![]() |
Cevap: KİMLER GİTMELİ KİMLER GELMELİ ?
Mehmet YILDIZ'ın neden vazgeçilmez olduğunu anlayamıyorum.Takımın bu halinin baş sorumlusu odur ve mutlaka dinlendirilmelidir.
|
[I][B]Kaleci Ramoviç, Ziya, Hayrettin, Abdurrahman, Kamanan ve Pedriel Suarez haricindeki diğer bütün futbolcularla yollar ayrılmalı. Alınacak futbolculara gelince... Yönetimin ayıracağı transfer bütçesi çok önemli ... Paraya kıyılırsa o kadar çok alınabilecek futbolcu var ki... Paraya kıyamazlarsa yazık ki Sivasspor'a kıyacaklar :mad:[/B][/I]
|
ilk başta SEDAT gitmeli sonra MEHMET YILDIZ
hayrettin,abdurrahman,akın,ramoviç,kamanan,kadir,ugur,ibrahim şahin,zita,saidou. GELMESİ GERKENLER yuola,bilica,kerim zengin,ertugrul,sedat agçay asıl en önemlisi 2 tane çok iyi defans lazım bize bu sedatla lig bitene kadar 100 GOL yerız heralde |
FENERBAHÇE CRİSTİAN VE BİLİCAYI YOLLAYACAKMIŞ İKİSİDE İŞİMİZE YARAR DİE DÜŞÜNÜYORUM
|
iki yıl önce şampiyonluğa oynarken kadro süper bir kadro değildi zaten. Orda bir teknik direktör başarsı vardı. Sivastaki çözüm de teknik heyettedir diye düşünüyorum. Bir bilica gitti diye savunma bu kadar kötü olmamalı. sorun oyuncuların psiklojik durumu olabilir ama yine de bazı mevkilere trnsfer lazım. örneğin forewet ve ön lebreo. SAYGILAR...
|
Gidecekler
Saidou Sedat yeşilkaya Mehmet nas Ferhat bıkmaz (kiralık u.kavuk İbrahim Şahin Alınacaklar Bilica tsahbalala Shaibu yakubu Bide tecrübeli bi önlibero alınırsa iyi olur. |
holosko fink bide fatih tekke besiktasda gözden cikaranlar arasinda
3 oyuncuyuda almaya calisak iyi olur yada kiralik alalim yeterki sivassporumuz düsmesin ve tshabalalayi alsak hizli teknigi iyi olan oyuncu bide bilmyiorum kezman diyorlarda gelirmi sanmam da gelirse iyi olur belkide yine fanatikten falan bir yalan |
[QUOTE=DoomsDay58;668905]Dediğinde biraz haklısın ama şuan takımın değişime ihtiyacı olduğu için bunu yapmak mecburi ve şuanda oyuncu aramaya çoktan başlanmıştır Rıza Hocanın isteği üzerine , bu devre arası bizim düzelme sürecimiz için çok önemli bir dönem kesinlikle boşa transfer yapılmayacaktır ben yönetime ve hocamıza güveniyorum.[/QUOTE]
bence değisime gerek yok..bunun nedenlerinide bir baska baslıkta belirttim ...takımda asıl olması gerekenin değisim değil gruplasmanın onlenilmesi dağıtılması olduğunu düsünüyorum..unutmayalım g.s ve bursa maclarınıda bu topcular oynadı.. |
Gitmeliler :
Erman Kılıç Alişan Şeker Alioum Saidou Uğur Kavuk Gelecekler: Gelecek Olarak Rıza Hoca Bu Görüşlere Göre Beşiktaş dan Bir Veya İki tane Futbolcu Alacaktır Holosko : Bu Transfer Kesin Olarak Yapılmalı Genç Koşan Ve Fırsatçı Bir Futbolcu Yekta Kurtuluş : Genç Ve Koşan Bir Futbolcu Takıma Kesin Alınmalı Bilica : Sivasspora Geri Dönmeli Yaşlı Olmasına Rağmen Toplara Müdahale Ediyor Nene : Kısa Hızlı Ve Rıza Hocaya Göre Çok İyi Bir Futbolcu Engin Baytar : Sezerle Takas İdiası Çıkmıştı Ama Yalan Oldu Takviye Edilmesi Lazım Görüşler : Bu Takımı Kurtarabilmek İçin Çok Güzel Kaleyi Tutturabilen Futbolcular Lazım Bu Taktik Kaleyi Görünce Vuracaksın Anlamına Geliyor Takımda Kanatlara Ve Defansa Takviye Olması Lazım Ama Bu İşleri Rıza Hoca Bilir Ama Neyse Arkadaşım Bu Anket Yerli Yerinde Olmuş Seni Tebrik Ediyorum Bir Yiğido Olarak |
[QUOTE=MaXiMuM;668929][I][B]Kaleci Ramoviç, Ziya, Hayrettin, Abdurrahman, Kamanan ve Pedriel Suarez haricindeki diğer bütün futbolcularla yollar ayrılmalı. Alınacak futbolculara gelince... Yönetimin ayıracağı transfer bütçesi çok önemli ... Paraya kıyılırsa o kadar çok alınabilecek futbolcu var ki... Paraya kıyamazlarsa yazık ki Sivasspor'a kıyacaklar :mad:[/B][/I][/QUOTE]
Artık bu transfer politikası ile BankAsya'ya hazırlanırız Toplama takım Buca'nın durumu ortadayken maceraya ne gerek var Bu takımı düşürecek olan da çıkaracak olan da bu futbolculardır Aralarına 2-3 oyuncu takviyesi yaparsın aralarında rotasyon sağlanır Yeni baştan takım kurulursa seneye Lig TV belasından tüm Sivassporlulr kurtulur Maçlar TRT den yayınlanmaya başlanır |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:44. |