SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30733)

H_Turan 04.12.2010 20:42

Cevap: Maçı değerlendirelim

Çok Basit Gol yiyoruz İlk Yarı Ne oynadık

ozledımeskıyı 04.12.2010 20:55

Ramovicı ov ov bitiremediniz gol tamamen hatalıydı a.gücünün atakları tamamen Sapara sayesındey ACABA kulupden alacak war borclarını ustlensek az bi parayla gelır mı ?(umutsuz)? '.yaraı biz daha iyidik a.gücü bulduğu pozisyonlar her maçta bulduğupozisyonlardandı:rolleyes:

FANATIK YIGIDO 04.12.2010 20:56

Maçta göze çarpanlar : kesinlikle hakemdi satilmis hakem

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :kacan 2pugan

Maçın en iyisi kimdi : mamadou diallo

Maçın en kötüsü kimdi : mehmet yildiz

Maçta göze çarpanlar : 1puganami seviniyim yoksa kacan iki pugana uzuluyummu:confused:

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : erman kilic ilk yarida pek etkili olmasada ikinci yarida orta alanda cok etkili oldu ve golude bulduk iyi oynayan bir oyun cuyu oyun dan almasina anlam veremedim yanlis deyisiklik:mad:

DoomsDay58 04.12.2010 20:57

Ben iyi oynadığımızı düşünüyorum kaçan gollerin haddi hesabı yok ama şans bizden yana değildi inşallah konyayı yeneriz oyuncularımızın düzeldiklerini gördüm bu maçta geriye çekilmeden saldırıyorlar herzaman böyle oynarsak ve skora yansıta bilirsek eski günlerimize yavaş yavaş döneriz

ozledımeskıyı 04.12.2010 21:00

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Maç için söylenecek en ilginç cümle şu olur herhalde, yönetimi hocasıyla, hocası taraftarıyla kavgalı olan söylenene göre 11 aydır paralarını almadıklarını açıklayan futbolcuların oluşturduğu bir takımı yenemedik.

ARKADAŞIM PARASINI ALAMIYOR DİYE ADAM OYNAMIYACAK DİE BİR ŞEY OLMAZ İNSAN ŞAHSİYETLİYSE SORUNLARI SAHAYA YANSITMAZ A.GÜCÜ KÖKLÜ KULUP 3 BUYUKLERDE DE AYNI SORUNLAR YASANIYOR

RIZA HOCAM DUYUYORSAN litfen oyuncularla kişisel olarak çalışma yap suarez ın ustune dusss ermamna orta mehmet yıldıza futbolculuk nedir hatırlatt

Salim58 04.12.2010 21:04

[B][I]İlk yarı fazla etkili değildik fakat ikinci yarı güzel bi futbol oynadık diyebilirim.Erman maşallah sahada ayak basmadık yer bırakmadı.Ramoviç süperin üzerindeydi,Saydığım dört tane net gollük pozizsonu kurtardı.

Birkaç futbolcu dışında takım iyiydi diyebilirim,İyi olmayanları yazmaya gerek yok bunlar belli zaten...

İlerde fazla bi üstünlük sağlayamıyoruz hava toplarımızda başarı oranı çok zayıf,Yapacak fazla birşey yok bu eksiklikler giderilirse ikinci yarı bambaşka bir Sivasspor izleriz.

Gecekondu taraftar gurubunu özellikle alkışlamak istiyorum maç bitimi, Statdan çıkmadan Sivasspor tezahüratı yapmaları gurur vericiydi.Gecekondu taraftar gurubuna buradan teşekkür ederim..[/I][/B]

ozledımeskıyı 04.12.2010 21:06

Kadir i göndermek demek ne demek yha kadir yetenek li defansa çok ii yardım eden oyuncu gelişmesi lazım da onu bekleyecek wakit yok

aldair 04.12.2010 21:16

maçın genelinde fena oynamadık.bazı yorumlarda parasını alamayan sıkıntılı bir takımı yenemediğimizi yazmışlar,doğru belki ama unutmamak lazımki antrenmana iki otobüsle giden, süper ligde ikiside ilk ona oynayacak iki takımın birleştirilmiş hali olan bir takımla dışarda berabere kaldık.bence çok kritik bir puan aldık.şimdi konyayı yenip göbeğimizi kesme zamanı.

ErkANkaragücü 04.12.2010 21:18

[QUOTE=Salim58;672645][B][I]Gecekondu taraftar gurubunu özellikle alkışlamak istiyorum maç bitimi, Statdan çıkmadan Sivasspor tezahüratı yapmaları gurur vericiydi.Gecekondu taraftar gurubuna buradan teşekkür ederim..[/I][/B][/QUOTE]

Biz Size Teşekkür Ederiz Kendi Tribünlerimizin Bizi ıslıkladığı Yerde siz Bize destek Verdiniz Unutulmaz Bunlar...

DoomsDay58 04.12.2010 21:18

[QUOTE=fatihtuztas;672629]Maçta göze çarpanlar : Takımımız adeta yenmemek için uğraştı.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Valla Ankaragücü çok kötü olmasına rağmen bizim takım bir türlü hücumda çoğalıp da gol aramadı, kazanabileceğimiz bir maçı resmen es geçtik.

Maçın en iyisi kimdi : Sead Ramoviç ve Diallo diyeceğim.

Maçın en kötüsü kimdi :Mehmet Yıldız, Mehmet Nas, Uğur Kavuk[/QUOTE]

Şimdi Uğuru bende sevmem ama en kötü olucak kadar hata yapmadı ve Mehmet Nas da en kötüye giricek bir oyun oynamadı ama Mehmet Yıldız yaptığı asist dışında çok bir şey yapamadı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:57.