![]() |
Cevap: FLAŞ! Biten Transferler!
ufff allah aşkına ne oldu bi anlayamadım HAYAL yanlış yazmaz ama adam yönetime sordum yok böyle birşey diyor allak bullak oldum bi aydınlatın hele durum ne arkadaşlar kim kişi aldı ne oldu:confused::confused:
|
[QUOTE=HAYALKAFE;680645][B]KESİN BİTEN TRANSFERLER
1-Kaleci Korcan(Bonservisiyle-2,5 yıllık anlaşma) 2-KAMİL GROSİCKİ Sivassporda NOT: İkisi de kesin bitti.Gelişmeler oldukça bu başlık altından yazmaya devam edeceğim...[/B][/QUOTE] Helal sana Hayal, inan artik parmaklarim asinip, gözlerim bozulacakti sürekli site site dolasip her dakika bir transfer haberi varmi diye. Helal baskana en zoru basardi vallah !!! |
Aris'te diyen arkadaşlar, kulübün sitesine bakın kamil ile ilgili bir yazı veya konu geçmiyor. Tam olarak incelemedim. Bir de siz bakın.. [url]http://www.arisfc.gr/index.cfm?lang=en&scrx=1280[/url]
|
[QUOTE=vuslat5858;680669]İSMİNİ VERMİCEM AMA KÜLÜPTEN ALDIM HABERİ[/QUOTE]
inşallah yanış haberdir vuslat kardeşinşallah:rolleyes: |
Gardaşım beni asıl sevindiren bukadar kısa sürede bukadar okunması bu haberin. yönetimde artık görsün Türkiye'nin her tarafından herkes en ufak bi haber alabilirmiyim diye sürekli tetikte bekliyor. Helal olsun size yiğidolar ben asıl kendimizi yani takımın gerçek sahiplerini KUTLUYORUM
|
[B]İyi bir transfer ancak takımı kurtarmaya yetmez devamını bekliyoruz.Kaliteden ödün vermeden...[/B]
|
Kamil alınmıştır inş..
|
[QUOTE=sivasfutbol;680720]Doğru mudur bilinmez ama belki :)
[url]http://fanatik.ekolay.net/Sandro-bu-kez-Sivassporda_3_Detail_246_207440.htm[/url][/QUOTE] Rakipler Beto,Utaka ve G.emreciksin gibi topçuları alıyor. Bizim aldığımız topçuda Cevahirin dediği gibi faydasız sandro:D |
HELAL OLSUN HAYALKAFE HELAL OLSUN SANA! Bizi sevindirdin ALLAH'TA seni sevindirsin Insallah.:)
|
Saol hayalkafem canim benim seni seviyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:38. |