![]() |
Cevap: Beşiktaş 2-2 Sivasspor
[B]Tebrikler Sivasspor'um,gerçekten iyi oynadık.Mesut hocayla beraber geçen yılki Sivasspor ruhunu yakaladık.Gol yediğimizde moral bozmamayı ve gol atmayı öğrendik.Ama hakem inanılmazdı resmen bizim direncimizi kırdı,bu hakem olmasa biz galip ayrılırdık bu maçtan.[/B]
|
Bu maçta geçen maçlara göre mücadele biraz daha az mücadele ettik. Ama son haftaların stresini gözönünde bulundurursak bu normal. Önemli olan en azından bir puan almaktı onu da başardık. diyabakır karşısındaki averaj dezavantajımızdan dolayı bu bir puan çok önemli. Futbolcuları ve hocamızı tebrik ediyorum.
|
Cevap: Beşiktaş 1-1 Sivasspor
[QUOTE=yiğido61;626786]mesut istifa yönetim istifa , bulent buraya umut buraya[/QUOTE]
Arkadaşım anlaşılan Bülent Uygun Sivas'tan daha önemli . Hocamız geldi geleli takımın çehresi değişti. Umarım ligde kalacağız ve kalırsak en büyük pay Mesut Bakkal'ındır |
[QUOTE=yıldız beldesi;626794]manisa ligde kaldı haftaya 3 puan alıyolar ankaradan ikili averajda hem bize hem dyr üstünlüğü var ve bizim maç bitti[/QUOTE]
2 li ve 3 averajda ligde kaliyorlar onu biliyorum. ama 4 avarajda da kaliyorlar mi acaba? diyar en fazla 36 puan yapibilir. kasimpasa 36 sivas 36 manisa 36 diyar 36 olsa kim düsüyor? (böyle olma ihtimali cok zor ama yinede bi hesap etmek lazim) |
[B]Bu konu kapatılmıştır Beşiktaş - Sivasspor maçının ayrıntıları , üyelerimizin yorumlarını okuyup yorum yapmak için lütfen tıklayınız ; [/B][url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29118[/url]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:29. |