![]() |
Cevap: Yenileri nasıl buldunuz ?
cok iyi oyuncular eneramo yu iyi kullanmak lazimacik alandadegilde kapali defansa ceza alanina inen toplarda daha etkili kamil cok hizli ve topa hakim acik alanda daha etkili digerleri bence daha ilerde daha iyi belli olur
|
korcan:geleceğe büyük yatırım tek eksiği topları çok sektirmesi ve geri paslardaki heyecanı
navratil:ah dialloda olsa defansımız çok sağlam olurdu diyebibileceğimiz bir transfer bence uzun boylu olması ve kademeye iyi girmesi artı yönleri eksiği biraz yavaş rada:agresif ama ilerleyen zamanlarda kadirle çok işler yapacağına inanıyorum grosicki:en yerinde transferimiz tribünleri heyecanladıran biri çok hızlı ve oyunu iyi okuyor inşallah hep böle devam eder eneramo:15 dk oynadı ama fazla kilolarından kurtulursa suarezle birlikte iyi ikili olurlar |
[QUOTE=serkan_ozcan58;686246]korcan:geleceğe büyük yatırım tek eksiği topları çok sektirmesi ve geri paslardaki heyecanı
[/QUOTE] ne gelecege yatirimi? adam 1,5 senelik kiralik. basarili olursa zaten bjk satmaz. basarisiz olursa zaten gönderilir. ben genel olarak kiralik oyunculara karsiyim. |
[U]Canlı gözlemdir [/U]:D
[B]Eneramo[/B] Kesinlikle hazır değil. Onun hazır olmasına daha bir kaç hafta var diyede kesinlik şerhi koyuyorum. Ama eğer bize ısınırsa çok iş yapar gömleği kaliteli bu herşeyinden belli oluyor ama maalesef hazır değil. O direkte patlayan topu gol olsaydı ne olurdu. [B]Tomas Rada[/B] Gördüğüm kadarı ile (çünkü bayağı bir uzaktık zemine) çok agresif bir yapıya sahip. Ama bence vasat bir oyuncu gibi geldi. Orta sahamız bu maçta iyi çalışamadı ne hikmetse şu takıma orta sahadan top aktaran olmadı. Az bişey çalışınca gol pozisyonuna giriyoruz. İşte iş burda bitiyor. Onun için daha kaliteli bir ön libero-orta sahaya ihtiyacımız olduğu kesin. Birde Mendonça yı izlemek lazım. [B]Grosicki[/B]İşte yıllarca özlediğimiz ve aradığımız bir oyuncu. Bakın adam lisan bilmiyor memleket bilmiyor ve bize geldi. Ve iyiki geldi.. Bu adama iyi bakın eğer ipleri eline alırsa belini kırmayacağı defans adamı olmaz. Yerine göre kanat değiştirmesi top sürerken özellikle defansa yaptığı omuz hareketleri enfes. Bayıldım adeta.. Fakat fiziksel olarak biraz zayıf gibime geldi. [B]Navratil[/B] Benim çok hoşuma gitti. Yere sağlam basıyor riske girmiyor. Eliyle koluyla hareketler yapmıyor aşırı derecede itiraz etmiyor. Kafa toplarında çok iyi. Benim çok hoşuma gitti. [B]Korcan[/B] Geleceğe yatırım yapacaksak bonservisini almamız lazım. BAzı arkadaşlar hala 1.5 yıllık kiralık olduğunu unuttular ama neyse. İlk dakikalarda biraz top sektirdi ama ben onu tedirginliğe bağlıyorum. İyi kaleci 1. kaleci olmak için Ramoviçle çekişirler. [B]Kadir[/B] Yeni transferimiz :D Kadir değil ama ben yinede yazıyorum onu buraya. Çok olumlu oynuyor. Çok uzaklar Aslantepeye gelmemdeki sebeblerden biride onu canlı seyretmekti. Tabi yeni transferleride. Ama onun bu mücadelesini azmini kimse görmemezlikten gelmemeli. İnşallah uzun yıllar bize hizmette bulunur. |
transferlern hepside çok iyi ben çok beğendim hatta şöle söleyeyim siwassporun en iyi takıma sahip olduğu kadro diye düşünyorum biraz zaman ve destek verelim antalya maçını bekliyoruz baklım ne olcak işallah kar yağar:) hep söledim yine sölüyorum mehmet yıldızın bu takımda işi yok artık zarar veriyor acilen gönderilmesi gerekiyo kalacaksada futbolu siwassporda bırakıp takıma yardımcı olması gerek diye düşünüyorum...
