![]() |
Cevap: Yeniler ilk antrenmana çıktılar
[QUOTE=armutaklı;682800][B]Ah be doğan kardeş sen inanıyormusun bizim kulubun 8.5 milyon euro harcadıgına.ben hiç inanmıyorum..[/B][/QUOTE]
gardaş ozaman ara sor |
[QUOTE=stutgart58;682910]gardaş inş dediğin gibdir..yoksa geldiği gibi gider..öyle 3.5 yıllık sözleşmeye filan güvenmesin..yedek klübesinde ezik gibi yaşlanır burda...aklı varsa bu pozlardan çabuk vazgeçer...boşuna endişeleniyoz aslında bizde boksör ve güreşçi kaptan mehmet varken bu mecbur oynamak zorunda...mehmet yıldız buna ayar verir nasıl keitaya verdiği gibi...;)[/QUOTE]
valla işin gerçeği ben öyle duymadım.tam tersine keıta mehmete ayarı vermiş te mehmet adam!(sözümona) toplamış gelmişte keıtayı öyle dövebilmişler.yoksa keıta mehmeti mort etmiş,komaya sokmuş yani.üstelik bu klüp onun babasının çiftliği değil... grosicki olayına gelince;kardeşim biraz sabırlı olun adam daha yeni geldi.daha SİVASa gelmeden kaçıracaz adamı,ALLAH bize böyle kaliteli oyuncular nasip etmiş,belkide görüp göreceğimiz en büyük yıldızlar bunlar,ama biz kıymetini bilemiyoruz.İNŞALLAH severler şehrimizi kardeşim sadece dua edin |
bazılarını gerçekten anlamıyorum, takım transfer için çabarlar hani nerde transfer diye öterler transfer yapılır yok gönülsüz geldi yok şu naneyi yedi yok geçen sene de şu gelmişti böyle oldu! nedir bu kardeşim ya ? ha deyince kolayca yapılan işler mi bu transferler ? eleştirinizi yaparsınz tabi, beğernir ya da beğenemzsiniz ama artık şu kendi kendinizee birtakım teoriler kurarak doğmamış çocuğa don biçmeyin ve zırvalamayın! daha adamlar maça mı çıktı somut bitşey oldu mu da hemen hüküm veriyorsunuz! transferleri göklere çıkartın hepsi de süper demiyorum tabi ki ama daha neyin ne olduğunu görmeden her zamanki ön yargınız içinde bol keseden sallıyorsunuz ayıptır ayıp! sonra da dersiniz takıma sahip çıkalım destek olalım. yok ben bu takımın bu yönetimin 8,5 milyon euro harcadğına inanmıyorum yok grosicki gönülsüz gelmiş miş miş miş de miş...çok biliyorsanız geçin yönetime mecnun başkan ve yönetim bi bıraksa sivassporu ortada kalır hiç kimse de sahip çıkmaz kocaeliye erzurumspora döneriz ondan sonra! şimdi bana kalkıp kimse sivasspor sahipsiz kalmaz şu bu demeyin sizin gibi zihniyettekiler olduktan sonra sivasspor çok sahipsiz kalır beyler!!
|
[B]Balili nin aklımda silinmeyecegı tek bır golü var.trabzona attıgı o gol müthişş akıllara zarar:)[/B]
|
[IMG]http://www.sivasolay.com/wp-content/uploads/2011/01/8542125.jpg[/IMG]
|
[QUOTE=stutgart58;682920]gardaşşş iyi güzel diyonda insan biraz sempatik olur ki tarfatarın sevgilisi olsun..böyle buzdolabı gibi olunur mu...bizim halkımız sıcakkanlı insaları sever..ozaman hata yapsa bile hoşgörülü oluruz...bak sivasspor tarihine iz bırakan en önemli yabancı futbolcuya PİNİ FELİX BALİLİ neden çünkü o israilli olmasına ragmen sivas halkının sevgilisi oldu çünkü sıcakkanlıydı gülüyordu taraftarla iç içe oluyordu...kapiş?[/QUOTE]
gardaş iyi diyonda adamın birtek fotofrafına bakarak yorum yapmak ne kadar dogru maçamı çıktı yok şu an çalışma yapıyo takımla.. kim gördü hiç kimse oysa başka bir memlekete gelmiş bir oyuncu zaman vermek lazım evet sivas halkı hoş görülüdür sıcak kanlıdır işte onun içindirki zaman vermemiz lazım şuda bir gerçektirki 1,2 maçta belki istenileni veremiye bilir ama inanıyorumki her şey çok güzel olacak bu taraftarda yeni gelen herkezi sahiplenecekler yetrki sabırlı olalım inanın cok akıllı transferler yapıldı.... birde galibiyetler alalım sivas transferileriyle bir yerlere gelmiş olacaktır.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:02. |