SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Mesut Hoca ile devam edilmeli mi? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29134)

yiğidomustafa 28.04.2010 15:19

Cevap: Mesut Hoca ile devam edilmeli mi?

Sorduğun hata bi kere sonuna kadar Mesut Hocanın arkasındayız..;)

ercan58.a 28.04.2010 17:39

[B][COLOR="Blue"]devam edilmeli tabiiki
ama futbolcular bülent ve muhsin hocayı harcadıkları gib harcamazlarsa tabi[/COLOR][/B]

subasi29 28.04.2010 20:10

Elbette devam edilmeli kullanip geri gondermek olmaz

V1CT0RY 29.04.2010 00:30

[B]Valla Kararsızım

Şöyle Bi Kariyerine Baktım...Hiç Başladıgı Takımda Sezonu Bitrememiş Harabe Halınde Aldıgı Takımı Imkansızı Basararak Kumede Bırakmıs...

Pembe Tabloya Bakıp Alanmamak Lazım....

İyi Düşünmeliyiz...[/B]

kanımaksa58 29.04.2010 00:34

[B]kesinlikle devam edilmeli o kaybolmaya yüz tutmuş birlikteliği inancı başarıyı mücadeleyi geri getirdi ve inanıyorumki yeni sezonda çok büyük işler başaracak [/B]

Salim58 29.04.2010 13:37

[B]Bakkal babaya güven gerisini merak etme.Devammmm.:)[/B]

GokhanTurna 03.05.2010 10:43

Taraftarın büyük bir kesimi kalmasını istiyor. Bakalım yönetim ne karar verecek. Beraberliğe abone olduk hocam galibiyet istiyoruz :)

[B]Mesut Bakkal ile devam edilsin mi? [/B]
Evet 342 90,96%
Hayır 11 2,93%
Kararsızım 23 6,12%

zaral 03.05.2010 11:29

[B][B][FONT="Arial Narrow"]ilk yarının sonuna doğru tam toparlanıyorduk bence oyuncular özellikle Hayrettinin olayından sonra hocayı yollamak için oynamadılar tamam mesut hocanın gelişi bir kıpırtı yarattı ama iş oyuncularda bitiyor iki hafta teknik direktör takımı ne kadar değiştirebilir ki mesut hoca iyi hoşta kaç hafta oldu daha galibiyeti bile yok diyarbakır kazanamıyorda işimiz görülüyor diyar iki maç kazansaydı acaba bu mesut hocacılar yine böyle arkasında dururmuydu diye merak etmekten kendimi alamıyorum bizden önceki kariyerine bakıyorum hocanın çokta yukarıları zorladığı söylenemez bizim bu seneki hedefimiz maalesef ligde kalmak olduğu için hoca sanırım beklentimizi karşılıyor ama başkasını bilmem ben seneye yine geçen seneki gibi zirveyi zorlayacak bir SİVASSPOR istiyorum bununda Mesut Hocayla olacağını ne yalan söyliyim hiç inanmıyorum. Hocanın eline yüreğine sağlık diyip bence sezon sonunda teşekkür edilmeli ve yerine daha hırslı tepeyi zorlama hedefi olan bir teknik direktörle daha lig bitmeden temaslara başlanmalı ve transferde 10 12 tane rasgele çok transfer yerine 5-6 tane tecrübeli ligi bilen mümkünsede biraz isim yapmış oyuncu ile biz seneye bu ligi yine kavururuz tabi yasin petkoviç musa gibi aklı sahada olamayanlarıda elemek kaydıyla benim bu konudaki düşüncelerim bunlar sürç-ü lisan ettiysem affola tüm YİĞİDOLARA sevgi ve selamlar [/FONT][/B][/B]

ArifŞahin 03.05.2010 11:32

evet tabiki takımı tanımadan böyleyse birde yaz hazırlık kampımız var ve zamanımız bol gibi inanıyorum ki yeni sezonda ilk 5 te oluruz.

Ensar 03.05.2010 14:41

GökhanTurnaTaraftarın büyük bir kesimi kalmasını istiyor. Bakalım yönetim ne karar verecek. Beraberliğe abone olduk hocam galibiyet istiyoruz

Mesut Bakkal ile devam edilsin mi?
Evet 342 90,96%
Hayır 11 2,93%
Kararsızım 23 6,12%

Gökhan Turna Arkadasima aynen katiliyorum 6 macta 6 beraberlik biz kimi yenecegiz böylesi kritik maclari alamiyorsak ne yapmaliyiz önümüzde 2 mac var Hadi diyelimki Diyarbakir yenildi biz Devamli Diyarbakirin yenilmesinimi bekleyecegiz böyle sey olurmu resmen sansa kalmis gibi oluyor.Gole giden ayaklar susdu bunlarin kendilerine gelmesi gerektigini düsünüyorum.Arkadasim Güzel bir sözsöylemis BERABERLIGE ABONE OLDUK yerinde bir söz ne diyelim Hoca biz Galibiyete Hasretiz bunlari bize yasat sana güveniyoruz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:08.