![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Aslında Şapkamızı önümüze alıp neden 3 puan alamadık onu düşünelim ben bu kadar kötü beşiktaşı daha önce izlememiştim Tebrikler yiğidom 1 puanda ligte kalmamıza yeter.
|
sivassporumuz inşallah ligde kalıcak. yalnız lütfen petkoviç değil akın korusun kalemizi. petkoviç artık yaşlantı, refleksleri yavaşladı.
|
[B][COLOR="Blue"]güzel bir maç oluştu.sivas için mağlubiyet olmaktansa 1 puanla dönmesi iyi sonuç verdi.ben maçdayken sivasspor tarafında bulunan[/COLOR][/B] [B][COLOR="DarkSlateBlue"]İSTDER ( İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ ) YÖNETİMİNE teşekkürlerimi sunuyorum.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Purple"][B]SİVASSPORUMUZU İSTANBULDA BEŞİKTAŞ DEPLASMANDA YANLIZ BIRAKMAYAN BENİM GÖRDÜĞÜM BİLDİKLERİMDEN[/B][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]SİVAS BELEDİYE BAŞKANI SAYIN DOĞAN ÜRGÜP,E BBP ESKİ İSTANBUL İL YÖNETİCİLERİNE SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ERDEM,E AKASYA PRODUCTIONS SAHİBİ MALİK YILDIRIM,A[/COLOR][/B] [B][COLOR="DarkOrange"] TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM VE BUNDAN SONRADA DESTEKLERİNİN DEVAMINI DİLERİM[/COLOR][/B] |
Sivastada yenersek bunların kocasıyız. İnönüde yine yenilmedik. Sivastaki şanssızlıkta önümüzdeki sezona inşallah bitecek.
|
[B]inönüde gene kitledik besiktaşa[/B]
[url]http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf[/url] |
Maçın Yıldızı Kimdi : Mehmet Yildiz
Maçın en kötüsü kimdi : Yasin Cakmak Maçta göze çarpanlar : Savunmamiz hala cok hata yapiyor. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : bence bu maci alabilirdik cünkü cok daha fazla pozisyona girdik ve birde Penaltimiz verilmedi 3 puan alsak ligde kalmayi garantilemis gibi oluyorduk ama olmadi 1 puanda fena degil. Bakkal'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? |
Bu sene İstanbul daki bütün deplasmanlara gittim, çok şükür:D:D:D ilk defa küfür yemeden bir maçtan ayrıldık, bize her maçta küfreden özellikle galatasaray taraftarını ve fenerbahçe taraftarını kınıyorum... gollerden sonra takımımızı alkışlayan Beşiktaş taraftarına da teşekkür ediyorum...
|
hakem hataları ve büyük takım yalakalıgı bu maçtada devam etti hakem her pozisyonda aleyhimize çaldı.buna ragmen biz yılmadan mücadele ettik ve bir puanı çıkardık halbuki biraz daha özellikle mehmet ve musa akıllı olsalardı üç puan içten bile degildi.bide ibrahim neden oynuyor bu takımda ben çözemedim.yasin belki hatalar yaptı ama kritik kurtarışlarıda varn biraz daha zaman bulursa düzelecek.cihan kadir hayro sedat çok iyi mücadele ettiler keyta ve apo daha iyi olabilirdi ama olmadı mehmet kafasında bitirmiş sivassporu gidecegi yerde başarılar dilerim.verilmiyen penaltımız ve gereksiz yedigimiz sarı kartlar müftüoglunun bjk ya hediyesi oldu.herşeye ragmen bir puan iyi puan.haftaya paşayı yenersek çok rahatlarız.diyar bjk dan puan alamaz.herşey güzel gidiyor.umarım geri dönmez.
|
Arkadaşlar bizim ilk önce kendi takımıza odaklanmamız onun başarısı için birlik olmamız lazım ama bazı arkadaşlar sanki herşey güllük gülistanlık gibi başka takımlarla uğramaya başlamışlar. Futbol önce rakibine saygı duymak bve kendi işine yapmak lazım. Daha düşmeyeceğimizin garantisi de yok. Geçen senelerde Anadolu'dan şampiyonluğa giden takım olmamız dolayısıyla herkesin sempatisini kazandık. Ama Bülent Uygun ve bazı taraftralar sayesinde bu antipatiye dönüştü ve önümüz bir şekilde kesildi. Kendi takımızı desteklemek, onun başarısı için birleşmek yönünde bir taraftar felsefesi oluşturmak gerekiyor. Diğer takımların ne yaptığıyla bizim işimiz yok.
|
Maçın Yıldızı Kimdi : Tüm Sivasspor
Maçın en kötüsü kimdi : Beleş maç kazanmaya alışmış Beşiktaş'ın çirkef oyuncuları Maçta göze çarpanlar : Sivasspor'un her yönettiği maçta katleden Kuddusi Müftüoğlu Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Ah Cihan ilk pozisyonlarda Mehmet ile birlikte kaçırdığınız pozisyonlar. Galatasaray gibi Beşiktaş'ta tarihi farktan kurtuldu. Bakkal'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Kamanan hamlesi en azından 1 puanı kurtardı. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:16. |