SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'da Köklü Revizyon (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29278)

mühendisburak58 19.05.2010 20:18

Cevap: Sivasspor'da Köklü Revizyon

[QUOTE=üçyıldız58;631068]SİVASSPOR kulubunu futbolcu çöplüğüne dönderen başta yönetimimiz sonra bülent uygun,daha sonra muhsin ertuğral vicdanen rahatlarmı acaba ?

Gidecek futbolcuların maliyetlerini alt,alta toplasak çıkan rakamla adam gibi 3 tane futbolcu alsaydık elimizdekilere sahip çıksaydık bu sene bu kadar kötü ligde elimizi kolumuzu sallayarak şampiyonduk[/QUOTE]

aynen katılıyorum ve bu sene aynı hayatı yapmayalım o kadar adamı satıp yerine farkı olmayan adamlar almayalım.

by_hunter 19.05.2010 20:43

içlerinden şu oyuncu kalsın diyebilecegimiz kimse yok...

01011984 19.05.2010 21:04

BU MESUT HOCANIN IBRAHIM SAHINLE HERHALDE BIR SORUNU VAR ADAMI 5 DAKKADAN FAZLA OYNATMADI BIRAK OYNATMAYI COGU MACLARDA KADROYA BILE ALMADI YAZIKLAR OLURSUN MEHMET YILDIZIN YOKLUGUNDA ATTIGI KRITIK GOLLERI UNUTMUSLAR YAZIK YAZIK !! ARALARINDA BIR TEK IBRAHIM SAHINE ÜZÜLÜYORUM GERISI HIC BI ISIMIZE YARAMADI ZATEN !!

bassguitar 19.05.2010 21:34

GAYET DOGRU KARAR.BELKI PETKOVIC KALABILIRDI.5 SEZONDUR ONUNLAYDIK.ONDAN IYISI GELECEKSE GITSIN AKINLA OLMAZ BU IS..

yigidomustafa58 19.05.2010 21:45

[B]Agbetu bence takımda kalmalı diye düşünüyorum yetenekli bir futbolcu...[/B]

effenberg 19.05.2010 21:47

Gercekten gercekci olmak gerek Sivassporumuz bu sene lig de sansa kaldi cünkü!

Ankaraspor.......Düsecek bir takim degildi Lig normal olmus olsaydi.......
Diyarbakirspor.............Düsmemek icin zorlanirdi sayet taraftari taraftar olsaydi..

Geriye kim kaliyor biz ve Denizlispor............

Demek oluyorki Sivassporun kadrosu iyi degil bu lig icin...............

Simdi yapilmasi gereken öncelikle bir TD bulmak gerek bu tabikki M.Bakkal olmasi gerek tabi olursa ona göre belirli en az 7-9 transfer yapmak gerek TD in istedigine göre tabi B.Uygun da yapilan hatta yapilmamak sarti ile.

Cünkü her takim lige iyi transfer yaparak girecek gelecek sezon yayin hakkindan alinacak fazla para ile bunun icin alinacak paralar iyi harcanmali yoksa II. yari baslamadan yine kara kabuslari görürüz.

A.Turan Korkmaz 19.05.2010 21:48

Bilicanın yerini dolduracak iyi bir stopere,sol açıkta oynayacak Erman Kuzu!dan çok daha iyi bir sol açığa, orta sahada topu ayağa oynayacak ve hücumu yönlendirecek çok yönlü bir oyuncuya , bir de Mehmet Yıldızla iyi anlaşabilecek,tercihen uzun boylu bir santrfora ihtiyacımız var. Dört tane nokta transfer yeterli.Köklü revizyon istemiyorum. Eksik yerlere doğru oyuncular alınmalı, takım tamamen değitirilmemeli yosa bu yılki hataya yine düşeriz. Akın(Alişan)-Abdurrahman(Uğur)-Sedat(Murat)-?-Hayrettin(Ferhat)-Musa(Cihan)-Keita(Kadir,Dağaşan)-?-?- Mehmet-?.
Kadromuzda birçok mevkide garanti onayabilecek ,iyi ve alternatifli oyuncularımız var görüldüğü gibi. Soru işaretli yerlere lınacak birer transfer bize ilaç olur derim.

mysuskunx 19.05.2010 22:12

Başarı İçin Gereken Yapılmalı, Defans ve Orta Sahaya Kaliteli-Kendini İspatlamış Oyuncular Lazım...