|
Eneramo bir kafa attı direkten döndü eneramonun ısınması lazım.daha hazır değil.grosicki hazır gibi zaten uçuyor adam o kadar çalım attı bi o oynadı dün sivasta m.yıldız o golü nasıl kacırdı abi deplasmanda böyle pozisyonlar buluyoruz affetmememiz lazım biz kacırıyoruz.kamananı istemiyorum ben
abi kamanandan iş geçmiş bugüne kadar yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.kamananı alacağına cihanı alcaktın. |
2. yarı aldı kamananı bi icrat göremedim abi olmaz ki ya.
|
[QUOTE=adres58;686256][U]Canlı gözlemdir [/U]:D
[B]Eneramo[/B] Kesinlikle hazır değil. Onun hazır olmasına daha bir kaç hafta var diyede kesinlik şerhi koyuyorum. Ama eğer bize ısınırsa çok iş yapar gömleği kaliteli bu herşeyinden belli oluyor ama maalesef hazır değil. O direkte patlayan topu gol olsaydı ne olurdu. [B]Tomas Rada[/B] Gördüğüm kadarı ile (çünkü bayağı bir uzaktık zemine) çok agresif bir yapıya sahip. Ama bence vasat bir oyuncu gibi geldi. Orta sahamız bu maçta iyi çalışamadı ne hikmetse şu takıma orta sahadan top aktaran olmadı. Az bişey çalışınca gol pozisyonuna giriyoruz. İşte iş burda bitiyor. Onun için daha kaliteli bir ön libero-orta sahaya ihtiyacımız olduğu kesin. Birde Mendonça yı izlemek lazım. [B]Grosicki[/B]İşte yıllarca özlediğimiz ve aradığımız bir oyuncu. Bakın adam lisan bilmiyor memleket bilmiyor ve bize geldi. Ve iyiki geldi.. Bu adama iyi bakın eğer ipleri eline alırsa belini kırmayacağı defans adamı olmaz. Yerine göre kanat değiştirmesi top sürerken özellikle defansa yaptığı omuz hareketleri enfes. Bayıldım adeta.. Fakat fiziksel olarak biraz zayıf gibime geldi. [B]Navratil[/B] Benim çok hoşuma gitti. Yere sağlam basıyor riske girmiyor. Eliyle koluyla hareketler yapmıyor aşırı derecede itiraz etmiyor. Kafa toplarında çok iyi. Benim çok hoşuma gitti. [B]Korcan[/B] Geleceğe yatırım yapacaksak bonservisini almamız lazım. BAzı arkadaşlar hala 1.5 yıllık kiralık olduğunu unuttular ama neyse. İlk dakikalarda biraz top sektirdi ama ben onu tedirginliğe bağlıyorum. İyi kaleci 1. kaleci olmak için Ramoviçle çekişirler. [B]Kadir[/B] Yeni transferimiz :D Kadir değil ama ben yinede yazıyorum onu buraya. Çok olumlu oynuyor. Çok uzaklar Aslantepeye gelmemdeki sebeblerden biride onu canlı seyretmekti. Tabi yeni transferleride. Ama onun bu mücadelesini azmini kimse görmemezlikten gelmemeli. İnşallah uzun yıllar bize hizmette bulunur.[/QUOTE] Maçı canlı izleyen biri olarak bu görüşlere aynen katılıyor ve yerinde güzel tesbitler diye düşünüyorum. Takımın en iyisiydi diyebilirim Kadir. Ayrıca Eneramo şuan hiç hazır değil. 2 pozisyonumuz varki bunlar gol olsa müthiş olacaktı biri Eneramo nun direkte patlayan kafası, ama bir diğeri var ki Mehmet vurmakta geç kaldı sonrasında ise Kamanan gibi bir adamın tepeye çakması gereken çok müsait bir durumdu olmadı.... Yukarıdakilere ek olarak Grosicki yerinde transfer ama Erman ile sürekli kanat değiştirdiler. Erman hiç yoktu diyebilirim sahada. |
Değerlendirmek için en az 4-5 maçlık durumlarını görmek lazım.
Fakat ilk izlenimler son derece olumlu. Özellikle Grosicki'nin yıldız olma yolunda oldugu görülmekte. İnşallah öyle olur ... |
İNŞALLAH dahada ii olacak
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:51. |