SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'da kişisel hatalar kaybettiriyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31279)

B.DUMANLI 14.02.2011 21:14

Cevap: Sivasspor'da kişisel hatalar kaybettiriyor

Kisisel hatalar bize iki yildan beri kaybettiriyor bu yeni birsey degilki.Yönetim bir türlü futbolcularin dikkatini cekmek zorunda,yoksa bu hatalari yapa yapa ölü KASIMPASA´YI BILE UYANDIRDIRMAKLA kalmadik kendimizi tehlike cemberine attik.

58VoLkAn58 14.02.2011 21:17

[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Rıza Hocam fiziği sağlam defans oyunucumuz yok.Burak nasıl gol atıyor sanıyorsunuz.Fiziğini ve son şutlardaki yeteneğini kullanarak tabiki de.Hayrettin'i stoper oynatırsak gol yememiz çok normal.Sedat'a şans tanımalıydın bence.Her ne kadar sinirli olsa da o topları geçirmeyecek bir oyuncu.
Ya Sedat'ı koyarız Ya da basit hatalarla gol yemeye devam ederiz.Karar sizin ![/B][/FONT][/COLOR]

efendigardaş 14.02.2011 21:18

Orta sahaya güçlü tutmak için oyuna keitayla başlaması gerekir .Hayrettin biraz dinlendirilmesi lazım..onun bireysel hataları kaç maçtır,bizi yaktı***

Murad_Kelleci58 14.02.2011 21:28

İnanın burada herkes hoca olmuş vallahi pes.. Kimi nalına vuruyor kimi mıhına..

*Daha düne kadar Sivasspor'dan afaroz edilmesi için yurt genelinde..!! cin kovma ritüeli yapar gibi davranılan Sedat Bayrak'a kurtarıcı diye sarılanlarmı dersiniz..

*Hayrettin'in stoper oynamayacağından dem vurup, ya yerinde oynasın yada yedek beklesin derken, acaba Hayrettin'in futbola hangi mevkide (Sol stoper) başladığını bilmeyenler mi dersiniz...

*Daha ilk hafta G.saray maçında, yeni transferlerin hepsi için methiyeler düzüp, bu hafta (sadece grosicki hariç) yerin dibine sokanlar mı dersiniz..

*Trabzon maçında her yenilen gol sonrası veya atılan her gol sonrası takım tertibinin stabil değil'de sürekli değişken olmalı deyip, rakamlarla dostluk kurmak için olmadık sayısal oynayanlar oynayarak, 17 yıl üst düzey profesyonel futbolcu ve 10 yıldır da faal teknik direktörlük yapan Rıza Çalımbay'a teknik ve taktik dersleri verenler mi dersiniz..

*Rıza Çalımbay'dan daha çok maç 11 çıkarmak için adeta birbirleriyle yarışanlar mı dersiniz..

*Yapılan transferlere rağmen hala yeni yeni oyuncu transfer edenler mi dersiniz..

*ve ağza alınmayacak müthiş hakaret vari yorumlar yapanlar mı dersiniz..

Bunun dışında oynanan güzel oyunu görüp, kaybedilen puanlara rağmen bu takımdan umudunu kesmeyen tüm yiğidoları ise canı gönülden kutluyorum.. Yüreklerine sağlık.. Kötü gün dostlarının başımın üstünde yeri var.. pazar'a kadar olan taraftarlara selam, mezara kadar Sivassporlular la yola devam..

Yigido DogaN 14.02.2011 21:35

[QUOTE=muratto_kellechi32;693331]İnanın burada herkes hoca olmuş vallahi pes.. Kimi nalına vuruyor kimi mıhına..

*Daha düne kadar Sivasspor'dan afaroz edilmesi için yurt genelinde..!! cin kovma ritüeli yapar gibi davranılan Sedat Bayrak'a kurtarıcı diye sarılanlarmı dersiniz..

