SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ceyhun Sivasspor'a yakın (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29419)

çelenk 08.06.2010 12:41

Cevap: Ceyhun Sivasspor'a yakın

Çirkeftir,kurulu düzenin varsa onu da bozar.İstikrar yakalayamaz,kovularak gönderilir.

selo=== 08.06.2010 13:12

yuhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeee
allah kahretsin

Sivaslibey 08.06.2010 14:26

INSALLAH GELMEZ. BIZDE ISI OLMAYAN BIR FUTBOLCU (TABI SÖZDE FUTBOLCU).

emin kara 08.06.2010 14:36

ceyhunla anlaşma olmuş gibi bu saatten sonra bizim yapacagımız hayırlı olmasını dilemek bundan sonraki alacamız oyuncular kaliteli olur inşallah ceyhununda takımımıza faydalı olmasını diliyorum

eyupkocak 08.06.2010 14:53

iyi bkalım hayırklısı olsun baklalım bence iyi bir transfer

üçyıldız58 08.06.2010 15:38

ceyhun sivassporun orta sahası için bulunmaz fırsat gününde olursa rakip hangi takım olursa olsun tek başına maç alır
yanlız bizim futbolcumuz değil bence bir kümesde bir horoz olur bizim kümesin horozuda mehmet yıldız
iki gün sonra ceyhun sahada koşmadınmı mehmet yıldız karşısında babası olsun fıttırır
ceyhunun huyunu husunuda herkes biliyor sahada bir kişiyi vezirde eder rezilde eder
ceyhunun bir kötü huyuda hakemlerle çok oynaması iyi tarnsfermi kötü transfermi zaman gösterecek
mecnun başkan inşallah çizgileri çizmiştir gerekli şeyleri konuşmuştur

58namso58 08.06.2010 15:45

bu adamda yerli messi sayılır.. daha önceki cok yararlı oldu bu da kesin bize yarar saglar!!! hatta bu yaşlı. tam anadolu takımına lazım olacak oyuncu!!bu sene sivassporumu allah korusun ve ligde kalmasına yardımcı olsun diye dua ediyorum.. sizlerde dua edin arkadaşlar.. tekconfused care galıba bu seene bu.

MaXiMuM 08.06.2010 18:41

[B][I]Ceyhunun özelliklerini şöyle bir düşünüyorum da... Uzaktan şut çekme dersen var. Duran topları kullanma ve özellikle frikikten gol atma yeteneği var. Birebir adam geçme yeteneği var. Oyunun sıkışık olduğu bölümlerde topu ayağında tutup oyunu rahatlatma yeteneği var... Eeee Allahtan belamızı mı istiyoruz arkadaşlar. Şöyle bir düşünecek olursak özellikle frikik kullanma konusunda takımın ceyhun gibi bir futbolcuya ne kadar ihtiyaç duyduğumuzu hatırlarız. Frikikleri uzaktan sert şut çekebilen Murat sözgelmez, bilica, sedat gibi defans oyuncuları kullanırdı. Tabii yarısı da tribüne giderdi. Bu saatten sonra hayırlı olsun demek lazım artık diye düşünüyorum.[/I][/B]

Suat 08.06.2010 19:44

sivasspor bu adamı ne tapacak merak ediyorum,inşallah transferde geçen yılki hatalara düşmeyiz.

öztürk 58 08.06.2010 20:05

inşallah hayırlı olur niyi oyuncu olduğu kesin şimdi onun içinde kendini yeniden göstermekm için yeni bir fırasat

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:58.