H_Turan 19.05.2010 22:15

Göbeğe Hata Yapmıyacak Birini Bulun Yeter

vedat58 19.05.2010 22:23

[QUOTE=eyuphulagu;631056]KISSADAN HİSSE:Bundan 4-5 yıl önce F.B. takımı kadrosuna denenmek üzere İsviçre'den 2 tane oyuncu getirmişlerdi:Adları, Eren DERDİYOK ile Gökhan İNLER idi...Bu oyuncular F.B takımıyla tam 2 ay antremanlara çıktılar...Mister Daum ve kurmayları bu oyuncuları beğenemediler;bu oyunculardan Türkiye'de ve F.B. de sürüyle var dediler ve bu oyuncular takımdan gönderildi...Aybu oyuncular bir süre sonra BJK da da bir süre denendiler onlarda beğenmedi bu oyuncuları ve bu oyuncular küskün bir şekilde İsviçre'ye geri gönderildi..Bir süre sonra bu oyuncular İsviçre 1. Liginde oynamaya başladılar..Daha sonra bu oyuncuların çnce İsviçre ümit milli takımına daha sonra da A milli takımına alındığını duyduk..Bu oyuncular Avrupa Şampiyonasında milli takımımıza karşı da oynadılar...BJK Ve F.B nin beğenmediği bu oyunculardan Gökhan İNLER daha sonra İtalya'nın UDİNESE takımına transfer oldu ve Şu anda Arsenal ın da listes**** girmiş durumda...Eren DERDİYOK ise Almanya'da Bayer LEVERKUSEN formasını giyiyor......Bunları niye yazdım acaba arkadaşlar:Çünkü 5 yıl önce BJK ve F.B nin yaptığı hatayı şimdide Sivasspor yapmak üzere ....Yaklaşık 5 aydır takımın kadrosunda yer alan hem de öz ve öz Sivaslı olan Almanya Ümit milli takımının oyuncusu Rahman ve Harun hoca tarafından istenmiyor..Bu oyuncuların gönderilmesi isteniyor..Şimdi soruyorum:Ligin son haftası gazozuna oynanan bir maçta bu 2 oyuncu oynatılıp ne durumda oldukları görülemezmiydi;oynasalardı kıyamet mi kopardı...Mesut hoca bu oyunculara kaç maç şans vermişde bunların yetersiz olduğuna inanıyor...Almanya'da o kadar genç oyuncu varken Rahman neden bu takımın ümit mili takımı kadrosuna seçiliyor ve 2 maçta da oynatılıyor;herhalde bu takımların hocaları futboldan hiç anlamıyor...Bence sivasspor yanlış yapıyor ve bindiği dalı kesiyor...Rahman ve Harun genç oyuncular gelecekte çok şeyler de tyapabilecek oyuncular..İbrahim Şahin'e verilen şansın yarısı Rahman'a verilseydi bu oyuncu inanıyorum ki Sivassporun Sercan'ı olacaktı..Genç oyuncuya şans vermeyen bir hocanın sivassporda başarılı olacağına inanmıyorum..İnşallah yanılırım....Mesut hoca bu günü kurtarmanın peşinde;ya sivassporun geleceği ne olacak?Bursaspor Sercan ve Volkan'a,Ozan'a şans vererek geleceğini garanti altına almış durumda;bu oyuncular şampiyon Bursa'nın en iyi oyuncuları...Sivasspor aynı oyuncularla bakalım nereye kadar gidecek;hep birlikte göreceğiz...Unutmayalımı ki tatlarımız ne demiş;Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur doğarmış..[/QUOTE]

REIS yüregine saglik cok güzel izah etmissin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:51.