![]() |
Cevap: Maçın ardından
Yenildigimize gercekten uzulmuyorum cunku Kayseri bizden cok ustun. Dogru olmak var. Fakat pozisyonsuz, direncsiz ve mucadelesiz yenildigimize uzuluyorum!
|
Sivasspor hiç bu kadar rezil duruma düşmemişti,bu sezon bütün utançları senle yaşıyoruz hocam,takımın refahı adına git lütfen. Sezon başından yetersiz bi kadro kurdunuz,yaşanacak sakatlıkları aksilikleri hesap edemedınız. Yönetimden gerekli ayrılık kararını vermelerını beklıyorum kendı adıma. Kan ağlıyoruz ya yeter artık ne olur ya..
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;659979][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/mesut.bakkal.5.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ilk yarı iyi oynadıklarını, ancak beraberlik golünden sonra kontrolü kaybettiklerini belirterek, ''İlk yarı maç kontrolümüzde başladı. Kayserispor'un attığı beraberlik golünün faul olduğu söyleniyor. Bu golden sonra 3 yan toptan, 3 gol yedik. Bucaspor ile bu hafta yapacağımız maç çok önemli. Bu maçı unutup, Bucaspor maçını düşüneceğiz'' dedi.[/QUOTE] Hocam su Futbolcularimiza cok ögretmen gereken seyler var eksiklerde cabasi oldu bu gün bi kac mac daha sansin var onlari iyi degerlendirirsin insallahh |
bence ne hoca ne futbolcu ve yönetimde hata yok.Bunlar inanç yitirmişler,kitaplarında inanç hırs,ruh,başarı,hedef ve benzeri hiç bir şey kalmamış.Sadece parasal olmuş.takım içinde kardeşlik,fedakarlık,yardım severlik,bunların esamesi yok takımda.Değerlerini yitirmiş altın madeni gibiler.Bence bu değerlere sahip çıkarlarsa başarı o zaman gelir.futbol fiziki olduğu kadar manevi boyutu daha önemlidir.ama bizde ne fiziki boyut nede manevi boyut kalmış.bu bu ruhsuz bazı yönetici sıfatındaki adamların iyi değerlendirmesi lazım.bülent hoca zamanında her maça hayır duaları ile giderdik.ve başarı geliyordu özgüven vardı.böyle devam ederse kaçınılmaz son yakındır.
|
aslında bizler hocaya çok fazla yükleniyoruz.bu işin asıl sorumlusu yönetimdir.at sahibine göre kişner demişler.demekki yönetim kapalı kapılar ardında mesut hocaya destek veriyorki hoca böyle konuşabiliyor.yönetim gidişattan memmunki bi degişiklik geregi duymuyor.yönetim istese mesut hoca anında gider zorla kalacak degilya.asıl problem yönetimdir hoca degil.
|
yönetime karsi hicbir güvenim kalmadi.
|
mesut.bakkal.
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ilk yarı iyi oynadıklarını, ancak beraberlik golünden sonra kontrolü kaybettiklerini belirterek, ''İlk yarı maç kontrolümüzde başladı. Kayserispor'un attığı beraberlik golünün faul olduğu söyleniyor. Bu golden sonra 3 yan toptan, 3 gol yedik. Bucaspor ile bu hafta yapacağımız maç çok önemli. Bu maçı unutup, Bucaspor maçını düşüneceğiz'' dedi. -----------------------------------------------------------------------------Mesut Hoca insan ta bu kadar alcalmaz ben sahsen insanligimdan utaniyorum ya Kulaklarinda Pamuk var yada Gercekten Sagir ve Vurdum duymaz insansin Taraftarin sesini bir dinlesen yada bir sayfayi görsen okusansen orda 1 dk duramazsin istifayi verir rahatina bakarsin ama inanki yazik ben bir Sivasspor Taraftari olarak utaniyorum egerki yönetimde Delege olsam aninda istifa ederim bu rezillikten cekilerim bunun adina KEPAZEDELIK denir daha bir cok söz var ama ilk aklima gelen bu bunu biz Taraftara iki senedir yasatanlar kimlerse utansinlar aslinda onlar kendilerini cok iyi biliyorlar yönetimden tut teknik adamina Ve orda kendini spor yazari zannedenler,de ta bir o,kadar suclu TV 58 de cikip LAK LAK yapanlar bu güne kadar hic bir elestiride bulunmadilar TV ,ye cikip tanidiklarina selam göndermekten baska bir sey yapmadilar yeri gelince Yerelspor yazari oluyorlar TV,yi mesgul edip Lak Lak ,dan baska bir yorum yapmiyorlar sizlerin gereksiz ve luzumsuz konusmalarina hic bir taraftarin ihtiyaci yok yeterki biz taraftarin sesini kesmeyin yazanlarin yazilarini aninda sayfadan yok edmeyin bizi bize birakin ama ben öyle Hocalar Gördümki Sivassporda kimler geldi kimler gecti Zamanin Basarili bir Örnek Insani Naci Özkayalardan baslarsak yasiyorsa Uzun ömürler diliyorum bunlari Taniyanlar bilir böyle basarili adamlara sivasin ihtiyaci var Zart Zirtlara bos verin gitsinler orayi mesgul edenler basarisiz olanlar gitsin kardesim Koltuk götlerinemi yapisti oda onlarin olsun koltuk sevdalisi insanlar ? |
[QUOTE=SivasSpor.Com;659979][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/mesut.bakkal.5.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal , "Daha fazla kaybetmeye tahammülümüz yok" diyerek başladığı konuşmasında, "Maça başlamamız ve oyunu iyi kontrol etmemiz ilk yarı boyunca çok iyiydi. İlk yarıdaki golün faul olduğunu söylüyorlar ancak bunu inceleyeceğim. Karşılaşmada 3 tane duran toptan gol yedik, bunlarla birlikte iyince moraller bozuldu. 4 gün sonra Bucaspor maçımız var. Daha fazla kaybetmeye tahammülümüz yok. Buca maçında galibiyet için hazırlanacağız" ifadelerini kullandı. Bakkal, kadro dışı bırakılan oyuncular hakkında yöneltilen soruyu ise "Basında ne çıktıysa hepsi doğru" diyerek cevaplandırdı. Sivasspor futbolcusu Mehmet Nas ise, "O kadar pozisyon olmasına rağmen elimiz boş dönüyoruz. Bir an önce kendimizi toparlamamız lazım" dedi.[/QUOTE] DIKKATIMI CEKTI AKIN VARDAR GOLLERI SADECE IZLEMIS |
yönetimin futbolcu ve teknik heyeti sigaya çekmesi lazım.radikal karalar alınmalı iş işten geçmeden.
bucaspor maçı son şansımız. |
moku pıs ettınız elınıze saglık mesut hoca ve 2 senelık rezalete seyırcı kalan emeklılerı takıma alan sıvasspor yonetımı gayserılıler her golden sonra zıl takıp sıvas kumeye diye tempo tuttular amma mıde varmıs sızde
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:06. |