![]() |
Cevap: KİM GELSİN
arkadaslar benim icimden gecen zor bir ihtimal ve nerdeyse imkansiz ama
HAKAN SÜKÜR - MUHSIN ERTUGRAL ikilisi (daum-aykut) ikilisi gibi müthis bir ikili olurlar.... muhsin ertugral sivassporu az cok taniyor ve cok tecrübeli, hakan sükür ise genc, basariya ac bir isim.. ve duyduguma göre ikisi iyi anlasiyorlar... |
hakan kutlu gelmesinde kim gelirse gelsin hakan kutlu gelirse küme düşeriz
|
ismail kartal olsun, diğer hocalar bir şey veremez, sivasa uygun sert mizaçlı sağlam defans oynatan biri lazım rıdvan, zico, fatih terim gerlirse bu takım puan bile alamaz, takıma haddini bilerek eskiden olduğu gibi sağlam defans oynatacak bir adam lazım, ama bu yönetimin bunu becereceğini çok düşün müyorum, hala mehmet niye yok
|
riza hoca bizde ne yapabilirki
|
rıza hoca veya ismail kartal
|
[QUOTE=ankastre;662556][B]Kim gelirse gelsin...
Yönetim ilk önce, futbolcularla toplantı yaparak, içlerindeki kangrene doğru giden bu yaradan? kurtulmazsa, kim gelirse gelsin dikiş tutmaz... Öncelikle bu sezon korkulu rüya gösterilmemesinin teminatı için söz almaları, sezon sonunda da "kaşarlı" grup olmaya yüz tutan "ukela" futbolcuları bizlerin gördüğü kadar, yönetimde görerek, sezon sonunda gereği yapılmalıdır. Aksi halde topyekün yönetim dahil birgün herşey yok olabilir. Malum futbolcuların, Hoca yiyen futbolcu grubu olarak anılmasını istemiyorum. Şer güçleri dağıtılmadığı müddetçe de yine başarı elde edilemez. Onuru ile oynayıp, gururlu yenilen, hatta hakkı yenilen takım olalım daha şereflidir.[/B][/QUOTE] aynen katılıyorum hoca değişikliğinden çok bence bu futbolculara çeki düzen vermek lazım aynı kadro aynı kafada olduğu sürece daha çok hoca değişir bu kadro bülent uygun muhsin ertuğral ve mesut bakkalı gönderdi artık sırdaki adamın kadro tercihi durumu belirler |
sergen yalçın gerçek futbolu bilen birsi olarak gelmesini istiyoruz. ilk maçına da inönüde bjk a çıkar ve yeneriz . ne güzle olru değil mi :D:D:D
|
sayılanların hiç biri gelmez rızadan başka oda başarılı olurmu sanmam
|
tolunay kafkas gelsin o niye gelmesin peki buna cevap veren var mi?
|
[COLOR="Blue"]Yönetim muhtemelen Beşiktaş maçı öncesi Rıza Hoca tercihini kullanacaktır diye düşünüyorum.
Yabancı bir hoca'da uygun olabilir. Ama bu durumun da sakıncası var. Türk futbolunu bilen birini bulmak lazım. En azından 29 yaş ortalamasındaki 4'lü grup yabancı hocaya istediği posta'yı koyamaz.[/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:18. |