SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30453)

yigido58#sivas# 23.10.2010 01:17

Cevap: Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı

ersun yanal ridvan dilmen bulent korkmaz oguz cetin hakan sukur veya yabanci takimi bilen tabiki cok kotuyuz yoksa

58akif34 23.10.2010 01:20

hayırlı olur inşallah önceden bır konuda yönetımın yabancı bır teknık direktörle anlaşacagı yazıyordu bakalım bu kişi kim olacak ve bu takıma ne kazanndıracak ilerleyen zamanda hepımız gorecegız hayırlımı oldu yoksa kötü mü oldu

yeniceri_can 23.10.2010 01:26

[B]güvenç kurtar ve rıza çalımbay harici kim olursa olsun madem bu adamlar gelecekti mesut bakkal neden gönderildi ?[/B]

ArioDaNtE 23.10.2010 01:30

Rıza gelmesin..vizyonu olan birisi gelsin..İsmail Kartal olabilir..bıraksın feneri gelsin...Yabancı olmasın..Suat kaya olabilir...:confused:

V1CT0RY 23.10.2010 01:30

[B][CENTER]Geçen Sene Ligin Son Haftası Ankaragücü Maçından SOnra Bu Adamla Bu İş Olmaz Demiştim Bu Forumda Bi Yerlerde Merak Eden Baksın Geçmişe , Bazıları Çıkıp Vay Nifak Sokmayın Hoca İyi Cart Curt Demişti...Şimdi Bakıyorum Bu Efendiler Hocayı Yerden Yere Vuruyor...
Hocanın Kişiliğine Lafım Yok Ama Futbol Berbat.... 15 20 Haftadır İlk Kez Hoca Hakkında Yazıyorum , Felaketti Yani...
Camiamıza ve Hocaya Hayırlı Olsun...[/CENTER][/B]

sorhuncuk58 23.10.2010 01:30

hocam cok cok cok tsk ederim senden emegin icin.
bu sansizligin kurbani oldugun icin cok üzgünüm.
hepimiz icin hayirlisi olsun
insallah daha iyisini basarirsin
hoscakal

serkan_ozcan58 23.10.2010 03:12

emeklerın ıcın tesekkur ederız mesut hoca...gelecek hocanın abdullah avcı olması ısterdım ama ibb bırakmaz ıns sıvassporumuza layık lıge renk getırecek bırısını getırır mecnun baskanımız...

Playaz58 23.10.2010 03:56

Frank Rijkaard olursa (yani cok cok cok kucuk bir degerlendirme) ne dusunursunuz? Yabanci hoca kontenjanindan tabii ki.

Ama tekrarliyorum.[B] Riza Calimbay gelecek! [/B]

SIVAS58FOREVER 23.10.2010 04:27

[QUOTE=Playaz58;662562]Frank Rijkaard olursa (yani cok cok cok kucuk bir degerlendirme) ne dusunursunuz? Yabanci hoca kontenjanindan tabii ki.

Ama tekrarliyorum.[B] Riza Calimbay gelecek! [/B][/QUOTE]

Cok iyi olur, yardimciligina da Hayati Soydas'i getiririz :)

gelecek Hoca belli, Riza Calimbay

muhsin koçak 23.10.2010 06:18

Her iki taraf içinde hayırlı olsun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:51.