![]() |
Cevap: Takımı yenileyeceğiz
Takımı bu hale getirenler Allahından bulsun
|
[B]Devre arasında ne yapıp edip Hasan Kabze'yi almalıyız bence.[/B]
|
bu yönetim en fazla bank asya ligindeki yabancıları getirerek takımı yeniler...
|
[B][COLOR="Navy"]Teknik direktör Rıza Hoca'nın yapması gereken takımların da ilk onbir de direk oynayan, mücadeleci, hazır bir kaç futbolcu aldırması lazım. Bu işin şakası yok artık.[/COLOR][/B]
|
hangi ise yarayacak futbolcu bizim takima gelirki adamlar puan tablosuna bakar yine gelmez,ara transferine kadar zaten artik puan almamiz mucize olacak gibi ve ligde öbür takimlardan puan farki baya acilacak ,benim anlam veremedigim bu takim neden iyi takimlara karsi iyi mücadele ediyorda neden düsme hatdindaki takimlara karsi oynadiginda eli ayagina dolasiyor.neden böyle maclara iyi motive olamiyorlar buna bir anlam veremiyorum,bunlar Sivasspor formasini sevselerdi bugün bu durumda olamazdik diye düsünüyorum ve Sivasspordan kazandiklari bogazlarindan gecmsin diyiyorum
|
Geçen sezonun devre arası yaklaşırken de aynı laflar dolaşıyordu.İşte Muhsin hoca AFrika yı çok iyi biliyor oradan çok kaliteli topçuları devre arasında getirecek ikinci yarı yukarılara doğru tırmanacağız. ma olmadı tırmanmayı bırakın ligde son anda kaldık.Benim içimde yine bir korku var inşallah öyle olmaz.Ben fazla birşey beklemiyorum.Biz ligi yine bu topçularla bitiririz 1-2 takviye anca olur gibime geliyor.
|
m.ö kalma futbolcu degerlerıyle kendımızı kandırıyoruz.neymıs lıgın en degerlı bılmem kacıncı takimıyız.
|
TAKIM DA RUH DİYE BİŞEY KALMAMIŞ RIZA HOCAM BUNLARIN HEPSİNİ GÖNDERİN SAVAŞAN ADAM LAZIM RUHSUZLARLA İŞİMİZ YOK BİZİM.
BİRDE TARAFTAR DESTEKLEMİYOR DİYORLAR YA DELİ OLUYOR İNSAN GELDEN 4 GİDENDEN 3 TANE YİYEREK Mİ DESTEKLEYELİM.. YANİ TARAFTAR NE YAPSIN. ADAM GİBİ OYUNCU ALINSIN ONUN BUNUN TOPLAMASI OLMASIN KIYSINLAR PARAYA. SON OLARAK SEDAT BAYRAK KESİN GÖNDERİLMELİ.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:30. |