük 94 de 2001 yılında eften püften şeylerden kriz çıkıyordu birileri malı götürüyor olan gariabana oluyordu, selami uzun feneri tebrik etmiş olabilir bizi ilgilendirmez, o onun basiretsizliği, inadına akparti inadına türkiye[/QUOTE]

Sözüm Sadece Futbol değil Genel Konuda Sivas Miletvekillerinin Ne yaptıkları ne işe yaradıkları konusunda

mühendisburak58 22.04.2010 11:52

bir arkadaşa katılıyorum.ülkücü olamma rağmen bu akp ye oy vermem chpye oy veririm diyor.bende atnı görüşteim onunla en azından sivasta chp kazansa bunlardan çok iş yapardı vekilleri.zaten biliyorsunuz chp sivasa ayrı bir önem veriyor.keşke onlar kazansa yada sivaslı iki partiden biri.(bbp ve tp)

effenberg 22.04.2010 11:58

[B]Tarih boyunca iktidar partileri hic bir zaman Sivas ilini sevmesilerdir cünkü Sivas ili diger iller gibi iktidar yalakasi olmamistir devamli dik durmuslardir..[/B]

ssfatihss 22.04.2010 12:30

bidahaki secımde gıtsın kadıkoyden oy istesın:D

eyupk 22.04.2010 13:18

UTANMAZ, ********. KUSURA BAKMAYIN AMA ÇOK ŞİNİRLENDİM. BİRDAHA SENİ O MİLLETVEKİLLİĞİNE GETİRENİ...

ready 22.04.2010 17:43

[B]seçim meydanında sivasspor atkısı takıp hava atanlar şimdi başka takımın bir başka takımı maglup etmesini tebrik ediyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu[/B]

Del Piero 22.04.2010 19:58

seçimde görüşürüz ''vekilim'' bir oy verdim bir damı sizin gibi vekillere asla asla ..

mustafatas58 23.04.2010 00:08

battıkca batıyorsun ve dahada batmaya karalısın heralde.bu kacıncı hata yahu.bır ıstanbul takımı ıcın kendı memleketını satan bır adam nasıl olurda secım zamanı hıc bır sey olmamıs gıbı oy ıster onada sasarım.sayın vekıl sıvasta yatacak yerınız yok bunuda bılın.yeter artık sıvasa ettıklerınız.hepınızı toplasak bır Şener kadar olamazsınız.ne yazıkkı boylesınız.Şener zamanında sıvas ılerlıyordu sımdı yerımızde bıle saymıyoruz gerıye dogru gıdıyoruz.en yakın sehır kayserıden pay bıc.zamanında bızım kadarlardı ama sımdı bızden ne kadar ondeler herkes goruyorlar.
sivası koy yaptınız koy.aldıgınız paraların hakkını verın.sızı oraya bu halk cıkarttı.yıne ındırecek olanda bu halk unutmayın fblı vekıl.sıvassporluyum gurur duyuyorum her yerde soyluyorum

kendalli 23.04.2010 04:31

[QUOTE=mühendisburak58;626460]bir arkadaşa katılıyorum.ülkücü olamma rağmen bu akp ye oy vermem chpye oy veririm diyor.bende atnı görüşteim onunla en azından sivasta chp kazansa bunlardan çok iş yapardı vekilleri.zaten biliyorsunuz chp sivasa ayrı bir önem veriyor.keşke onlar kazansa yada sivaslı iki partiden biri.(bbp ve tp)[/QUOTE]

sayin sener ne hikmetse rahmetli genel baskan vefat ettikten sonra parti kurdu, hic olurmuydu bir ilden 2 tane genel baskan ??? hemde secim bolgesi 5 milletvekilligiyle sinirli olan bir il ??? ben iyice killanmaya basladim bu islerden !!! arkadasim gercekten chp lazim sivasa, hemde chp onem verdigi icinde degil bu...neden ??? chp nin oylarini aldigi yerlere bakarsan hep gelir seviyesi ust duzey olan yerlerdir...bu insanlar gelirin verdigi nimetleri iyi kullanip kulturlu ve dahada onemlisi sosyal insan oluyorlar ! bunlar chp ye oy verdikleri icinmi oluyor ??? hayir ! iktidar partisi chp nin elinden o secim bolgelerini alabilmek icin habire yatirim yapiyorlar ve bu insanlarda tam aksine iktidar partisine degil chp ye veriyorlar ve iktidarin en buyuk nimetlerini muhalefetteyken alabiliyorlar...yani bizde bunlar gibi yaparak memleketimize en buyuk iyiligi etmis bulunacaz...bazi arkadaslar diyorki Allah bizden soracak ; yarabbi biz bunlara cok oy verdik bizim icin hicbisey yapmadilar, senin yuce dinini alet ederek bizi somurduler ceplerini doldurup gittiler benimde zoruma gitti o yuzden ben bunlara oy vermedim sunlara verdim ! arkadaslar memleketin 30 yili bosa gitti bunlarla, birde elimizdekileride aldilar sizleri vicdaninizla basbasa birakmaktan baska yapacak birseyim yok. saygilarimla

TS58 23.04.2010 10:23

Bu dönem oy vermeyiz, olur biter.

Sivas'a ne kadar hizmet o kadar oy.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:50.