![]() |
Cevap: Gaziantep - Sivasspor maçı tahmin ve yoruml
Puan puan puan.. icerde 3 olmazsa bile hic degilse 1.. disarda once 1 denk gelirse 3.. artik her mac, her puan cok kiymetli.
|
hocam ideal 11'mizi bulduk lütfen bundan sonraki maçlara böyle çıkalım.mehmet yıldızı asla ilk 11 de oynatma.cşhan banko oynamalı iyi bir futbolcu harcama.yalnızca kaleci yanlış seçimdi onda da bizim baskımız var diye oynattığını düşünüyorum. korcan daha doğru seçim olacak.eneramo açılışı yaptı inş. devamı gelir grosicki gerçekten kutluyorum.türkiye deki en iyi futbolculardan biri 6 maçta 5 gol attı.Allah ayağına kuvvaet versin. bütün takımı tebrik ediyorum.gaziantep maçında grosicki gibi hızlı bir oyuncumuz varsa kontra atktan gol aramalı defansı sıkı tutmalıyız.galibiyet mutluluğu çok güzelmiş özlemişim. HAYDİ SİVASSPORUM COŞTUR BİZİ VE ASLA KİMSEDEN KORKMA !!!!
|
Antep 2. yarinin flas takimi,Yigidolar antepin tilsimini bozacaktir,beraberlik buyuk ihtimal ama onlari yenecek gucteyiz
FORZA YIGIDOLAR |
kamil ocak da mart ayında kim şov yapar? kamil grosicki tabiki :D
|
Antep'te Kazanan Taraf Neden Biz Olmayalim? Takim iyi Oynuyor ! Bugun Muthis Bir Hava Yakaladi,Gaziantep'te Neden Eneramo Show Yapmasin :D
|
Antep çok formda...Sivas bu maçta galibiyet alabilirmi..elbette alabilir..Ama bu manisa maçı kadar rahat olmaz...Eğer bu maçta galip gelirse Sivas bence süper ligi sağlam bir çivi çakmış olur.
|
[QUOTE=mm1970;697396]yav bu kadar gözünüzde büyütmeyin antebi biz güçlü takımlarla oynadık bize rakip olamazlar 5 atacaz 3 grosiçki 2 de enaramo tamamdır[/QUOTE]
Arkadaşım, çok yükseklerde uçuyorsun ,antep şu an ligin en iyi oynayan 3 takımından biri, hele kalecileri bence ligin en iyi kalecisi sen 5 atmayı bırakda 1 atabilirsek o bize yeter yeterki gol yemeyelim. |
[B][I]Ben adım gıbı buraya yazıyorum bu maçıda alıcaz.çünki gaza geldık bıkere takı süper oynuyor gol atamıyordu bugun onuda yaptı ve devamı gelecek GAZİANTEP i yenecegız[/I][/B]
|
[quote=sebasteia;697533]tamam rakibin hakkını verelim de kendimizi de bu kadar küçümsemeyelim. herşey inanmayla başlar. biz inanıp savaşalım da takdir Allah'ındır![/quote]
iyide biz bu seyircimizin yüzünden yeniliyoruz onun için yazdım.antebi yenersek heme diyecekler ki seneye şampiyonuz diyecekler.onlara tepki olsun diye yazdımben her maçı yenilmeyeceğiz diye düşünen bir taraftarım.antep isterse ilk yarıyı 4-0 önde bitirsin benim inancım 2.yarıdan vardır.ancak gel göri bu işlrede inanç bir yere kadar ondan sonrası gerçekelr. ben şu süprizi kaderden bekliyorum olur mu omaz mı bilmem ama: [B][COLOR=red]o sahada biz şampiyonluk verdik.yiğit düştüğü yerden kalkarmış.bizde kalkacağız.kaderin cilvesi olabilir.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]bu konuda antep taraftarıa düşman olmamızad yanlış çünkü taraftarın şuçu yok.taraftar maça para verip gelen kişi.maçı satan yönetim ve shadaki aynı mücadeleyi vermeyen ******** bir kaç kişi.[/COLOR][/B] |
BİZ BU LİGİN EN AĞA TAKIMLARIYLA başabaş oynadık,antepspor,fbden bursadan,trabzondan dahamı iyi, sanmıyorum,küçümsemiyorumda,sonhaftalarda çok iyioynuyorlar,golcüleri çok formda,kalecileri çok iyi,defansda çok hata yapmıyorlar,ayağa pas yüzdeleri, ara pasları çok iyi,kontrada yakalanırsak,cenki durduracak adamımız yok,ancak sivassporumda çok iyi takım ,belki defansda çok inanılmaz hatalar yapıyoruz ,eger kontrollü,ortasahayı kalabalık tutup,sabrederek oynarsak puan yada puanlar çıkartmamız çok zordegil,üstelik yorgun çıkacaklar,buda bizim için avantaj olacak,inşallh kazanırız,kazanırsak zaten ligede iyi kazık çakmış oluruz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:49. |