SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İbrahim Sivas'tan koptu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29423)

necmettin_akcay 10.06.2010 08:09

Cevap: İbrahim Sivas'tan koptu

dünyada oyuncunun kıtlığımı gelmiştde bülent hoca gitti gideli sivasdaki oyuncuların peşinde kendi gitti kalanlarında aklını çeldi inş dağaşan son olur birde kamanan falan söylentisi var Allah tan kamananın sözleşmesi devam ediyormuş yoksa bülent hoca sivasıda izmire taşıyacak artık kendsi orada ne kadar kalacaksa

sivasli215 10.06.2010 20:07

[B]sevindim gitmesine

sivasa daha faydalı insanların önü açılsın artık, daha gönderilmesi gereken çok futbolcu var ama bakalım yönetim kıyabilecek mi!!!! onlara...[/B]

by_hunter 10.06.2010 21:53

sivasspor için emek verdi ter döktü buraya kadarmış...

yi6ido 10.06.2010 22:49

Senin çok kötü hedeflerin war be İbram...

Turan 59 10.06.2010 23:50

Bu sitede hala Bülo yalakalarını görüyorum.

skyhan 12.06.2010 00:24

[QUOTE=Turan 59;635702]Bu sitede hala Bülo yalakalarını görüyorum.[/QUOTE]

bülent uygun.. ismail kartal..kemal kılıç ve yabancı hocalar hepside sivas icin zamanında savaş vermiş hocalardır ve ismini saydığım hocalar şu anki mevcut hocadan ve giden hocadan daha zor şartlarda görev yapmışlardır.taraftarlık sevmediğin adama sallamak ...seni antreman sahasından kovdu diye(takımın moralini bozduğun icin ..! )ona takıp bıkmadan usanmadan bu takım icin iyi veya kötü bişiler yapmış insana hakaret dolu yorumlar yazmak kimin yalaka kimin taraftar olduğunu acıklıyor..unutma bülent uygun bu takımın tarihinde en başarılı hoca olarak kalacaktır sende ancak anteman sahasından kovulunca gündemde kalacaksın..gercek taraftar ol sivas icin calışmış insanlara hakaret etmekten vazgec..futbol bi oyun sivas spor süperligde 1 tek şampiyon olmadı unutma..antemanı bile seyredemeyen biri bunları anlarmı bilmem ama yazayım dedim yinede...

58akif34 12.06.2010 02:54

gıden gıder kalan saglar bızımdır o sıvasta bulent ıcın oynamıs sıvas ıcın degıl bakalım onumuzdekı sezon buca dusunce ne yapacaklar tılkının donup dolasıp gelecegı yer kurkcu dukkanı ama bu dukkan ınsallah boyle futbolculara kapanmıstır

sivaslıadem 12.06.2010 09:38

hayrettin kaptan gibi davranmanı beklerdik senden
ayrıca takıma para kazandırmayacaksan sivaslıyım diye geçinme boşuna

FurkaN 12.06.2010 12:15

[B]Bülent Uygun neyin amacında anlamış değilim. Geçen yıl çok iyi bir scout sistemi olduğunu iddia ediyordu. o kadar iyi ise neden eskileri topluyor acaba ? Bence zamanında ancak bunları bulabildi şimdide geri toplamay çalışıyor. [/B]

Sivas_SporLu58 12.06.2010 16:09

Arkadaşlar İbrahim Dağaşan Ve Musa Aydın Bülent Uygun Sivas'tan Gitti Gideli Futbol Oynamıyolardı bunu sadece ben söylemiyorum herşey ortada sizde izlediniz gördünüz Bülent Uygun Sivas'a Yaptıgı Nankörlüğü Bucasporada Yapıcak Suan Bucasporda Genel Menajer (Gaziantep Bunu Kabul Etmedi) Aldıgı Topcuları Şişirtip Satıcak Ve Onların Üzerinden Para Kazanıcak Mehmet Yıldıza Yaptıgı Gibi Ama Onu Satamadı..

Bülent Uygunun İstediği Futbolcuları Size Yazayım

Fabio Bilica Sezer Badur Yannick Kamanan Syhlla Herve Tum İbrahim Dağaşan Ve Musa Aydın Bu İsimler Sizlerede Tanıdık Geliyomu Bence Bunun Hesabı Bülent Uygundan Sorulmalı Ama Nasıl ?
Bizim İnsanlarımız Koyun Gibi Maalesef Hep Kandırılıyoruz Mesela Selamı Uzun Otobüs Sözü Vardı Almadı Koskoca Başkan Stad Sözü Verdi ama Yaptırmadı Bülent Uygun Sivas-Buca macına 4 Eylüle Geldiğinde Statda En Büyük Asker Bizim Asker Sesleri Yükselirse Şaşırmayın

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:40.