*Hayrettin'in stoper oynamayacağından dem vurup, ya yerinde oynasın yada yedek beklesin derken, acaba Hayrettin'in futbola hangi mevkide (Sol stoper) başladığını bilmeyenler mi dersiniz...

*Daha ilk hafta G.saray maçında, yeni transferlerin hepsi için methiyeler düzüp, bu hafta (sadece grosicki hariç) yerin dibine sokanlar mı dersiniz..

*Trabzon maçında her yenilen gol sonrası veya atılan her gol sonrası takım tertibinin stabil değil'de sürekli değişken olmalı deyip, rakamlarla dostluk kurmak için olmadık sayısal oynayanlar oynayarak, 17 yıl üst düzey profesyonel futbolcu ve 10 yıldır da faal teknik direktörlük yapan Rıza Çalımbay'a teknik ve taktik dersleri verenler mi dersiniz..

*Rıza Çalımbay'dan daha çok maç 11 çıkarmak için adeta birbirleriyle yarışanlar mı dersiniz..

*Yapılan transferlere rağmen hala yeni yeni oyuncu transfer edenler mi dersiniz..

*ve ağza alınmayacak müthiş hakaret vari yorumlar yapanlar mı dersiniz..

Bunun dışında oynanan güzel oyunu görüp, kaybedilen puanlara rağmen bu takımdan umudunu kesmeyen tüm yiğidoları ise canı gönülden kutluyorum.. Yüreklerine sağlık.. Kötü gün dostlarının başımın üstünde yeri var.. pazar'a kadar olan taraftarlara selam, mezara kadar Sivassporlular la yola devam..[/QUOTE]

puhahhaha :)
aynennn topragım katılıyorum öfff bee harika özetlemişsin valla gönlümden gecenleri yazmışsın haniiiiii eyvallah..
bak BEN DE NEDIYORUM BU TAKLIM LİGDE KALACAK VE SENEYE HERKES QERAJMAYI DEGIL KAMİLA GROSİÇKİYİ KONUSACAKKK
ahada bunu buraya yazıyorummm..

58MUAMMER58 14.02.2011 21:40

SİVAS SPOR özellikle defans bölgesinde oynayan oyuncuların,hataları sonucu inanılmaz şekilde puanlar kaybettik,son trabzon maçınıda hem hocanın yanlış oyuncu seçimi,hemde defansdaki oyuncuların inanılmaz hataları sonucu çok puan kaybettik,eger defansa sedat ve ivanovs katılırsa ortasahada cihan ve sandroya daha fazla şans verilirse bu hataları minumum seviyeye indireceğimizi düşünüyorum.

engin2609 14.02.2011 21:41

arkadaslar abdurrahmanı ip ile arıyorum ve abdurrahmandan bir haber bile gelmedi kaç haftadır sakat ben anlamış degilim ve bi bilgi verende olmadı beni düşündürüyor bu iş . Bu arada Sedat ilk yarıda takımdan gitsin ws ws diyorduk hepimiz şimdi ise onu arıyoruz demekki gelenler eskileri aratıyo ..

tek adam Grosicki ve Kadir Gerisi Yalan gibi duruyor

bulutbey27 14.02.2011 21:56

hayrettinden stoper bu takım çok gol yer bizde artık ikinci lig takımıyız geçmiş olsun beyler

Dark Force 14.02.2011 22:11

[B]Defans duruşunda dizilişinde hata var hocadan kaynaklanan bir durum defans çok önde duruyor arkaya atılan her top kaleciyle karşı karşıya bırakıyor rakipleri [/B]

sivaslıadem 14.02.2011 23:13

sanki üst sıradaymışız gibi beraberliği yakalayınca defans güvenliğini bozuyorz
bursa macında trabzon macında kac kere skorda eşitliği yakalamamıza rağmen defans güvenliğini bozuyoz sonra da basit hata oluyor bunlar
aynı önemsenmeyen küçük günahlar gibi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:32.