SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Şimdide Mondragon sesleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30717)

kaplanlı 02.12.2010 14:15

Cevap: Şimdide Mondragon sesleri

arkadaşlara katılıyorum.mondragon yaşlanmış heyacanını yitirmiş almak fayda sağlamaz.gökhan ünal kötü oyuncu değil ama uzun süredir oynamıyor.istikrarı yok.elimizdeki forvet oyuncular daha iyi.bilica sivassporda defansın geçilmez adamıydı alırsak eski günlerdeki gibi faydalı olacaktır.adem sarı iyi futbocu alınabilirse iyi olur.fakat şu an bunları konuşmak erken.takımın önünde hayati maçlar var.dedikodularla takımın motivasyonunu bozmamak lazım.

kaplanlı 02.12.2010 14:22

bunların hepsi söylenti ve zamansız.kalan 3 maça odaklanıp en iyi dereceleri almamız lazım.bunlar devre arasında konuşulur.

A.Turan Korkmaz 02.12.2010 14:42

Sivassporumuzun 1. kalecisi artık ALİŞAN ŞEKER olmalıdır. Yedek kalmayı haketmiyor. Karabük maçında da kendini iyice kanıtladı sanıyorum.24 yaşında ve daha uzun seneler Sivassporumuza hizmet edecektir. Sivassporumuzda
1.kaleci sıkıntısı yoktur. Ha ara transferde Ramoviç veya Akın'ı göndermeyi düşünüyorlarsa o zaman 20-22 yaşlarında gelecek vaadeden bir kaleci alınabilir.
İngiltere milli takımında 80li yıllarda bir kaleci Shilton(Şiltın) vardı yaşı 40ın üstü olanlar hatırlar. Alişan Şekeri ona benzetiyorum. Kaleci olarak da,karakter olarak da Sivassporumuzun uzun yıllar kalesini koruyabilecek biri. Resmi sitede Ekim 2010da onunla yapılmış bir röportaj var. İlgilenen bir baksın. Mondragon gibi kalecilere Sivassporumuzda neden yer olmadığını anlarsınız.

sebasteia 02.12.2010 16:52

[QUOTE=GuVeN;671834]Bunlar şimdilik söylenti,herkezin kulağına bazı isimler geliyor tabi ama önemli olan devre arasında basın karşısına kimlerin çıkarılacağıdır. Daha ligin ilk yarısı bitmeden bu haberlerin çıkması hoş değil ama bu söylentilere takılmak da şu an lüzumsuz. Zaten yönetim 39 yaşını doldurup 40 yaşına dayanmış Mondragon'u alacak olması bana göre son derece komik:)Adı geçen isimlerden bizleri en çok heyecanlandıran ise şüphesiz Blica olacaktır.[/QUOTE]

şu an beşiktaş'tan sonra ligin ikinci yaşlı takımıyız! beşiktaş'ı geçmemiz için tek eksiğimiz mondragon'du. yanına bir de yusuf şimşek'i aldık mı yaş ortalamamızı 35'e yaklaştırarak hiç olmazsa bu alanda şampiyonluğu ilan ederiz!

mühendisburak58 02.12.2010 17:24

valla 3 futbolcuda güzel oyuncular bir arada kezman geliyor diyorlardı bana kalırsa hiç biride gelmezler biz bunlardan 1 tanesi alalım yeter bence.birde tshabalala.

yigido yakup 02.12.2010 17:25

oldu olacak mezardan Lev Yasin i cikarip onu getirelim bu haberleri yapanlarin hedefi ne acaba?

zkrllh58 02.12.2010 18:11

çok yaşlı artık geçti .........

eyupkocak 02.12.2010 18:13

para verilirse bal gibi gelirler artık realist değişiklikler şart bu takım da

58CeZa58 02.12.2010 20:55

kalecinin yasi olmaz arkadaslar
futbolcu 35 yasindaysa kalecide daha 45 e kadar oyniya bilir

58CeZa58 02.12.2010 20:57

[QUOTE=58CeZa58;672244]kalecinin yasi olmaz arkadaslar
futbolcu 35 yasindaysa kalecide daha 45 e kadar oyniya bilir[/QUOTE]

ama kaleceiye gerek duymuyorum defans kötüysa kaleciye neden suc atilyior anlamyiorum yaaa

hem alisan da süper akin da ramovic de derdi neyse sivassprun gereksiz yere transfer diyorum sadece kaleci takimi kurtaramaz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:47.