![]() |
Cevap: Bilica transferi yattı!
[B]şu anda yorumlarımızı fotomaç, fanatik gibi şişirme gazetelerden yapıyoruz.aykut kocaman yada fb li yöneticilerin ağzından birşey duymadıkça yapmış olduğumuz yorumların hepsi boş...[/B]
|
[QUOTE=birolsvs58;678357]Biz zaten bu mantıkla hareket ettigimizden kabediyoruz bilika enazından takımı tanıyor[/QUOTE]
[B]gelecekmi gelmeyecek mi, yorumlar buna kitlenmiş durumda...ben onun için dedim...gelirse iyi olur, gelmezsede sivas başkasını bulur...yani tek sorunumuz bilica değil!!![/B] |
ßilika gelse çok iyi olurdu ama kulübü bırakmak istemiyorsa yapacak bişey yok
|
[B]kadroya almadığı adama mı güveniyormuş tuhaf..![/B]
|
[QUOTE=Salim58;678118][B][I]Aykut hoca daha düne kadar Bilica'yı kadroya alıp oynatmıyordu şimdi kalmasını istiyor,Ne bu FB nin işine nede Aykut hocanın işine aklım ermiyor.
Neyse gelirse gelir gelmezse'de sağlık olsun.Güzel transfer haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.[/I][/B][/QUOTE] İngiliz kaşığı ile Fıransız b...........yiyorlar sivası istemiyorlar çünki oda sakaryalı o bület uygunun allah belasını versin işallah gerçi vermiş o farkında deyil |
[QUOTE=yigido_sampiyon;678377][B]gelecekmi gelmeyecek mi, yorumlar buna kitlenmiş durumda...ben onun için dedim...gelirse iyi olur, gelmezsede sivas başkasını bulur...yani tek sorunumuz bilica değil!!![/B][/QUOTE]
tabiki bulur tek sorunumuz defansa adam gibi adam |
[QUOTE=DoomsDay58;678139]Sağlık olsun tek stoper Bilica değil başka oyuncu buluruz[/QUOTE]
işallah kardeşim |
Gönül isterki bizi kurtaran olsun. Bilica yi fenere sattiran bülent beye tesekkürler. Oyuna yön veren oyuncu gelse iyi olurdu cok yedek kaldi ayni performansi gösterecegine inanmiyorum.
|
arkadaslar bilica ile ilgili dün ligtv.com.tr de aykut kocamanin röportajini dinledim, linkde vermistim, neyse ben adamin agzindan duydum simdilik gidecek olan tek oyuncu kazim´mis, ama bu baska transfer yapmayacagiz ve baska oyuncu ile yollari ayirmayacagiz anlamina gelmiyor, gidisata göre karar verecegiz dedi.
izlemek isteyenler icin tekrar veriyorum linki [url]http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=84492[/url] |
lig tvnin haberine göre bilicada fbde gidecekler arasındaymış şimdi kime inanalım ve aykut kocaman bilicayı oynatmıyordu daha düne kadar satacaz diyodu şimdimi oynatacak
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:50. |